Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 5.2 İlanlarında Lpg ile İlgili Söylemler
MERHABA UĞUR BEY HENÜZ TANIŞMIYORUZ AMA DOLAYLI YÖNDEN ZİZİ TANIYORUM ZİZİN ALMIŞ OLDUĞUNUZ CJ7 NİN SAHİBİ YAKIN ARKADAŞIM ZATEN ONLARADA JEEP TUTKUSUNU BEN AŞILADIM BENDE CJ CİYDİM AMA ŞİMDİ 5.2 ALDIM ARACIN BİRAZ YABANCISIYIM ALDIĞIMDA HİÇBİR...
Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95)
vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkürler. biraz kafa yordum hakikaten 35" fazla araçta firen hortumları falan değişmesi gerekiyor o yüzden 33" takmaya karar verdim. ben tornacıyım aracımı kendim yükselticem . galiba zizin aracınızdada 3" yükseltme kiti...
Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95)
merhabalar ben aranıza yeni katıldım. benimde 5.2 im var yeni aldım yükseltmek istiyorum. kullanmak istediğim lastik ebatı 35 13.5 15 maxis 8090 kodlu bu ebatlar için uygun olan yükseltme kaç inç olmalıdır. bilgilendirirseniz sevinirim.