Templar kullanıcısının son içeriği

1. Templar

Minolta Dynax 7 + 505si Super + 4 lens

Tüm fotoğraf makinalarımı ve lenslerimi dijital kamera almak için elden çıkarıyorum. http://www.sahibinden.com/dynax_7_dynax_505si_super_minolta_50_f1_4_minolta_17-35_-82WQQaXQQ24334488WQQpXQQdisplayitem
  2. Templar

Bu Araç Nedir

Ynt: Bu Araç Nedir Sis farları ve Infinity kapı içi kolonlarıyla bir Limited'dir. Yeni direksiyon simidi bize 96 olduğunu söylese de, camı açılmayan bagaj kapısı 95'in son dönemi üretildiğini fısıldamaktadır gizlice. Jantları ve sinyalleriyle Avrupa'yım diye durmaktadır.
  3. Templar

Grand Cherokee İçin 4x4 Lastik Ebatları ?..

Ynt: Grand Cherokee İçin 4x4 Lastik Ebatları ?.. < 1mm :)
  4. Templar

Fabrikası Jeep'inizi Geri Çağırdı mı Acaba ?..

Ynt: Fabrikası Jeep'inizi Geri Çağırdı mı Acaba ?.. Sevgili arkadaşlar konu biraz güme gitmiş gibi görünüyor ancak çok önemli. Benim 93 model aracımın 3 parçası serviste ücretsiz olarak değişti. Aynı konuya ben de daha önce değinmiştim; Aklınızda olsun...
  5. Templar

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Belki daha iyi organize olup, sipariş listesi belirleyip ithalat yapılabilir. CIF ağırlıklı olarak dağıtıldığında bedel hala makul kalacaktır düşüncesindeyim.
  6. Templar

E-Kitap ! Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı

Ynt: E-Kitap ! Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı Aynı dertten muzdaribim sevgili Arda. Günlerce arayıp ZJ, CJ, TJ, WJ repair manual'lerini bulup Jeepdocs.4shared.com adresinde paylaşıma açtım ama nafile. Kimse ilgilenmiyor. (Sağolsunlar bir Barış ve Alper ilgilendi :) Aynı...
  7. Templar

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Muhtemelen liste burada takılmıştı. Artık hızla devam eder eklemeler :)
  8. Templar

Otomatik Şanzman Ayarlanması!

Ynt: Otomatik Şanzman Ayarlanması! Merhaba, Türkçe kaynak bulmaz zor olabilir. Ben dilim döndüğünce yardımcı olamaya çalışacağım; Ayar vidası vites kutusunun sürücü tarafında, gaz pedalı valfinin yanında. Yukarıda resimde vidanın tam yeri gösteriliyor. Buradaki kilit contasını gevşetip...
  9. Templar

WK Renkleri

Ynt: WK Renkleri Güzel olan Jeep'in bu mizahi yaklaşımı satış kataloğuna taşımış olması :) Bunu yapabilecek başka marka tanımıyorum ben...
  10. Templar

WK Renkleri

Ynt: WK Renkleri Walla sizden cevap bekliyordum zaten :)
  11. Templar

93 Jeep Grand Cherokee ZJ Tamir Kitapçığı

Ynt: 93 Jeep Grand Cherokee ZJ Tamir Kitapçığı Sevgili arkadaşlar, ZJ 93-96 tamir kitapçığına ilaveten ZJ 97-99 tamir kitapçığını da bölümlere ayırarak ekledim. WK owners guide ve CJ tamir kitapçığı da aynı paylaşım sitesinde yerlerini alacaklar. Umarım arızaların teşhis ve tedavisinde aile...
  12. Templar

WK Renkleri

13. Templar

93 Jeep Grand Cherokee ZJ Tamir Kitapçığı

Ynt: 93 Jeep Grand Cherokee ZJ Tamir Kitapçığı isterseniz sabit konu yapalım
  14. Templar

96 Grand Cherokee Koltuk Arızası Yardım

Ynt: 96 Grand Cherokee Koltuk Arızası Yardım Merhaba Serkan bey, Sigorta kutusundaki 25 no'lu sigorta ön koltuklara giden sigortadır. Yolcu koltuğunda elektrik varsa sigorta sağlam demektir. Eğer kablolarda ve/veya bağlantılarda sorunyoksa deneyebileceğiniz ilk şey switch'ler olacaktır...
  15. Templar

Grand Cherokee Hakkında Yardım İstiyorum

Ynt: Arkadaşlar, Grand Cherokee Hakkında Yardım İstiyorum Bertan bey, Yukarıda verdiğim linkten Transmission and Transfer Case.pdf'ini indirip, basıp öyle gidin ustaya. Parça parça tün transfer case'i anlatıyor (nasıl sökülüp takıldığını da) en azından siz de ustanın neden bahsettiğini anlıyor...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri