Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Baofeng Uvr5 Pc İle Programlama Sorunu!!
selam
rx tede tx tede ton yazılıyken rx ton unu silersen düzelmesi lazım ilk defa sende duyuyorum bu arızayı,
ya da şöyle mi oluyor programdan çıkınca cihazın ekranında mı gözüküyor ..programda iken normal mi oluyor ..
Ynt: Ynt: Gezenbilir; UŞAK Ulubey Kanyonu 112 Acil Arama Kurtarma Kamp Etkinliği (25 - 26 Şubat 2012)
bende istanbul 112 den haberleşmeci olarak katılabilirim, aynı zamanda bizimde istanbul tatbikatımız var telsiz ile haberleşebiliriz
Ynt: Cb Telsiz ::::: Güvenlik Amaçlı ::::::
malatya lı bir amatör telsizci olarak cb telsizin zamanımızda çok kullanılmadığını biliyorum , istanbulda ikamet ediyorum , malatya ne durumda bilmiyorum sanırım her yerde aynıdır. amatör telsizci olun gitsin hocam :) iyi günler
Ynt: alan 42 multi yardım
mevkiniz çok yüksek bir mevki yada açıklık tabir ettiğimiz mevki olmalı ki el telsizi ile görüşme dinleyin yada görüşme yapabilin. el telsizleri bir sabit antenli cihazın dinlediği keyfi kesinlikle vermez. en azından çatı antenine bağlamalısınız, o zaman da el...