gecikebilirimceranus' Alıntı:Sabah görüşmek üzere hepinize iyi geceler diliyorum..
discovery-V8' Alıntı:Vay be Ankaraya bak sen ;D ;D
Ben maalesef bazı özel sebeplerden buseferlik katılamıyorum, umarım herşey gönlünüzce olur, Hepinize iyi eğlenceler.
ufukozkan' Alıntı:Biladerim sen islerini hallet sana ozel kirmir yapicam![]()
efe arkadaşım sana yolu tarıf edecek cok guzel arkadaşların olucağından emin ol goturuceklerın arasın da elınde olan şeyleri gotur yeter alkol ve icecek ıcın soguk olması icin şimdiden buzluga bır kaç pet şişede su dondur derim yoksa yanar içinWraith' Alıntı:Son anda çıka geldim.!
ben de varım. Umarım henüz yatmamışsınızdır çünkü yolu bilmiyorum yarın 9 gibi altınpark da olacağım (1 arkadaşımla beraber) bekelyin bizi.
özellikle geridönerken insanlar kendilerince döndüğü için birileri bize yolu tarif ederse çok güzel olur seviniriz.
gitar fotoraf makinesi de gelecektir.
alkol getirsekmi bilemedik amabirde son anda belli olduğu için mangallık et ekmek vs getiremeyebiliriz üzgünüz şimdiden.
ufukozkan' Alıntı:gecikebilirim
ben size yetisirim telsiz kanali 5.00 mi?
Wraith' Alıntı:Son anda çıka geldim.!
ben de varım. Umarım henüz yatmamışsınızdır çünkü yolu bilmiyorum yarın 9 gibi altınpark da olacağım (1 arkadaşımla beraber) bekelyin bizi.
özellikle geridönerken insanlar kendilerince döndüğü için birileri bize yolu tarif ederse çok güzel olur seviniriz.
gitar fotoraf makinesi de gelecektir.
alkol getirsekmi bilemedik amabirde son anda belli olduğu için mangallık et ekmek vs getiremeyebiliriz üzgünüz şimdiden.