texan kullanıcısının son içeriği

1. texan

Kare Kasa Arıyorum

Ynt: Kare Kasa Arıyorum bence tek araban olduğu için ve senede 10000 km üzerinde yapaağın için taktırmalısın...
  2. texan

1997 Cherokee XJ Uzaktan Kumanda programlaması

Ynt: 1997 Cherokee XJ Uzaktan Kumanda programlaması teşekkürler, 30 TL'ye yapıyorlarsa süper....
  3. texan

Ynt: 1997 Cherokee XJ Uzaktan Kumanda programlaması kumandayı iptal edemiyorum. Security devreye giriyor. ve ancak kumandadan açılıp araç çalışıyor .
  4. texan

Arkadaşlar merhaba, yeni aldığım 1997 model cherokee XJ kare kasa aracımın bir tane kumandası mevcut. Diğer kumandayı ebay'den sipariş verdim. Sizce kumanda gelince nerede programlatmalıyım? Ey uygun yer neresi olur? Veya kim bu işi yapabilir ? Selamlar,
  5. texan

Şile'de Deneme Sürüşü

Ynt: Şile'de Deneme Sürüşü kadir bey teşekkürler ilk aldığımda aracı temizledik ama artık pek temiz değil :)
  6. texan

Şile'de Deneme Sürüşü

Ynt: Şile'de Deneme Sürüşü Evet gerçekten tek araç offroad yapmak riskli. arkadaşın da kare kasa almasını bekliyoruz :) o zamana kadar gezenbilirde duyuru yapılan gezilere katılmayı istiyoruz...
  7. texan

Şile'de Deneme Sürüşü

Ynt: Şile'de Deneme Sürüşü
  8. texan

Şile'de Deneme Sürüşü

Ynt: Şile'de Deneme Sürüşü
  9. texan

Şile'de Deneme Sürüşü

Henüz 2010 aralık ayının 28'inde alabildiğim aracımı Şile'de denemek amaçlı biraz gezintiye çıktık. Amacımız aracı hafifçe denemek ve sucuk yapmaktı. Eski arazi aracımı sattıktan sonra ilk kez araziye çıkma şansım oldu. Önümüzdeki haftalarda sizlerle yeni yerlerde gezinmek dileklerimle,
  10. texan

Camel Parkuru Keşif Gezisi (27 Ocak 2008)

Ynt: Camel Parkuru Keşif Gezisi (27 Ocak 2008) resimler çok güzel, oralarda gezmek çok eğlenceli olmalı. belki herkes biliyor ama bu Camel parkuru neresi ? nasıl gidilir? bir de beyaz wrangler sahibinden aracın yanındaki Rock slider'ları (hem çamurluk hem basamak gibi kullanılabilen) nerede...
  11. texan

Şile Sahil Yolu Keşif Gezisi (3 Şubat 2008)

Ynt: Şile Sahil Yolu Keşif Gezisi (3 Şubat 2008) Bu yol sahilden Beykoz' a gider mi ? Benim aslında keşfetmek istediğim yol orası. Eğer daha önce bunu başarmış olan varsa, benimle paylaşırsa mükemmel olur.
  12. texan

Ynt: Şile Sahil Yolu Keşif Gezisi (3 Şubat 2008) ben yeniden yapmak istiyorum. en azından bir araçta büyük ve geniş lastik olduğu takdirde bence rahat olur. galiba tam bir unimog tarif ettim.
  13. texan

Hacıllı Köyü - Göksu Deresi Keşif Gezisi (1 Ocak 2008)

Ynt: Hacıllı Köyü - Göksu Deresi_Keşif Gezisi (1 Ocak 2008) Murat selam, Bence de kesin duyur. Katılmaya çalışırım. Bu arada sucuksuz olmaz :) benim anlamadığım planlı gezileri nerede duyurabiliriz? Serbest muhabbet köşesinde mi? ben de çıkarken bu şekilde duyurabilirim. Bizim gezilerde...
  14. texan

Ynt: Şile Sahil Yolu Keşif Gezisi (3 Şubat 2008) birkaç çok beğendiğim resmi unutmuşum...
  15. texan

Merhaba, Bu hafta da iki araba Şile sahilinden en fazla nereye kadar gidebildiğimizi öğrenmek için yola koyulduk. Amaç aslında Şile 'den Beykoz'a gitmekti. Ama şu anda sahilden bu yolu başaramadık. Tekrar araştırıp yola koyulacaz önümüzdeki aylarda. İki araba 1- Vitara (Hakan) 2- Rubicon...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri