Şile'de Deneme Sürüşü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan texan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,463

texan

Ana Kamp
Henüz 2010 aralık ayının 28'inde alabildiğim aracımı Şile'de denemek amaçlı biraz gezintiye çıktık. Amacımız aracı hafifçe denemek ve sucuk yapmaktı.
Eski arazi aracımı sattıktan sonra ilk kez araziye çıkma şansım oldu.
Önümüzdeki haftalarda sizlerle yeni yerlerde gezinmek dileklerimle,

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

IMG_3981.jpg

IMG_3983.jpg

IMG_3987.jpg

IMG_3981.jpg

IMG_3979.jpg

Etiketler

Ynt: Şile'de Deneme Sürüşü

Araç cok güzel gezide güzel fakat tek araç off road yapmak biraz itici geliyor bana kalsanız sizi kim kurtaracak :smiley:

Evet gerçekten tek araç offroad yapmak riskli.
arkadaşın da kare kasa almasını bekliyoruz :smiley:

o zamana kadar gezenbilirde duyuru yapılan gezilere katılmayı istiyoruz...

kadir bey teşekkürler

ilk aldığımda aracı temizledik ama artık pek temiz değil :smiley:

[attachment=1]

[attachment=2]

IMG_3975.jpg

IMG_3976.jpg

araç harika çamur çok güzel ayrıca bir arazı aracına bir renk bukadarmı yakışır =) dolu dolu nice geziler iyi günlerde kullanın
birde kocaman MAŞAALLAH :smiley:

Resimlerde gördüğünüz mavi sweatshirt lü kare kasa alacak arkadaş benim :smiley:

Burak'ın da söylediği gibi acilen bir kare kasa almak istiyorum, CJ-5 le kare kasa arasında çok düşündüm ve şuan itibari ile kare kasa diyorum başka birşey demiyorum.

Bu hafta alsam haftasonu 2 araba olarak çıkarız kardeşim ve doğru olanıda yapmış oluruz arkadaşiarın söylediği gibi..

Ve dediğimiz gibi Burak kardeş kare kasaları 2 ledık

hayırlı olsun hatta 2. gezımızı bıle yaptık :smiley:

IMG_4126.jpg

IMG_0471.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR