tahoe006 kullanıcısının son içeriği

1. tahoe006

Chevrolet Tahoe Off-Road'a Hazırlamak

Ynt: Chevrolet Tahoe Off-Road'a Hazırlamak abi istanbula geldiğimde senin yanına bi uğrayacağm...geçenlerde sahibindende görüşmüştük,bilmem hatırlarmısın.
  2. tahoe006

Ankara'da Off-Road Yarışı

Ynt: Ankara'da Off-Road Yarışı ben de oradaydım 2. etap hiç kırıcı değildi.Ama çok heyecanlı bir yarıştı,andoff'un her zaman yaptığı gibi kimsenin haberi olmadı bu yarıştan,yinede seyirci sayısı iyiydi.Cumartesi öğlen haberim olduğu için 1.etabın başını yakalayamadım,Görevli ve ya andoff üyesi...
  3. tahoe006

Dışarıdan Off-Road Yapanlar Hakkında Neler Düşünülüyor

Ynt: Dışarıdan Off-Road Yapanlar Hakkında Neler Düşünülüyor bence öyle diyenleri sağ koltuğa oturtup korkudan inicem diyene kadar arazide gezeceksin :)
  4. tahoe006

Chevy Tahoe Ve Yorumlarınız

Ynt: Chevy Tahoe Ve Yorumlarınız alet çok güçlü bnm aracım kuru zeminde 13.5 ofsetli lastiği yakıyor.
  5. tahoe006

Ynt: Chevy Tahoe Ve Yorumlarınız en iyileri prins ve brc bende atikerden bu kadar performans beklemezdim ama benden önceki sahibi takmış.Ben takacak olsam prins takarım brc 4-6 silindirde iyi ama 8 de en iyisi prins.bu aracın standart halini otoyolda denemek isterdim kime sorduysam yüksek hızda...
  6. tahoe006

Ynt: Chevy Tahoe Ve Yorumlarınız ben atiker kullanıyorum çok memnunum.Piyasada manuel 4x4 ve ambulans kapı çok tutulmuyor diye biliyorum ben sürekli kullanıyorum 4x4 aksamını daha hiç bir sorun çıkarmadı.nerede kullanıldığı önemli örneğin kasıntıda aracı manuelde bile 4x4e almak zor olur.
  7. tahoe006

Ynt: Chevy Tahoe Ve Yorumlarınız ve arkadaşın söylediği gibi 96 dan aşşağı model almayın.vortec motorlusu en iyisi hem lpg için hemde performans için.bendede 97 4 kapı lt var çok memnunum lpg de en ufak bir sorunum yok(performans,yakıt vs.)97-98 standart tahoe'ları 25-30 bin liraya...
  8. tahoe006

Ynt: Chevy Tahoe Ve Yorumlarınız 95 tahoe'yu tavsiye etmem üstelik fiyatıda çok pahalı (standardın dışında off-road donanımı yoksa) 95 modelde manuel 4x4 ve ambulans kapı var içide eski sistem. cherokee de o modelde arazi için iyi değil bence.95-98 5.2-5.7-5.9 lar yada arazi için en çok...
  9. tahoe006

Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği Duyurusu (2 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği Duyurusu (2 Ağustos 2009) abi zaten heryer çeşme dolu ama yinede su getirmek iyi olur
  10. tahoe006

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği Duyurusu (2 Ağustos 2009) Etkinlik Yeri : Çubuk Kavşakkaya Barajı Buluşma Tarihi : 2 Ağustos 2009 Buluşma Saati : 9.00 Buluşma Yeri : Altınpark Ön Kapısı Hareket Saati : 9.15 Yiyecek : Mangal...
  11. tahoe006

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği Duyurusu (2 Ağustos 2009) eğer terminalden seni alacak birini bulmazsak inince havalimanına giden otobüslerden birine binebilirsin o zaman yol üzeri oluyor.Yada terminalden altınparka dolmuş yada otobüs bulabilirsen öyle daha kısa sürer.
  12. tahoe006

Gezenbilir Ankara Grubuna, Gezi Organizasyonu Önerisi

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubuna, Gezi Organizasyonu Önerisi evet yavaş yavaş ayağa kalkacak ankara :)
  13. tahoe006

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubuna, Gezi Organizasyonu Önerisi geçmiş olsun zerrin hanım.2 ağustos bence organizasyon için en uygun tarih,sizin içinde uygunsa o gün yapalım.
  14. tahoe006

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubuna, Gezi Organizasyonu Önerisi tarih iyi güzelde ramazana denk geliyor biraz daha geriye çekmemiz lazım yani 20 ağustostan önce bi tarih olmalı
  15. tahoe006

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubuna, Gezi Organizasyonu Önerisi diğer fotoğraflar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri