Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı..
memnunum hemde cok :) simdi anlasmaya baslıyoruz bana böle 12 lerle gelin 19 falan yurek hoplatır cınsten :)
bak yukarda biladerim yazdıgına 12 lerde siz hala 19 lardasınız üzgünüm hala 7 litre daha düserse sevinirim :)
Ynt: 5.9'uma sonunda kavustum :)))
SİSTEMİN İŞLEYİŞİ
5 küçük ''kafadar''ın tamamen su kullanımı esasına dayanan ve şimdilik sadece kağıt üzerinde destek verecek sanayiciyi bekleyen sistemin çalışma prensibi ise şöyle: ''Depoya benzin veya motorin yerine su konuluyor. Akümülatörden gelen yardım...
veriler cok fazla sizin evlatta ben o verileri 13 yıldır hiç görmedım bi servise baktırın isterseniz :)
Ynt: ZJ Yakıt ve yol bilgisayar uyumsuzlugu
arkadas anlamıstır onu agız alıskanlıgı 13 yıldır yetkılı servise git gel dilim alışmıs burdaki serviste aynı zamanda bayii oldugundan konuyu yazan arkadas onu anlamıstır :)
Ynt: 5.9'uma sonunda kavustum :)))
yazılan konuyu ıyı okuyup anlıyalım sonra yazalım benım dakka bası gır cık buraya yazıcak vaktım olmuyor malum iş güç kosturmaca masa bası işi değil benımkısı şantiye inşaat amelelik işi :)))
bu arabalara bınılıyorsa 3-5 kurusun hesabını yapmak biraz abest kacar 13 senedır yapmadım ama bazen burda yazılanlar edılenler sayesınde bakıp olcuyorum ama gereksız kac lıra yakarsa yaksın yetkıle servıse gıdıyorsa arac...
Ynt: ZJ Yakıt ve yol bilgisayar uyumsuzlugu
size cok basitce kısa yoldan çözüm yolu şudurki akü kutup başlarını çıkarın ve 100 saniye sayın ve tekraren takın taktıkdan sonrada ayrlarınızı manuel olarak kendınız yapılandırmayı unutmayın düzelme durumunu bu sekilde takip edebilirsiniz...