veteriner44
Ana Kamp
Malatyta'da Serbest Veteriner Hekimim. İşimiz gereği, köy yollarında,arazideyiz. Yeni bir arazi aracı aldım. Telefon çekmez bir yerde başımıza bir iş gelir veya başkalarının yardıma ihtiyacı olabilir ,ne olur ne olmaz diye cb telsiz almayı düşünüyorum.
Forumda elimden geldiğince yazıları okumaya çalıştım.
Allah göstermesin kötü bir durum olursa jandarma veya polisten yardım isteyebilir miyim? Yaşadığım ilçede benim bildiğim telsiz kullanan yok.Eskiden bazı köylerde vardı. Cep tel. çıkınca onlarda da görmüyorum son zamanlarda. Gezi,konvoy olayım yok. Bu tip bir iletişimden ziyade güvenlik amaçlı.
Bu vaziyette telsiz işinden vazgeçeyim mi yoksa alayım mı?
Forumda Albrecht AE-6890 Halk Bandı CB AM/FM Telsiz ve sandiego 1200 veya sirio anten önerilen bir yazı okumuştum.
Bana ne Tavsiye edersiniz?
Saygılarımla... Hakan ÇİÇEKLİ
Forumda elimden geldiğince yazıları okumaya çalıştım.
Allah göstermesin kötü bir durum olursa jandarma veya polisten yardım isteyebilir miyim? Yaşadığım ilçede benim bildiğim telsiz kullanan yok.Eskiden bazı köylerde vardı. Cep tel. çıkınca onlarda da görmüyorum son zamanlarda. Gezi,konvoy olayım yok. Bu tip bir iletişimden ziyade güvenlik amaçlı.
Bu vaziyette telsiz işinden vazgeçeyim mi yoksa alayım mı?
Forumda Albrecht AE-6890 Halk Bandı CB AM/FM Telsiz ve sandiego 1200 veya sirio anten önerilen bir yazı okumuştum.
Bana ne Tavsiye edersiniz?
Saygılarımla... Hakan ÇİÇEKLİ