umudayaşam kullanıcısının son içeriği

1. umudayaşam

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın arkadaşlarr :) Siteye gündüz giremiyorum da şimdiden hepinize iyi çalışmalar diliyorum :) Kaz Dağları kampınzın fotolarını bekliyorum...
  2. umudayaşam

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Teşekkürler Murat ve Zerrin Hanım :) Valla 3 gündür toparlayamadım :( Adaçayı alayım hemen :) Deniz manzarasına bakıp içerim artıkkk :) Sevgiler...
  3. umudayaşam

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Murat,geçmiş olsun dileklerin için sağol ama hala geçmedi yaaa :( Dinlenmek gerekiyor ama malesef öle bir lüksümüz yok kiiii :( İdare ediyorum...
  4. umudayaşam

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Slm.Arkadaşlar :) Artık nereye kaçarsınız elimden bakalım :) Yokluğumu fırsat bilirsiniz haaa :) Elebaşı Yılmaz çık ortayaaaa :) :) :) Bu arada annemin rahatsızlığında verdiğiniz moral desteği için tekrar teşekkürler Murat,Ömer,Hatice ve Nuran..İnsan...
  5. umudayaşam

Deretepe Dağcılık; Gaziemir,Trazlı - Balçova Barajı Doğa Yürüyüşü(02 Kasım 2008)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Gaziemir,Trazlı - Balçova Barajı Doğa Yürüyüşü(02 Kasım 2008) Teşekkürler Yılmaz kankaaa :) Özleyeceğiz seni :) Sana da iyi gezmelerr...
  6. umudayaşam

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hoşgelmişsin Ulaş :) Tebrik eder ve başarılarının devamını dilerim :)
  7. umudayaşam

Deretepe Dağcılık; Gaziemir,Trazlı - Balçova Barajı Doğa Yürüyüşü(02 Kasım 2008)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Gaziemir,Trazlı - Balçova Barajı Doğa Yürüyüşü(02 Kasım 2008) Murat doğru söylüyor...Fotoğrafların çoğu flu çıkmış.Sanırım makine ayarlarıyla ilgili...Bir daha olmasın bak yoksa Murat sizi atta götürmez ve paaa yaparrr :) :) :)
  8. umudayaşam

Deretepe Dağcılık; Doğançay - Tantalos Kayası Doğa Yürüyüşü (26 Ekim 2008)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Doğançay - Tantalos Kayası Doğa Yürüyüşü (26 Ekim 2008) Süper canlandırma yaaaa :) Karnım ağrıdı gülmektenn :) :) :) Sen çok yaşa emiii Yılmaz :) :) :)
  9. umudayaşam

Ynt: Deretepe Dağcılık; Doğançay - Tantalos Kayası Doğa Yürüyüşü (26 Ekim 2008) yaaa" mecbur musun kızımm? " annelerin bi bildiği varmış demekkk :) öle görünüyorr ,çok ısrar ettiler baksana :) biz olmadan tadı çıkmazz :)
  10. umudayaşam

Ynt: Deretepe Dağcılık; Doğançay - Tantalos Kayası Doğa Yürüyüşü (26 Ekim 2008) umudayaşam'ın gözüyle...
  11. umudayaşam

Ynt: Deretepe Dağcılık; Doğançay - Tantalos Kayası Doğa Yürüyüşü (26 Ekim 2008) mu_moz 'a gönderdim yaaa...şimdi de buraya gönderdim ama büyük olduğu için kabul etmedi :8 ne yapmalıyım ??
  12. umudayaşam

Ynt: Deretepe Dağcılık; Doğançay - Tantalos Kayası Doğa Yürüyüşü (26 Ekim 2008) hımmm...deneyeyim bakiimmm :) Ama gönderdim , sana birazdan gelir :)
  13. umudayaşam

Ynt: Deretepe Dağcılık; Doğançay - Tantalos Kayası Doğa Yürüyüşü (26 Ekim 2008) Murat, bir demet foto da bende var :) Gönderiyorum sana...Bi öğretemedin bana buraya foto eklemeyi :( Neyse beğendiklerini koyarsın artık :)
  14. umudayaşam

Ynt: Deretepe Dağcılık; Doğançay - Tantalos Kayası Doğa Yürüyüşü (26 Ekim 2008) Yılmaz düşündüğün kabahat :) Dediklerini hala koymadın mı çantana :) Sen seversin :) :)
  15. umudayaşam

Deretepe Dağcılık; Gaziemir, Trazlı - Balçova Barajı Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Gaziemir, Trazlı - Balçova Barajı Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008) Slm.Arkadaşlar :) Nasılsınızz? Murat ,sen bize meydanda kaçta olacağımızı söyle yeterlidir.Gaziemir benim eski mekanım :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri