TA1FK kullanıcısının son içeriği

1. TA1FK

BAOFENG UVR5 pc ile programlama sorunu!!

Ynt: Baofeng Uvr5 Pc İle Programlama Sorunu!! selam rx tede tx tede ton yazılıyken rx ton unu silersen düzelmesi lazım ilk defa sende duyuyorum bu arızayı, ya da şöyle mi oluyor programdan çıkınca cihazın ekranında mı gözüküyor ..programda iken normal mi oluyor ..
  2. TA1FK

Amatör Telsizcilik Sınavı 2012

Ynt: Amatör Telsizcilik Sınavı 2012 sınava gireceklere şimdiden başarılar TA1FK OP:Hasan Tahsin YAVUZ 73'S
  3. TA1FK

cb ve pmr telsiz aldım ama

Ynt: cb ve pmr telsiz aldım ama ali bey doğru söylüyor. standart pmr frekanslarını arkadaşımız yanlış yazmış
  4. TA1FK

Hangi telsizi getirteyim (almanya)

Ynt: Hangi telsizi getirteyim (almanya) president jackson getirin bence en az sorun yaşanan cihazlardan birisi
  5. TA1FK

MIDLAND ALAN-80 YARDIM

Ynt: MIDLAND ALAN-80 YARDIM bir arkadaşımızda uygun fiyatlı 40 kanal fm li telsiz vardı. sorayım duruyorsa cevap vereyim size. iyi günler
  6. TA1FK

Wouxun kendini resetliyor

Ynt: Wouxun kendini resetliyor selam marmara iletişim telsiz sistemlerinden bilgi alınız 0216 457 1466 kartal
  7. TA1FK

Kışlık Çadır Konusunda Destek

Ynt: Kışlık Çadır Konusunda Destek teşekkür ederim
  8. TA1FK

Ynt: Kışlık Çadır Konusunda Destek irtibat numarası alabilirmiyim fiyat için
  9. TA1FK

yetkili telefonu lazım

forum yetkilileriniz telefonları lazım bilen var mı
  10. TA1FK

Ynt: Gezenbilir; UŞAK Ulubey Kanyonu 112 Acil Arama Kurtarma Kamp Etkinliği (25 - 26 Şubat 2012)

Ynt: Ynt: Gezenbilir; UŞAK Ulubey Kanyonu 112 Acil Arama Kurtarma Kamp Etkinliği (25 - 26 Şubat 2012) bende istanbul 112 den haberleşmeci olarak katılabilirim, aynı zamanda bizimde istanbul tatbikatımız var telsiz ile haberleşebiliriz
  11. TA1FK

Cb Telsiz ::::: Güvenlik Amaçlı ::::::

Ynt: Cb Telsiz ::::: Güvenlik Amaçlı :::::: malatya lı bir amatör telsizci olarak cb telsizin zamanımızda çok kullanılmadığını biliyorum , istanbulda ikamet ediyorum , malatya ne durumda bilmiyorum sanırım her yerde aynıdır. amatör telsizci olun gitsin hocam :) iyi günler
  12. TA1FK

Yagi Anten Swr Ayarı

Ynt: Yagi Anten Swr Ayarı yagi anteni 5 watta ölçeceksiniz minimuma getireceksiniz gerisi allah kerim :)
  13. TA1FK

kış şartlarına uygun çadır arıyorum , bilgisi olanlar itfen yardım
  14. TA1FK

alan 42 multi yardım

Ynt: alan 42 multi yardım mevkiniz çok yüksek bir mevki yada açıklık tabir ettiğimiz mevki olmalı ki el telsizi ile görüşme dinleyin yada görüşme yapabilin. el telsizleri bir sabit antenli cihazın dinlediği keyfi kesinlikle vermez. en azından çatı antenine bağlamalısınız, o zaman da el...
  15. TA1FK

Pmr 446 lisansız telsiz hakkında

Ynt: Pmr 446 lisansız telsiz hakkında 3-5 km yi geçen telsizler tabir edilen cihazlar kesinlikle wattı ile oynanmış cihazlardır ..iyi günler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri