Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 93 Model Vitara İçin Hava Filtresi
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim bu bölgedeki bütün filtrecileri gezdim ama bi türlü uygun bulamadım orjinalinide aramıyorum yan sanayide yeterli benim için.Tofaş filtreleri ise tam oturmuyor yuvaya.
Merhaba arkadaşlar
93 model karbüratörlü aracım için uzun bir süredir hava filtresi aramaktayım.İstanbul ve Ankara'daki parçacılardan getirttiğim filtrelerin hiçbiri olmadı.Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar 93 model vitaramın motorunu yaptıracam.Bana parça olarak takım conta segman ve gömlekler lazım.Mersinde yaşıyorum ve burda parça konusunda sıkıntı yaşıyoruz.Bu parçaları bulabileceğim bir adrese yönlendirirseniz çok sevinirim.Bu işlemi daha önceden yaptırmış arkadaşların...
Ynt: 93 3K Vitaramda Radyatörde Motor Yağı Görünmesi
ben tarsusta yaşıyorum parçaları ankaradan aldım.subap lastikleri 25 liraydı yanılmıyorsam ustamda uzun zamandır gittiğim usta olduğu için işçilikten biraz düştü kapağın taşlamasını yapanda arkadaşımdı.
Ynt: Tavan sepeti tamam...
Ne kadara mal olduğunu öğrenebilirmiyim?Bende 3k vitarama bu tip bir tavan sepeti yaptırmayı düşünüyorumda sizinkisi gayette estetik olmuş.
Ynt: 93 3K Vitaramda Radyatörde Motor Yağı Görünmesi
Aracım karbiratörlü 8v orjinal contasını sipariş ettim ankara japonsandan japon malının 75 lira olduğunu söylediler.Bundan sonrası ustaya kalmış ve gerçekten iyi yapacağına inanıyorum çünkü dört çeker araçlarda uzman.yağ yakmasıda contadan...
Arkadaşlar 93 model 3 kapı vitaramın radyatöründe motor yağı görünüyor.Bunun yanında aracım su ve yağ eksiltiyor gösterdiğim usta contadan kaynaklandığını söyledi bu konuda sizinde fikirlerinizi almak isterim.Tamiri için gerekli contayı nerden temin edebilirim?İlginiz için şimdiden herkese...
Ynt: 93 Model Suzuki Vitara
Son resimdeki tüp kaç litrelik ve bunu oraya yerleştirebilmek için koltukları ileri aldınızmı yada bağaj kapağını kapatırken sorun oluyormu?Benim tüpüm ince uzun ve bağajımı öldürdü bu tip şişkin ve kısa bir tüp taktırmayı düşünüyorum.
İlginiz için şimdiden teşekkür...