Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği Duyurusu (2 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 127
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,170
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği Duyurusu (2 Ağustos 2009)

ceranus' Alıntı:
Dört çeker aracı olmayan arkadaşlarımız binek araçları ile katılım yapabilirler, aracı olmayan arkadaşlarımız için araçlarında boş yerleri olan arkadaşlarımızın bilgi vermelerini rica ediyorum.

Yanınızda mutlaka bolca su bulundurmak lazım mağlum sıcaklar

çocuklar için tuvalet varmıdır bılmıyorum ama orda bolca müsait yer bulabilirsiniz

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği Duyurusu (2 Ağustos 2009)

jan' Alıntı:
Dört çeker aracı olmayan arkadaşlarımız binek araçları ile katılım yapabilirler, aracı olmayan arkadaşlarımız için araçlarında boş yerleri olan arkadaşlarımızın bilgi vermelerini rica ediyorum.

Yanınızda mutlaka bolca su bulundurmak lazım mağlum sıcaklar

çocuklar için tuvalet varmıdır bılmıyorum ama orda bolca müsait yer bulabilirsiniz
abi zaten heryer çeşme dolu ama yinede su getirmek iyi olur

zerrin hanım benide listeye eklermisiniz cihan ,azra ülker ,( LC 100 toyota ) gezenbilir ailesi ile tanışmak istiyorum .slmlar

01- Zerrin Yiğiter/Ceranus (1 Kişi) Binek Araç
02- Ozan Yurdakul/Ozanyur (2 kişi) CJ-5
03- Kerem Hadımlı/wastiee (1 kişi) Niva (iptal olabilir.)
04- Can Pektaş/jan (1 kişi) Hyundai Galloper
05- Ali OsmanKESKİNBALTA (2 kişi) JEEP CJ-5 (1 kişi iptal olabilir)
06- Murat Konmaz/VARHUB (1 kişi) Suzuki G.Vitara
07- Serdar/serdarkarakuss CJ
08- Çağlar /ÇAĞLAR (2 kişi) Toyota LC
09- Bahattin SITKI/Tahoe006 (4 kişi) Chevrolet Tahoe
10- Necmi Çevirme/ .com (2 görünüyor ama +1 olabilir) ZJ

Bir sorum daha olacak mangalımızı da getirelimmi yoksa toplu mangal eylemimi yapılacak ¿

Cihan, elbette eklerim, bizde Gezenbilir olarak sizlerle tanışmaktan ve birlikte etkinlikler yapmaktan mutku oluyoruz..

01- Zerrin Yiğiter/Ceranus (1 Kişi) Binek Araç
02- Ozan Yurdakul/Ozanyur (2 kişi) CJ-5
03- Kerem Hadımlı/wastiee (1 kişi) Niva (iptal olabilir.)
04- Can Pektaş/jan (1 kişi) Hyundai Galloper
05- Ali OsmanKESKİNBALTA (2 kişi) JEEP CJ-5 (1 kişi iptal olabilir)
06- Murat Konmaz/VARHUB (1 kişi) Suzuki G.Vitara
07- Serdar/serdarkarakuss CJ
08- Çağlar /ÇAĞLAR (2 kişi) Toyota LC
09- Bahattin SITKI/Tahoe006 (4 kişi) Chevrolet Tahoe
10- Necmi Çevirme/ .com (2 görünüyor ama +1 olabilir) ZJ
11- Cihan&Azra/cihanülker (2 Kişi) LC 100 Toyota

Ankara grubu biraz hareketlenin artık. :D
Koskoca ankarada 10 araçlık liste olurmu ?

Tolga merhaba, sorulara sırasıyla cevap vermek istiyorum

1- Çocuklar olacağı için tuvalet ve su var mı?
-- Su bir çok noktada bulunan çeşmelerden karşılanıyor ama kişisel olarak içme suyunu isteyenler kendi yanlarında getirebiliyorlar, tuvalet konusu açık araziye gitmemiz nedeni ile kapalı tuvalet yok.

2- Binek araçlarla gelenler belli bir yere kadar mı araçları ile gelecekler?
-- Kamp yapacağımız yere kadar binek araçlar ulaşabilecekler, Off-Road parkuruna sadece 4 çeker araçlar ile geçeceğiz, kamp alanında olmak isteyen yada 4 çekerlere binmek isteyen arkadaşlarımıza orada gerekli olan destekler verilecektir.

3- Off-road yapılacak yerlere standart 4 çekerler yeterli olur mu?
-- Evet kesinlikle standart 4 çeker araçlar yeterli olacak, sadece tüm araçlarda bulunması gereken STREP ve U KİLİTİ unutulmamalı.

tolgameltem' Alıntı:
Zerrin hanım bizimle beraber gelmek isteyen arkadaşlar var onların bazı soruları var.

- Çocuklar olacağı için tuvalet ve su var mı?
- Binek araçlarla gelenler belli bir yere kadar mı araçları ile gelecekler?
- Off-road yapılacak yerlere standart 4 çekerler yeterli olur mu?
teşekkürler.

hsbasar' Alıntı:
Ankara grubu biraz hareketlenin artık. :D
Koskoca ankarada 10 araçlık liste olurmu ?

selam yaa ankara hareketlide bi kısmıda kampa gidiyo o yüzden bu liste bu kadar az ;D ;D

Ben Cumartesi günü bildireceğim gelip gelemeyeceğimi.

Sedat Başar bey sizi göremiyorum listede.

Yakınmışsınız.

ceranus' Alıntı:
3- Off-road yapılacak yerlere standart 4 çekerler yeterli olur mu?
-- Evet kesinlikle standart 4 çeker araçlar yeterli olacak, sadece tüm araçlarda bulunması gereken STREP ve U KİLİTİ unutulmamalı.

Strep ve U kilit konusunda bir sorun yaşayacağım sanırım süreç kısaldı ve bu detay gözümden kaçmış malum daha çok yeniyim bu konuda cumartesi ivedikte sanayide olacağım oradan temin edebilirim inşallah yoksa binek araçlarla gelen arkadaşlara eşlik edeceğiz ZJ ile ;D ;D ;D

Programı gene kaçırdık 1 Ağustos'ta tatile çıkıyoruz.Fethiye Katrancı koyunda olacağım.Tüm katılanlara bol eğlence diliyorum.Fotoğraflarınızı bekliyeceğiz artık.

Sedat bey galiba herkesin tatil dönemine geldi bu program.

.com' Alıntı:
Strep ve U kilit konusunda bir sorun yaşayacağım sanırım süreç kısaldı ve bu detay gözümden kaçmış malum daha çok yeniyim bu konuda cumartesi ivedikte sanayide olacağım oradan temin edebilirim inşallah yoksa binek araçlarla gelen arkadaşlara eşlik edeceğiz ZJ ile ;D ;D ;D

.com
Strep ve U kiliti için sanayiye gitmene gerek yok Ulus'a yolun düşerse posta caddesinde eski modern çarşının karşısındaki hanlarda bu malzemelerden bol miktarda ve çeşitli ebatlarda bulabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri