Ünal Acar kullanıcısının son içeriği

1. Ünal Acar

Volkswagen Amarok Tasarımlar

Ynt: Volkswagen Amarok Tasarımlar şimdiden kolay gelsin diyelim o zaman :)
  2. Ünal Acar

Ynt: Volkswagen Amarok Tasarımlar evet bende tek kabini bu resmi gördükten sonra beğenmeye başladım. önceden kabuksuz kaplumbağ gibi gözükürdü gözüme :) yandaki sticker işi güzel olmuş. bizim çift kabinlere yaptırsak çok mu boğar acaba... hem dal çizilmelerine karşıda birebir :)...
  3. Ünal Acar

Ynt: Volkswagen Amarok Tasarımlar .
  4. Ünal Acar

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok şimdiki aklım olsa kesinlikle krom almazdım. siyah fikri sizin yaptığınız araçları görünce iyice aklıma girdi. Maşallah dükkanınızdan çıkan araçların hepsi biblo gibi duruyor. istanbula geldiğimde mutlaka uğramayı düşünüyorum.
  5. Ünal Acar

Yeni Aracım

Ynt: Yeni Aracım çok güzel... en sevdiğim kasa bu. saplandığı yerden yardımsız çıkabildiyse eğer pekde masraf yapmanıza gerek yok ;D
  6. Ünal Acar

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok benimde iki sorum var bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim; 1- krom roll bar ve yan basamakları siyah yapabilirmiyiz? bunun için boya veya kaplama gibi uygulamalar var mı yoksa illaki yenisini mi almak lazım :-\ 2- aynanın arka yüzüne yapıştırılan ok...
  7. Ünal Acar

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok sahibindende ilanlar var 1500 euroya 4 cmlik , 2500 euro ya 10 cmlik kitler mevcut. görünüşü cok değiştiriyo yaptırmak lazım :)
  8. Ünal Acar

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok farlara ne tür bi işlem yapıldı? dıştan siyah çerçeve yapıştırılmış sanki...
  9. Ünal Acar

T2 bus icin sepet port bagaj nerede yaptirabilirim?

Ynt: T2 bus icin sepet port bagaj nerede yaptirabilirim? Minibüs yolu bostancı - kadıköy yönünde marmara universitesi kampusunu geçer geçmez ilk ışıklardan (kuyubaşı parkının önündeki ışıklar) sağ yapıp yolu takip edersen yaklasık 500 - 600 metre sonra sokak ortasında park halinde 7-8 vw...
  10. Ünal Acar

Traktörle Dünya Turu

Ynt: Traktörle Dünya Turu fotografın cekildiği yerden 2 km sonra ezineye dogru giden cok virajlı ve rampa bir yol var. ilk aklıma gelen '' haydaaaa nasıl cıkıcak o kadar rampayı, ben aynı yerde bi kamyonun arkasına takılmıyım diye dua ederek giriyorum bu traktörle git git o yol bitmez'' dedim...
  11. Ünal Acar

Traktörle Dünya Turu

Ynt: Traktörle Dünya Turu karavanın tekerlek sistemi cok ilginc bi secim olmus. yanlıs gormuyorsam eger sarhos tekerlek sistemi değil mi ustundeki...
  12. Ünal Acar

Traktörle Dünya Turu

forumda arattım ama bulamadıgım için ben acıyım dedim konuyu... daha onceden acıldıysa affola :) bugun babam cep telefonuma iki resim gonderdi.bi traktör, arkasında da bi karavan :-\ ... adam dunya turuna cıkmıs diyede eklemiş mesajın sonuna ??? ... ilk once dedimki biliyo boyle seyleri...
  13. Ünal Acar

2012 4x4 Nissan Navara NATUA Jeep'ten...

Ynt: 2012 4x4 Nissan Navara NATUA Jeep'ten... Cok güzel olmus. Özellikle kapı çıtaları ve dodikler cok başarılı...
  14. Ünal Acar

Suzukinizi Anlatın (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukinizi Anlatın (Off-Road Araçları) suzuki bambaskadır. zamanında 3 kapı hartoplu ,90 veya 91 model olması lazım, vardı bi tane hala arada bir resimlerine bakar ; sahibindende falan satılıkmıdır diye ararım... kaput tavan hardtop gri geri kalan heryer koyu fümeydi.. kalın lastikleri...
  15. Ünal Acar

Volkswagen - Amarok Beğenilen Resimleri Paylaşalım

Ynt: Volkswagen - Amarok Beğenilen Resimleri Paylaşalım 1-Çiçek açmış Amarok.... Gelin arabam olur kendileri :) 2- I am a rock - Sen mi büyük ben mi diye doğaya kafa tutuyo bizimkisi :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.