Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği Duyurusu (2 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 127
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,136
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği Duyurusu (2 Ağustos 2009)

selam serdar.ekledim seni.
Etkinlik Yeri : Çubuk Kavşakkaya Barajı
Buluşma Tarihi : 2 Ağustos 2009
Buluşma Saati : 9.00
Buluşma Yeri : Altınpark Ön Kapısı
Hareket Saati : 9.15
Yiyecek : Mangal yapılacaktır, uygun olan her tür yiyecek getirilebilir
Giyim : Arazi ve yaz havası koşullarına uygun olan şekilde giyim olmalı çünki açık arazide olacağız arkadaşlar.

01- Zerrin Yiğiter/Ceranus (1 Kişi) Binek Araç
02- Ozan Yurdakul/Ozanyur (2 kişi) CJ-5
03- Kerem Hadımlı/wastiee (1 kişi) Niva (iptal olabilir.)
04- Can Pektaş/jan (1 kişi) Hyundai Galloper
05- Ali OsmanKESKİNBALTA (2 kişi) JEEP CJ-5 (1 kişi iptal olabilir)
06- Murat Konmaz/VARHUB (1 kişi) Suzuki G.Vitara
07- Serdar/serdarkarakuss CJ
08- Çağlar /ÇAĞLAR (2 kişi) Toyota LC

Etiketler

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği Duyurusu (2 Ağustos 2009)

Volkan, hayır burası Çubuk Barajı değil, Kavşakkaya Barajı, biz ilk mesajda da söylediğim gibi Altınpark'ta buluşuyoruz, hep birlikte konvoy olarak gideceğiz.

Volk' Alıntı:
zerrin abla burası bildiğimiz çubuk barajı dimi?
bir de yol üzerindemi ineceğim ben ? otobanın yanında değilmi çubuk barajı?

ceranus' Alıntı:
Volkan, hayır burası Çubuk Barajı değil, Kavşakkaya Barajı, biz ilk mesajda da söylediğim gibi Altınpark'ta buluşuyoruz, hep birlikte konvoy olarak gideceğiz.

zerrin abla bugün gittim garajlara buradan en erken araba sabah 6:30 ta imiş.ben terminalden mi ulaşmak zorundayım buluşma yerine yoksa yol üzerindemi oluyor orası?
bir de ankaradan boluya en geç araba 19:30 VE 23:00 te imiş.

Volk' Alıntı:
zerrin abla bugün gittim garajlara buradan en erken araba sabah 6:30 ta imiş.ben terminalden mi ulaşmak zorundayım buluşma yerine yoksa yol üzerindemi oluyor orası?
eğer terminalden seni alacak birini bulmazsak inince havalimanına giden otobüslerden birine binebilirsin o zaman yol üzeri oluyor.Yada terminalden altınparka dolmuş yada otobüs bulabilirsen öyle daha kısa sürer.

Etkinlik Yeri : Çubuk Kavşakkaya Barajı
Buluşma Tarihi : 2 Ağustos 2009
Buluşma Saati : 9.00
Buluşma Yeri : Altınpark Ön Kapısı
Hareket Saati : 9.15
Yiyecek : Mangal yapılacaktır, uygun olan her tür yiyecek getirilebilir
Giyim : Arazi ve yaz havası koşullarına uygun olan şekilde giyim olmalı çünki açık arazide olacağız arkadaşlar.

01- Zerrin Yiğiter/Ceranus (1 Kişi) Binek Araç
02- Ozan Yurdakul/Ozanyur (2 kişi) CJ-5
03- Kerem Hadımlı/wastiee (1 kişi) Niva (iptal olabilir.)
04- Can Pektaş/jan (1 kişi) Hyundai Galloper
05- Ali OsmanKESKİNBALTA (2 kişi) JEEP CJ-5 (1 kişi iptal olabilir)
06- Murat Konmaz/VARHUB (1 kişi) Suzuki G.Vitara
07- Serdar/serdarkarakuss CJ
08- Çağlar /ÇAĞLAR (2 kişi) Toyota LC
09- Bahattin SITKI/Tahoe006 (4 kişi) Chevrolet Tahoe

Volkan merhaba, Bahattin'in de söylediği gibi terminalden hava limanına giden otobüslere binersen seni Altınpark'ta indirirler, dönüş için 19.30 aracına yetişmen çok zor, 23.00 otobüsüne bindiririz seni, ailende Bolu'dan alır.

Volk' Alıntı:

ceranus' Alıntı:
Volkan merhaba, Bahattin'in de söylediği gibi terminalden hava limanına giden otobüslere binersen seni Altınpark'ta indirirler, dönüş için 19.30 aracına yetişmen çok zor, 23.00 otobüsüne bindiririz seni, ailende Bolu'dan alır.

bakalım dahaa izin çıkmadı :(

vayyy çağlar abi etkinlik haaa durmak yok yola devam diyosun. yokki land cruiserimiz gelelim bizde. ;D

temiz insanmışsın,aklımdan geçiyodun dünden beri..kaanıda alayım diyodum..arabası yok üzülür şimdi diye ;D
uygunsan sabah alayım seni..yanlız akşam biraz erken dönebiliriz..

çağlar' Alıntı:
temiz insanmışsın,aklımdan geçiyodun dünden beri..kaanıda alayım diyodum..arabası yok üzülür şimdi diye ;D
uygunsan sabah alayım seni..yanlız akşam biraz erken dönebiliriz..

Süpersin abi sana eşlik etmek hem büyük şans hem büyük bir zevk. Sana yük olmazsam seninle gelmeyi çok isterim. Düşüncen ve aklından geçtiğim için çok çok teşekkür ederim.

arkadaşalr güzel off road fotoları istiyoruz sizden :D

Kağan, senin land curiser neden yok acaba ?

zerrincim araç yazlıkta babamda eylülde gelecek nasipse

Anladım Kağancım, yok dediğinde bunu da sattın sandım :smiley:

Zerrin hanım bizimle beraber gelmek isteyen arkadaşlar var onların bazı soruları var.

- Çocuklar olacağı için tuvalet ve su var mı?
- Binek araçlarla gelenler belli bir yere kadar mı araçları ile gelecekler?
- Off-road yapılacak yerlere standart 4 çekerler yeterli olur mu?
teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,960
Kayıtlı Üye Sayımız
166,719
Kaydolan Son Üyemiz
gezentavuk

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR