Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Volkswagen Amarok Tasarımlar
evet bende tek kabini bu resmi gördükten sonra beğenmeye başladım. önceden kabuksuz kaplumbağ gibi gözükürdü gözüme :)
yandaki sticker işi güzel olmuş. bizim çift kabinlere yaptırsak çok mu boğar acaba... hem dal çizilmelerine karşıda birebir :)...
Ynt: Volkswagen - Amarok
şimdiki aklım olsa kesinlikle krom almazdım. siyah fikri sizin yaptığınız araçları görünce iyice aklıma girdi.
Maşallah dükkanınızdan çıkan araçların hepsi biblo gibi duruyor. istanbula geldiğimde mutlaka uğramayı düşünüyorum.
benimde iki sorum var bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim;
1- krom roll bar ve yan basamakları siyah yapabilirmiyiz? bunun için boya veya kaplama gibi uygulamalar var mı yoksa illaki yenisini mi almak lazım :-\
2- aynanın arka yüzüne yapıştırılan ok...
sahibindende ilanlar var 1500 euroya 4 cmlik , 2500 euro ya 10 cmlik kitler mevcut. görünüşü cok değiştiriyo yaptırmak lazım :)
Ynt: T2 bus icin sepet port bagaj nerede yaptirabilirim?
Minibüs yolu bostancı - kadıköy yönünde marmara universitesi kampusunu geçer geçmez ilk ışıklardan (kuyubaşı parkının önündeki ışıklar) sağ yapıp yolu takip edersen yaklasık 500 - 600 metre sonra sokak ortasında park halinde 7-8 vw...
Ynt: Traktörle Dünya Turu
fotografın cekildiği yerden 2 km sonra ezineye dogru giden cok virajlı ve rampa bir yol var. ilk aklıma gelen '' haydaaaa nasıl cıkıcak o kadar rampayı, ben aynı yerde bi kamyonun arkasına takılmıyım diye dua ederek giriyorum bu traktörle git git o yol bitmez'' dedim...
forumda arattım ama bulamadıgım için ben acıyım dedim konuyu... daha onceden acıldıysa affola :)
bugun babam cep telefonuma iki resim gonderdi.bi traktör, arkasında da bi karavan :-\ ... adam dunya turuna cıkmıs diyede eklemiş mesajın sonuna ??? ... ilk once dedimki biliyo boyle seyleri...
Ynt: Suzukinizi Anlatın (Off-Road Araçları)
suzuki bambaskadır. zamanında 3 kapı hartoplu ,90 veya 91 model olması lazım, vardı bi tane hala arada bir resimlerine bakar ; sahibindende falan satılıkmıdır diye ararım... kaput tavan hardtop gri geri kalan heryer koyu fümeydi.. kalın lastikleri...
Ynt: Volkswagen - Amarok Beğenilen Resimleri Paylaşalım
1-Çiçek açmış Amarok.... Gelin arabam olur kendileri :)
2- I am a rock - Sen mi büyük ben mi diye doğaya kafa tutuyo bizimkisi :)