Şile Sahil Yolu Keşif Gezisi (3 Şubat 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan texan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,115

texan

Ana Kamp
Merhaba,
Bu hafta da iki araba Şile sahilinden en fazla nereye kadar gidebildiğimizi öğrenmek için yola koyulduk. Amaç aslında Şile 'den Beykoz'a gitmekti. Ama şu anda sahilden bu yolu başaramadık. Tekrar araştırıp yola koyulacaz önümüzdeki aylarda.

İki araba
1- Vitara (Hakan)
2- Rubicon (Texan/Burak)

Önce Şile'de gözleme yemeden birkaç arazi turu attık ve daha sonrasında devam ettik sahil tarafına. Eğer ben kuma saplanmasaydım, devam edecektik. Kuma saplanıp kendimi kumdan zar zor çıkardım, fakat mangal yapma hevesi ve akşam FB-GS maçı olması nedeniyle geri dönüş yaptık.

Tabii Hakan da benim acemiliklerime her zamankinden biraz daha az katlandı. Kendimi geliştiriyorum :smiley:

DSC01511.jpg

DSC01512.jpg

sahil yoluna giriş yapıyoruz..

DSC01528.jpg

DSCI0172.jpg

DSCI0149.jpg

DSCI0148.jpg

DSC01568.jpg

DSC01558.jpg

DSC01606.jpg

DSC01617.jpg

DSCI0186.jpg

Öğrendiklerim:

- Kuma girince uzak mesafeden takip et .
- Eğer fırsat varsa lastik havalarının indir
- Bazı yerlerde arabayı bırakıp yürüyerek keşif yaparak devam etmek (böylece saplanmadan kumun yumuşaklığını öğrenebilirim)
- hakan saolsun, her rüzgarda mangal yapma kabiliyeti (henüz tam öğrenmedim ama kafamda canlandırıyorum)

Etiketler
Ynt: Şile Sahil Yolu Keşif Gezisi (3 Şubat 2008)

birkaç çok beğendiğim resmi unutmuşum...

DSCI0182.jpg

DSC01632.jpg

iyi gezmeler ve eğlenmeler... her gezi yeni bir tecrübe yeni bir öğrenim... eeee boşuna dememişler gezenbilir.... selamlar..

ben yeniden yapmak istiyorum.
en azından bir araçta büyük ve geniş lastik olduğu takdirde bence rahat olur.
galiba tam bir unimog tarif ettim.

çok güzel fotoğraflar , özlemişiz böyle fotoğrafları ;) , yeniden yeniden izliyorum :D çok tşkler :smiley:

Çok güzel gezmişsiniz...Hafta sonu Kartepe'de aile saadetine katılmasaydım size takılırdım :D
Ama arada sırada hanımı,çoluk çocuğuda gezdirmek lazım ki izin kağıdını kolay imzalatalım :D

evet bu hafta sonuda fotoğraf çeken arkadaşlarımız varmış
paylaşım için teşekkürler, güzel kareler...

uğur abi bazı fotoğraflar yabancı gelmedi bizde bu güzergahı kullandık değil mi ?

Uzun süredir gitmediğimiz mekanları hatırlattınız bize...
Fotoğraflar çok güzel, paylaşım için teşekkürler...

Bu yol sahilden Beykoz' a gider mi ? Benim aslında keşfetmek istediğim yol orası.
Eğer daha önce bunu başarmış olan varsa, benimle paylaşırsa mükemmel olur.

Fotograflar çok güzel. paylaşım için teşekkür.Bence beykoza değilde rivaya gidilebilirse veya ters rota yani rivadan şileye ?güzel oluır.Google dan bakıldığınde bazı yollar görülüyor.Üzerinde ortak bir çalışma yapabiliriz.
Yine niyetlenirseniz görüşelim.Bende aracımla katılabilirim.
Selamlar..

Slm biraz geç oldu ama bende vakit bulup üye oldum sonunda..
Burak'la gittiğimiz her gezi çokkeyifli ve maceralı oldu hatta tanışmamızda öyle bir zamanlamada olmuştur.
Sürekli su yolada girelim yok bu patika nereye gider diye diye her seyehatde yeni bişiler keşfedip keyifle geziyoruz. Finalde ise mangal sucuk ve bir ince şarap ile takviye edip kendimize geliyoruz. Burak daha nice keşifler diyorum sayın abim :smiley:)
Herkeze slmlar sevgiler.

allah tamamına erdirsin rotanın.. Bizim buralarda da eksik yerlerimiz kaldı.. Ama bu fotolar bende deniz özlemini körükledi.. İlk fırsatta kumsala inmek gerek..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR