Smihter kullanıcısının son içeriği

1. S

Yarım Veya Tam Bmc Tm 30 Motor Arıyorum

Ynt: Yarım Veya Tam Bmc Tm 30 Motor Arıyorum Karabuk motor depoda duruyo calisir aractan soktuk fiyat 1250 tl
  2. S

Yarım Veya Tam Bmc Tm 30 Motor Arıyorum

Ynt: Yarım Veya Tam Bmc Tm 30 Motor Arıyorum bende var calısır durumda siz nerelisiniz ?
  3. S

Dizel motor yerine benzinli motor

Ynt: Dizel Motor Yerine Benzinli Motor birde bu araç sağdan direksiyonlumu :) benmi yanlıs görüyorum .
  4. S

Dizel motor yerine benzinli motor

Ynt: Dizel Motor Yerine Benzinli Motor benim anlamadıgım bi konu var ben cherokee jeeplerle araç satış sitelerinde cok inceliyorum nedense dizel cherokee ler yani kare kasa olanlar için söylüyorum fiyatı benzinlilerden daha pahalı ve performan olarak daha düşük . Anlamadıgım diger konuda dizel...
  5. S

Cj5 Kupa

Ynt: Cj5 Kupa jeeple ugrasmak boyle :D uygun dıye alırsınız astarı yuzunu gecer :D Bu arada cj7 kaborta olarak güzel gözüküyor
  6. S

Cj5 Kupa

Ynt: Cj5 Kupa Cj lerin numaralarini arastirdim ama bulamadim . Siz yardimci olurmusunuz acaba numara ve resim konusunda
  7. S

Cj5 Kupa

Cj kupa sase ariyorum ilgilenenler buradan takipteyip. Cj genis sasr olan modelini 76 ve ustunu ariyorum elinde olan varsa veya bildigi bi yerde olan kışa toplamak istiyorum.
  8. S

8 Bijon 16 İnç Çelik Jant Arıyorum

4x4 8 bijon çelik jant arıyorum 16 inç göbegi 4x4 e gmre olandan sıfır veya 2. el fark etmez jantına göre.
  9. S

cherokee arıyorum

Ynt: cherokee arıyorum bencede kazalı daha avantajlı olur .
  10. S

Küçük Dizel Motorların GÜÇLENDİRİLMESİ...

Ynt: Küçük Dizel Motorların GÜÇLENDİRİLMESİ... 2002 model nissan 2.7 tdı motora bu uygulama yapıla bilirmi ?
  11. S

2. El CJ Orjinal Parçaları

Ynt: 2. El CJ Orjinal Parçaları cj5 şaseli kupa lazım elinizde varmı acaba veya bildigiiz bi yerde ?
  12. S

Cj5 Kupa Aranıyo

Ynt: Cj5 Kupa Aranıyo Hala bi kupa bulamadım. temiz çürüksüz cj5 kupası arıyorum satan varsa veya bi tandıgında olan buraya yazabilirmi ?
  13. S

SATILIK CJ-6 KABİNİ JEEP KASASI VE SASESİ

Ynt: SATILIK CJ-6 KABİNİ JEEP KASASI VE SASESİ bu araç cj degilki tuzla bu cj ler 70 model üstü olur bu kabin 70 modelin altında.
  14. S

cherokee arıyorum

Ynt: cherokee arıyorum teşekkürler ama hala buladım böyle bi araç
  15. S

dizel cj ler

Ynt: dizel cj ler Elimde ısuzu gemini motordan var 1800 cc disel . önceden jeep te takılıydı performansı su anki motor kadar olmasada yinede iyiydi. eger alıcak arkdaslar varsa motoru satabilirim. Ulaşmak istiyen özelten numarasını gönderebilir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
sasaasso

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri