<div class="bbWrapper"><b>Ynt: dizel cj ler</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="Muzaffer Kargu" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
Muzaffer Kargu' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Merhaba <br />
Benim aracimda 2500 cc ford transit motoru var turbosu yok dört ileri enter sanzuman 23 disli pirizdirek var,arabada önce 43-8 oran vardi,47-11 yaptim ikiside arabayi 85 kmh dan yukari cikarmadi,oysa ben 120 kmh istiyordum.motor 2000 modeldi masraf edip turbo taktirmak istemedim ,simdi 2007 yada 2008 model ford puma motoru takacagim 140 bg olanindan.<br />
Selamlar
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
2500 cc forda motoru cj yi 85 km den yukarı çıkarmıyorsa o motorda sorun vardır.Benim arabam 1972 intirnational Travelall çok büyük bir araba ve boş ağırlığı 2400 kg aracımda 4 vites T18 şanzıman var ve 33 12,5 15 lastikle aracım 110 km yi rahat görüyor lastik ebadını düşürdüğümde ise 130 km nin üzerine rahat çıkabiliyor bu ölçümleride aracın göstergesiyle değil GPS le yaptım.Bendeki motor orijinal alman malı üzerinde EGR olan (Egr şu an çalışmıyor iptal ettim ) 2,9 diye tabir edilen motor ancak 2,9 ford motor diye tabir edilsede bu motorlar 2.5 sadece pompa ve bg gücü farklı olduğundan 2,9 olarak vatandaş tarafından isimlendirilmiş</div>