dizel cj ler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cokopirens Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,349
Ynt: dizel cj ler

bence orjinal motoruna dönün.lpg de uygulayabilirsiniz ,hiç bir şikayetiniz kalmaz.aracınızın gücünün farkına ve keyfine varın.motoru ulus otmotivde bulabilirsiniz.0212 238 03 50

Etiketler

dizel araçları benzinli motora cevirmeyi yasalar izin vermiyo diye biliyorum tabikide 4.2 Cj-8 motoru takıldığında Farkı yaşarsınız :smiley:

bizimkinde willys te ısuzu motoru var motor fazla geliyor araca o kadar iyi performansı arac kayıtta dızelse dizel motor degisebilirsiniz.

Elimde ısuzu gemini motordan var 1800 cc disel . önceden jeep te takılıydı performansı su anki motor kadar olmasada yinede iyiydi. eger alıcak arkdaslar varsa motoru satabilirim. Ulaşmak istiyen özelten numarasını gönderebilir.

Muzaffer Kargu' Alıntı:
merhaba
isuzu motor kac beygir vede kac cc
selamlar
merhaba
2500 cc ısuzunun en kucuk kamyonet motoruymus beygırı hakkında bılgım yok ama sunu ifade edeyim,
80 model cjem var t176 sanzuman 4.2 denemek icin cıktıgım bir rampada cj ile arazide cıkarken
willys le araziye baglamadan cıkıyorum anlam veremiyorum. birinin agır devir birinin seri olmasıyla alakalı olsa gerek ama sonuc olarak ısuzu motoru willysler icin bicilmiş kaftan diye dusunuyorum. cok guzel bir uyumu var ekipmanlarla yakıt mukemmel

Muzaffer Bey sizdeki 2.5 transit motoru turbolu mu? daha önceden resimde görmüştüm turbo gözükmüyordu sonradan taktınız mı?

Merhaba
Benim aracimda 2500 cc ford transit motoru var turbosu yok dört ileri enter sanzuman 23 disli pirizdirek var,arabada önce 43-8 oran vardi,47-11 yaptim ikiside arabayi 85 kmh dan yukari cikarmadi,oysa ben 120 kmh istiyordum.motor 2000 modeldi masraf edip turbo taktirmak istemedim ,simdi 2007 yada 2008 model ford puma motoru takacagim 140 bg olanindan.
Selamlar

Muzaffer Kargu' Alıntı:
Merhaba
Benim aracimda 2500 cc ford transit motoru var turbosu yok dört ileri enter sanzuman 23 disli pirizdirek var,arabada önce 43-8 oran vardi,47-11 yaptim ikiside arabayi 85 kmh dan yukari cikarmadi,oysa ben 120 kmh istiyordum.motor 2000 modeldi masraf edip turbo taktirmak istemedim ,simdi 2007 yada 2008 model ford puma motoru takacagim 140 bg olanindan.
Selamlar
muzaffer bey selamunalaykum
sizin sorun sanzumanda 47 11 mukemmel bir oran seri olmasi icin sizin araca 5 ileri ford sanzuman koyun transitin arazi cok guzel uyar bak performasa ,ornegi kayseride ahi makina huseyin abimiz var ,cj6 da ford sanzumani var 5 ileri araci yolda tutamiyosun saygilar

nboya' Alıntı:
muzaffer bey selamunalaykum
sizin sorun sanzumanda 47 11 mukemmel bir oran seri olmasi icin sizin araca 5 ileri ford sanzuman koyun transitin arazi cok guzel uyar bak performasa ,ornegi kayseride ahi makina huseyin abimiz var ,cj6 da ford sanzumani var 5 ileri araci yolda tutamiyosun saygilar
Merhaba
Ustam yarin ankaradan 2200 cc ford mmotoru ile 6 ileri sanzumani almaya gidiyor,7000 TL ye pazarligi yapildi,sonrada sirada dana 44 ler var .onlari henüz bulamadim arkadaslara duyurulur,ölcüsü bijon araligi 160 ile 170 cm arasi olmali.
Selamlar

abilerim ,amcalarım,arkadaşlarım ,;cj lerin orjınal motorunu değiştirip araçlara yazık etmeyelim.arabalara yazık oluyor..ben şahsım adına bir cj almayı planlarken ve şöle sitelerden araçlara bakarken önce motoruna bakıyorum motor değişmişse hemen kapatıyorum,aracın dışı istediği kadar şaşa lı olsun .yüzüne bakmıyorum.bir cj kullanıcısı ve sevdalısı asla ona başka motorla binemez.bu benim tercihim ve bildiğim .sizlere ginede kolay gelsin.saygılarımla...

Muzaffer Kargu' Alıntı:
Merhaba
Selamlar

2500 cc forda motoru cj yi 85 km den yukarı çıkarmıyorsa o motorda sorun vardır.Benim arabam 1972 intirnational Travelall çok büyük bir araba ve boş ağırlığı 2400 kg aracımda 4 vites T18 şanzıman var ve 33 12,5 15 lastikle aracım 110 km yi rahat görüyor lastik ebadını düşürdüğümde ise 130 km nin üzerine rahat çıkabiliyor bu ölçümleride aracın göstergesiyle değil GPS le yaptım.Bendeki motor orijinal alman malı üzerinde EGR olan (Egr şu an çalışmıyor iptal ettim ) 2,9 diye tabir edilen motor ancak 2,9 ford motor diye tabir edilsede bu motorlar 2.5 sadece pompa ve bg gücü farklı olduğundan 2,9 olarak vatandaş tarafından isimlendirilmiş

cj icin kesinlikle haklısınız katılıyorum,mevcut degisikliğe ugramıs araclar icin yakıt ve performans kıyaslaması yapılıyor düsüncelerimizi paylastık willys var bizde dizel koymuslar kendi motorundan daha performaslı , cj ye dusunurmusunuz desenız adını bile anmam varsın yaksın ,kukremesi herseye deger ...saygılar.

zeynelyesilbas' Alıntı:
abilerim ,amcalarım,arkadaşlarım ,;cj lerin orjınal motorunu değiştirip araçlara yazık etmeyelim.arabalara yazık oluyor..ben şahsım adına bir cj almayı planlarken ve şöle sitelerden araçlara bakarken önce motoruna bakıyorum motor değişmişse hemen kapatıyorum,aracın dışı istediği kadar şaşa lı olsun .yüzüne bakmıyorum.bir cj kullanıcısı ve sevdalısı asla ona başka motorla binemez.bu benim tercihim ve bildiğim .sizlere ginede kolay gelsin.saygılarımla...
Merhaba Zeynel Bey
Ben sahsen araci babamdan(miras) devraldigimda orijinal hic bir yeri kalmamisti.
Selamlar
Muzaffer Kargu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,010
Kayıtlı Üye Sayımız
166,758
Kaydolan Son Üyemiz
yasayanefsane

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR