Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Teşekkürler Murat ve Zerrin Hanım :) Valla 3 gündür toparlayamadım :( Adaçayı alayım hemen :) Deniz manzarasına bakıp içerim artıkkk :) Sevgiler...
Murat,geçmiş olsun dileklerin için sağol ama hala geçmedi yaaa :( Dinlenmek gerekiyor ama malesef öle bir lüksümüz yok kiiii :( İdare ediyorum...
Slm.Arkadaşlar :) Artık nereye kaçarsınız elimden bakalım :) Yokluğumu fırsat bilirsiniz haaa :) Elebaşı Yılmaz çık ortayaaaa :) :) :) Bu arada annemin rahatsızlığında verdiğiniz moral desteği için tekrar teşekkürler Murat,Ömer,Hatice ve Nuran..İnsan...
Ynt: Deretepe Dağcılık; Gaziemir,Trazlı - Balçova Barajı Doğa Yürüyüşü(02 Kasım 2008)
Teşekkürler Yılmaz kankaaa :) Özleyeceğiz seni :) Sana da iyi gezmelerr...
Ynt: Deretepe Dağcılık; Gaziemir,Trazlı - Balçova Barajı Doğa Yürüyüşü(02 Kasım 2008)
Murat doğru söylüyor...Fotoğrafların çoğu flu çıkmış.Sanırım makine ayarlarıyla ilgili...Bir daha olmasın bak yoksa Murat sizi atta götürmez ve paaa yaparrr :) :) :)
Ynt: Deretepe Dağcılık; Doğançay - Tantalos Kayası Doğa Yürüyüşü (26 Ekim 2008)
mu_moz 'a gönderdim yaaa...şimdi de buraya gönderdim ama büyük olduğu için kabul etmedi :8 ne yapmalıyım ??
Ynt: Deretepe Dağcılık; Doğançay - Tantalos Kayası Doğa Yürüyüşü (26 Ekim 2008)
Murat, bir demet foto da bende var :) Gönderiyorum sana...Bi öğretemedin bana buraya foto eklemeyi :( Neyse beğendiklerini koyarsın artık :)