uzakdost kullanıcısının son içeriği

1. U

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Detaylar bayağı zahmetli imiş. İlgi ile izliyoruz. Bakalım daha neler çıkacak. Bu atık su deposunu bağlamak epeyce zor olacak galiba? Sanırım karavan dostlarından yardım alacaksınız. Bu arada, tuvalet işini nasıl...
  2. U

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) Her şey çok güzel. Elinize,emeğinize sağlık. Bu sürgülü kapaklar seyehat esnasında ses yapmazlar mı?
  3. U

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) Biraz uzak kaldık takipten. Fıfat Bey başını alıp gitmiş. Gerçekten güzel oluyor çalışma. Elinize sağlık diyorum. Size ve çıraklarınıza da tabi ki. Meral ettim, elektriği ta apartmandan mı çektiniz çalıştığınız yere? Yoksa...
  4. U

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Güzel, zevkli ve zahmetli uğraşınız devam ediyor. Sessiz kalsak da, sizi pür dikkat izliyoruz. Kolay gelsin diyorum.
  5. U

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Bu sayfalarda gerçekten çokça güzellikler gizli. Emekler,bilgiler,birikimler, inanılmayacak bir cömertlikle paylaşılmakta. Seviye ve üslup gerçekten zevk verici bir seyir izlemekte. İnsan, sıkılmadan,ilgi ile...
  6. U

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Atilla Bey, kolay gelsin diyorum. Araç elektrik projesini yayınlayacak mısınız?
  7. U

Karavanda Elektrik Sitemi için Kablo Tesisatı?

Ynt: Karavanda Elektrik Sitemi için Kablo Tesisatı? Çok faydalı bilgiler.Bir de aracın elektrik dağıtım projesini yayınlasaydınız ya arkadaşlar.
  8. U

Karavan İçin Yardım Lütfen (uzakdost)

Ynt: Karavan İçin Yardım Lütfen (uzakdost) Buğra Bey, N sınıfı aracınızın yolcu taşıma izni vardı öyle mi? Arkadaşların anlattıklarına bakarsak, çok çeşitli ve keyfi uygulamalar yapılıyor.
  9. U

Ynt: Karavan İçin Yardım Lütfen (uzakdost) Açıklamalarınız için teşekkürler arkadaşlar. Bir nebze aydınlandığımı söyleyebilir. Sonuç olarak, panelvandan camper yapmayı düşünüyorsak, 2+1 e razı olacağız ve ABS ye de gerek duymayacağız. Minibüsten yapmayı düşünüyor isek ABS olmalı, koltuklar...
  10. U

Ynt: Karavan İçin Yardım Lütfen (uzakdost) Arkadaşlarımızın içinde, panelvandan campere dönüşüm yapan ve arkaya koltuk ilavesi yaptıran yok mu acaba? Ya da minibüsten dönüşüm yaptıran ve şu anda 4+1 kullanan mesela?
  11. U

Merhaba arkadaşlar!... Bu sitenizde ilk mesajım ve burada yazan tüm üyelerin, gerçekten inanılmaz sıcak, seviyeli ve samimi iştiraklerinin seviyesini tutturamamama endişesi taşımaktayım. Yaklaşık iki haftadır bu güzel satırları, büyük bir merak ve zevk ile incelemekteyim. Her birinizi, bu hoş...
  12. U

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Adım Sinan. 55 yaşında, emekli olmasına rağmen hala çalışmakta olan biriyim. Bu güzel ortamda ben de bulunmalıyım diye düşündüm. Güzel cümlelerinizi okumak bile yeter.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR