Şile Sahil Yolu Keşif Gezisi (3 Şubat 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan texan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,120
Ynt: Şile Sahil Yolu Keşif Gezisi (3 Şubat 2008)

bu tür hedefler koyarak offroad yapmakta güzel olur bence gezenbilir bunun üzerinde çalışmalı tabi zaman bağımsız olmalı ve sonuna kadar devam edilmeli 8)

Etiketler

Ucunda bir hedef olan Off-road expedisyonu düşüncelerim var ama henüz erken.
Bu tip geziler planlanabilir.
Buradan çıkıp Bulgaristan-Makedonya-Kosova filan mesela,
Ya da Suriye üstünden daha güneye. Veya İtalya üstünden Avrupa filan..

Bu tip geziler planlanabilir.
Buradan çıkıp Bulgaristan-Makedonya-Kosova filan mesela,

ben bu yaz otobandan yunanistan-makedonya-kosova yapıcam ben bi araç yaparda bu ekspedisyon yaza denk gelirse mutlaka katılırım videosunuda hazırlarım otoban yerine offroad tercihim olur heheh ;D ;D

:smiley: Biz Burak'la gezerken şile'den beykoz filan demiştik :smiley:)))) görüyorumki hayal gücümüzde sınıryok , bizim beykoz oldu suriye ürdün, allah yolumuzu açık etsin sayın abim...:smiley:

Esasında uzak limanlara yelken açmakda fayda var, tabi ben kendim için önce yurdumun gezilip görülebilecek yerleri sonra yurtdışı demekteyim(Kendim için), netekim hafta sonları ve tatil günleri kapsamında yaptıgımız gezilede zaman sınırlaması hep karşımızda. Tabi gezinlerin metrajı uzadıkça maddi konularda gündeme gelmeye başlayacaktır.

Benim düşüncem genel başlıklar açalım örnek: İst-Şile,kerpe-karasu-Bartın gibi Rota ve bu başlıgı 2-3 ay önceden açmak, yazılıp konuşulacak herşeyi paylaşmak, hazırlanmak ve gurubu oluşturup belirlenen tarihde gazlamak. Rota örnektir(Birazda hayalimdir.) İstBiga-ÇanKazdağları, Olmadı MKudurmu,Bolu,Sümüklü göl :smiley: vs.. vs.. :eek:

Bu tip başlıkları açsakmı acaba.. Slmlar
Hakan Irıklı

Hakan Bey, forum serbest bir platformdur, istediğiniz gibi gezi planlarınızı "planlarımız" bölümüne yaptığınız ve yapacağınız gezileri de buraya yazabilirsiniz, bu şekilde ekspedisyonlar da çokça yapılacak ve sitemiz üzerinden paylaşılacaktır.
saygılar, sevgiler
Mert Kiğılı

burak bey cok güzel bi gezi olmuş
toprak yola nerden girdiniz bende haftaya düşünüyorum bu geziyi
toprak kurudur ama sizin güzerganı denemek isterim
saygılar

Çok güzel fotograflar. Ben de bi Şile yapacagım gibi gözüküyor...

şile cok güzel ya hertarf orman gir biyerden ;)

Harika bi gezi olmuş bu kesin fotolarda cok guzel. yağmurlu bir günde bende deniyecem böyle bir geziyi. paylaşım içinde teşekkürler. ;)

emeğinize sağlık,güzel paylaşımlarınız için teşekkür eder devamını bekleriz:smiley:

Çok keyifli bir gezi olmuş,insanın orada olası geliyor...

Bu arada ben Saroz Erikli sahilde hiç off road tecrübem olmamasına rağmen bir cesaretle oldukça yumuşak ince kuma (baya plaj kumu)
girip de nasıl batmadım şaşırıyorum .Üstelik aracın kullanma klavuzunu okumadığımdan DSC yi kapatmadan ve Low Range' almadan?
Şansım yaver gitti herhalde bir de aracın ataletini kaybetmesine izin vermedim...Bu bile benim için çok keyifliydi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR