Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği Duyurusu (2 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 127
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,300
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği Duyurusu (2 Ağustos 2009)

bafralı' Alıntı:
Programı gene kaçırdık 1 Ağustos'ta tatile çıkıyoruz.Fethiye Katrancı koyunda olacağım.Tüm katılanlara bol eğlence diliyorum.Fotoğraflarınızı bekliyeceğiz artık.

Sedat bey galiba herkesin tatil dönemine geldi bu program.

Galiba öyle oldu.
Neyse arkadaşlar şimdi keşfi yaparlar, sonbaharda çamurlar başladığında da bize rehberlik yaparlar ;D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği Duyurusu (2 Ağustos 2009)

İlginiz için çok teşekkür ederim

Ofis zaten ulusta o zaman yarın bir bakayım

.com' Alıntı:
İlginiz için çok teşekkür ederim

Ofis zaten ulusta o zaman yarın bir bakayım

Bende merak ettim Haberdar ederseniz sevinirim :smiley:

arkadaşlar
yanan medikal çarşının yerine yapılan otoparkın karşı tarafında bir pasaj var..onun alt katında sanıyorum görmüştüm ,strap bulamasanızda bol miktarda kilit ve zincir gördüğümü hatırlıyorum

inşaat malzemeleri satan yerlerde strep ve u kilit bulabilirsiniz
istediğiniz tonajda strepler var

Listemiz

01- Zerrin Yiğiter/Ceranus (1 Kişi) Binek Araç
02- Ozan Yurdakul/Ozanyur (2 kişi) CJ-5
03- Kerem Hadımlı/wastiee (1 kişi) Niva (iptal olabilir.)
04- Can Pektaş/jan (1 kişi) Hyundai Galloper
05- Ali OsmanKESKİNBALTA (2 kişi) JEEP CJ-5 (1 kişi iptal olabilir)
06- Murat Konmaz/VARHUB (1 kişi) Suzuki G.Vitara
07- Serdar/serdarkarakuss CJ
08- Çağlar /ÇAĞLAR (2 kişi) Toyota LC
09- Bahattin SITKI/Tahoe006 (4 kişi) Chevrolet Tahoe
10- Necmi Çevirme/ .com (2 görünüyor ama +1 olabilir) ZJ
11- Cihan&Azra/cihanülker (2 Kişi) LC 100 Toyota

Sedat, sen Ankara'ya dönmeden önce yeni programımız belli olacak hiç merak etme :smiley:

hsbasar' Alıntı:
ben imrenerek sizi izliyorum 2500 km öteden :D

ceranus' Alıntı:
Sedat, sen Ankara'ya dönmeden önce yeni programımız belli olacak hiç merak etme :smiley:

Dört gözle bekliyorum yeni programı ;)

Bu arada sizin bu kadro da çok iyi oldu. Her çeşit araç var. Bir tek land rover eksik.

ceranus' Alıntı:
demek yeni program sizi sizi.

Merhabalar,
Ankara grubu gezilere ne zaman başlayacak diye dört gözle bekliyordum. Topuk yaylasından sonra daha bi ısındım bu işe. Arkadaşlarla tanışmakta ayrı bir güzel olacak. Hemen listeye ekledim kendimi. Yakında off road aracımızıda alıyoruz hayırlısı ile.

01- Zerrin Yiğiter/Ceranus (1 Kişi) Binek Araç
02- Ozan Yurdakul/Ozanyur (2 kişi) CJ-5
03- Kerem Hadımlı/wastiee (1 kişi) Niva (iptal olabilir.)
04- Can Pektaş/jan (1 kişi) Hyundai Galloper
05- Ali OsmanKESKİNBALTA (2 kişi) JEEP CJ-5 (1 kişi iptal olabilir)
06- Murat Konmaz/VARHUB (1 kişi) Suzuki G.Vitara
07- Serdar/serdarkarakuss CJ
08- Çağlar /ÇAĞLAR (2 kişi) Toyota LC
09- Bahattin SITKI/Tahoe006 (4 kişi) Chevrolet Tahoe
10- Necmi Çevirme/ .com (2 görünüyor ama +1 olabilir) ZJ
11- Cihan&Azra/cihanülker (2 Kişi) LC 100 Toyota
12- Mustafa TEZEL/msmt (2 Kişi) Binek araç, (+1 kişilik yerimiz var)

Mustafa, Off-Road aracın şimdiden hayırlı olsun öyleyse, güle güle kullan iyi günlerde..

Şimdi gördüm bu konuyu. Ben malesef haftasonu çeşmeye gidiyorum. Bu etkinliği de kaçıracağım. Umarım bir sonraki etkinlikte görüşürüz. :'(

Kerem, iyi tatiller diliyorum, Bir dahaki sefere diyelim artık ..

Bir degisiklik yok degilmi ?

Nasıl bir değişiklik Ufuk?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,724
Kaydolan Son Üyemiz
Maksatmuhabbet

Çevrimiçi üyeler

Geri