dizel cj ler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cokopirens Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,150
Ynt: dizel cj ler

Smihter' Alıntı:
sen lpg de aynı yakıyor diyorsun ama cj nin lpg lisi güzel dizel motorluyu ne yolda yakalar nede arazide . bende suan nissan 2.7 tdı motorlu tuzla var ona 3.3 nissan motoru takmayı planlıyoz bak bakalım hangi cj yakalıyor.

ya dostum ben yakıt olarak yorum yaptım kimseyi ne kovalıyorum ne yakalıyorum ;)
motorunu güle güle tak , güle güle kullan dizel kötüdür benzinli iyidir diye bir tezim de yok dizele karşı falan da değilim

offroad kombinasyon işidir yukarıda denildiği gibi kimin kimi yakalayacağı hiç belli olmaz ;D ;D

Etiketler

yani 700 yaktıktan sonra her hızlı gidişin bir yavaş duruşu olacağı kesin:smiley: benzin yada dizel ikiside cj için uyarlana bilen güzel motorlardır önemli olan artı ve eksileri yakıt işi maddiyata dayanır paran varsa gezersin paran yoksa hafta sonu yada ayda iki defa sürersin olay bu kadar açık. önemli olan bu motorların bize arazide sağladığı avantajlar ben böyle düşünüyorum bir off road cu olarak..

ben şahsen aracımı offroad yapmak için almadım sadece günlük zevk ile binmek için maddiyatı düşünüyorsanız cj yerine daha az yakan offroad araçları var ayrıca lpg de 700 bin yakmıyor ;)

cj lerde dizel motor niye olmasın,ruhsat problemi olmasın ilk yapılması gereken iş bence,2 yıldır cj sahibiyim,6 ay önce dizele çevirdim 2 konuda şikayetim var 1. si headers ı özlüyorum 2.si duman atma sıkıntısı gerisi teferruat,arazide asfaltta performans olarak dizel daha üstte diyebilirim(3.8 benzinli ile 3.1 dizeli kıyaslıyorum) şöyle misal vereyim kışın 2 cj yaylaya gittik,arkadaşım 1 depo lpg ve 1 depo benzin bitirirken ben yarım depo mazot yaktım,yok kapalıydı arkadaş önden yol açarak gitti biraz onun yakıtını artırabilir ama kıyaslarsak çok fark var üstelik arkadaşta 30 inç lastik bendede 35 inç lastik olduğu halde taktir sizin...

cj lerde dizel motor niye olmasın,ruhsat problemi olmasın ilk yapılması gereken iş bence,2 yıldır cj sahibiyim,6 ay önce dizele çevirdim 2 konuda şikayetim var 1. si headers ı özlüyorum 2.si duman atma sıkıntısı gerisi teferruat,arazide asfaltta performans olarak dizel daha üstte diyebilirim(3.8 benzinli ile 3.1 dizeli kıyaslıyorum) şöyle misal vereyim kışın 2 cj yaylaya gittik,arkadaşım 1 depo lpg ve 1 depo benzin bitirirken ben yarım depo mazot yaktım,yok kapalıydı arkadaş önden yol açarak gitti biraz onun yakıtını artırabilir ama kıyaslarsak çok fark var üstelik arkadaşta 30 inç lastik bendede 35 inç lastik olduğu halde taktir sizin...
haklısın kardeş katılıyorum sana fark baya var ama duman atma sıkıntısı belki giderilebilir yada minumuma düşürüle bilir kanatinteyim

cj5 ci' Alıntı:
;) benim cjdede 5.7 v8 chevrolet dallas motoru var 4 bare karbüratör kimin kimi yakalayacağı belli..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-acil-satilik-8-silindir-cj-94087650/detay

burdaki ilanda 5.0 motor diye vermişsiniz forumdada 5.7 yazıyor hangisi dogrudur ?

bundan hariç bir motor daha var bende 5.7 onu takacağım arabaya tüm alt yapısı hazır fakat motorda bi sorun oluştu onunla ilgileniyorum şuan cj5 ufak olduğu için aracımı satılığa çıkardım cj7 yada cj8 alıp 5.7 motoru ona takacağım..

Smihter' Alıntı:
1960 tuzla var bende nissan 2.7 tdı motor var , cj ler yanında halt etmiş. Safranboluda hangi off road cıya veya cj ciye sorarsanız hepside söyler. Safranbolu karabükte bizim tuzlayı gecen bir tane cj yok .
helal olsunnn valla böyle bi araçç lagzımm banada

dizel cj lerin hünerleri görmek isteyen cj hastası olan arkadaşları orduya bekliyorum..çayın yanında taze fındık yeriz muhabbet ederiz;)

bafralı55_jc5' Alıntı:
helal olsunnn valla böyle bi araçç lagzımm banada

walla araçta 2.7 nissan tdı motor ve 4 ileri nissan sanzuman vardır . bu haliyle cj km saatindeki fuel yazısının f yi geciriyorum. tabi gecirirken hiç foto cekmedim ama temsili bi foto koyuyorum. yakın zamanda gercek fotosunu cekipte koyabilirim

2012-09-02-151.jpg

benim aracım 1955 model Cj-3 aldığımız adam aracla kaza yapmış ve ardından araç perte ayrılmış başta araca 2,5 motor atarak aracını yapmaya başlamış ondan sonra iç konsolu değiştirmiş aracın gücüne gelince araçta geniş taban lastik yok inşallah motora turbo attırınca geniş taban lastiğide atıcam bi nevi turbonun getirdiğinin yarısını lastik geri götürücek cekişi demişken aracımın cekişi 10 numara frenleride öle yolda gezme filan yapıyor tek kötü yönü motorun dizel olmasından dolayı cok ses yapıyor orjinal motoru bende atmak isterim ancak yasalar izin vermiyor.Son olarak Cj"nin ölüsü bile japon arabalarına taş cıkartıyor. :smiley:

jeep willys ve cj serisi araçlarınızın yedek parçalarını ulus otomotiv taksim veya maslak mağazalarından temin edebilirsiniz.

taksim.0212 238 03 50
0212250 34 02

cep. 0555 533 58 02

Arkadaşlar bende de tm 30 denilen bmc motoru var cj 5 imin üzerinde şanzıman orjinal 3 vites arazileride orjinel ama arazide 0 ne yapmalıyım performans için t 19 şanzımanı nedir hangi aracım yakıt olarak süper çok az yakıyo 30 kuruş felan ama performans sıfır aracımı çok seviyorum da acil yardımmm...

o araca yapılcak teş şey motor değişikliğidir o motor köpek ölüsü gibi ne yaparsan yap ister defransiyel ister şanzıman çok bi performans bekleme

evet hüseyine katılıyorum bnm aracımda 2.5 motor var bizim ordan arif abinin cj sindede bmc motoru var beni bir kere bile geçtiği görülmedi.bmc motor cok kolay bogulan bir motor o yüzden bmc motor pişmanlıktır. sadece motor değişimiyle performansı yakalarsın. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,931
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR