Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Görselleri
arkadaslar sizleri tebrik ederim super bi kamp olmus mekanda bizim buraların en güzel mekanlarından biri
devamıNı Bekleriz.:D
Ynt: Kurban Bayramı'nda Keremali Dağı'nda Yayla Kampı
merhaBa güzergahları google eartda cizip mesaj ataBilirmisiiz kerem aliye e az 10 defa cıkdım fakat diger yaylaları coguNu Bilmiyorum
Ynt: 2005 suzuki grand vitara standart icin cıkma at veya mt lastik ihtiyacı
yanıtınız icin tsk ederim. sorunumu halen cozemedim goodrich lastkler cok pahalı cok arazide dolasa biri olmadıgım ici o kadar yatırıma gerek varmı diye dusuuyorum at i lastik aramaya koyuldum yukseltme yapmadaN...
Yeni aldıgım 2005 suzuki grand vitara manuel aracımda su an icin 235 60 16 hız lastigi var genis oldugu icin fazla yakıyor bunun yerine cıkma 205 80 16 ,215 75 16, gibi daha dar fakat yuksek at veya mt lastik arıyorum elinde olan vermek veya satmak istiyen arkadaslarla iletisim kurmayı temen...
Ynt: Suzuki GV 5 Kapı için Aluminyum Tavan Sepeti
Tesaduf olabilir ama sizde takdir edersinizki ayak kısmı hemen hemen mantıgıyla beraber aynı uzatmaya gerek yok sizin bagajınızda gayet guzel olmus
Ynt: Suzuki GV 5 Kapı için Aluminyum Tavan Sepeti
bu ürünü zaten 2011 de adapazarında 4x4DMS oto dan şemsettin usta yapmaya başlamıştı,
büyük ihtimalle sizde oradan kopyaladınız.
örnek foto zaten aşağıda, lütfen emeğe saygı.