on diferansiyel dana 44 ancak buyuk kafali ve kalin aksli , ayrica fren kampanalari genis on fren balatasinin genisligi 7,5 santim.kalin aksli oldugundan akslar ve on bilyalar pahali fakat benim on dif kolay kolay kirilmaz ayni on diferansiyeller Zonguldakta cok agir yollarda 6,5 ton agirlik altinda camurda calisiyor.100 luk dodgelerden cikan dana 44 ler ise cok cabuk dagiliyor , akslar ve aks baslari zayif geliyor.Arka dif ise ana 60 ve kilitli .Benim motorum turbo degil ancak ayni blogun turbo olan model 1998 ve sonrasi 120 lik uzun sase ford minibuslerde var ve cok yirtici motorlar , ilerleyen zamanlarda turboya cevirmeyi dusunuyorum ford ustalari az bir maliyetle yapilabilecegini soyluyorlar ama bu haliyle bile yetiyor neticede arazi araci 1. ve 2. viteste sikinti yok hatta 1.viteste hic bir yerde low istemedi keyfe keder low vitese geciyorum.aracimin hicbir parcasini bulmakta zorlanmiyorm ve parcalari (cikma) uygun fiyatli.Kaporta parcasi ise hic yok kaportaci bir arkadasim kendisi basarak epeyce halletti zaten ben yurur aksmin saglam olmasina cok dikkat ederim gorsellikle cok fazla ugrasmaya gerek yok ne yaparsan yap parca yoksa mucize yaratamazsin ancak aracim TUV de muhayeneden tek seferde gecti hafif kusurlarla tabi.