merhabanboya' Alıntı:bizimkinde willys te ısuzu motoru var motor fazla geliyor araca o kadar iyi performansı arac kayıtta dızelse dizel motor degisebilirsiniz.
merhabaMuzaffer Kargu' Alıntı:merhaba
isuzu motor kac beygir vede kac cc
selamlar
neden memnun değilsiniz bende almayı düşünüyordum 2500 ford motorluMuzaffer Kargu' Alıntı:Merhaba
bende 2500 cc ford transit motoru var 75 bg memnun degilim,simdi 2200 cc 140 bg ford motoru ariyorum
muzaffer bey selamunalaykumMuzaffer Kargu' Alıntı:Merhaba
Benim aracimda 2500 cc ford transit motoru var turbosu yok dört ileri enter sanzuman 23 disli pirizdirek var,arabada önce 43-8 oran vardi,47-11 yaptim ikiside arabayi 85 kmh dan yukari cikarmadi,oysa ben 120 kmh istiyordum.motor 2000 modeldi masraf edip turbo taktirmak istemedim ,simdi 2007 yada 2008 model ford puma motoru takacagim 140 bg olanindan.
Selamlar
Merhabanboya' Alıntı:muzaffer bey selamunalaykum
sizin sorun sanzumanda 47 11 mukemmel bir oran seri olmasi icin sizin araca 5 ileri ford sanzuman koyun transitin arazi cok guzel uyar bak performasa ,ornegi kayseride ahi makina huseyin abimiz var ,cj6 da ford sanzumani var 5 ileri araci yolda tutamiyosun saygilar
Muzaffer Kargu' Alıntı:Merhaba
Benim aracimda 2500 cc ford transit motoru var turbosu yok dört ileri enter sanzuman 23 disli pirizdirek var,arabada önce 43-8 oran vardi,47-11 yaptim ikiside arabayi 85 kmh dan yukari cikarmadi,oysa ben 120 kmh istiyordum.motor 2000 modeldi masraf edip turbo taktirmak istemedim ,simdi 2007 yada 2008 model ford puma motoru takacagim 140 bg olanindan.
Selamlar
Merhaba Zeynel Beyzeynelyesilbas' Alıntı:abilerim ,amcalarım,arkadaşlarım ,;cj lerin orjınal motorunu değiştirip araçlara yazık etmeyelim.arabalara yazık oluyor..ben şahsım adına bir cj almayı planlarken ve şöle sitelerden araçlara bakarken önce motoruna bakıyorum motor değişmişse hemen kapatıyorum,aracın dışı istediği kadar şaşa lı olsun .yüzüne bakmıyorum.bir cj kullanıcısı ve sevdalısı asla ona başka motorla binemez.bu benim tercihim ve bildiğim .sizlere ginede kolay gelsin.saygılarımla...