Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)
38 Bülent Çevik .... Bu egıtımı kacırmayı kesınlıkle ıstemıyordum. Fakat annemın rahatsızlıgı nedenı ıle (Ciddi sorunlarımız var bu konuda) kursa-egitime sureklılık gosteremeyecegım ve bu konuyuda...
Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)
1 Cenk Sarıkaya
2 Orhan Bıyıklı
3 Berk Gemicioğlu
4 Sina Ataman
5 Selahattin Doğan
6 Kazım Doğan
7 Birol Özdal
8 Ünal Çelik
9 Şenol Ablak
10 Ümit YILDIZ
11 Cenk Coşkun
12 Seyhan Karaca
13 Kürşat Ergan
14 Erkan...
Ynt: Everest Belgeseli
Sezon dort var mı yada cekılecek mı bılmıyorum. Bu konuda bılgı sahıbı olur olmaz buraya bılgı gececgımden emın olabılırsın.Bende dort bes altı sezonların olmasını ıstıyorum açıkcası. İyi seyirler.
Herkese Merhaba
Birinci sezonun ilk üç ** linkini buradan alarak birinci sezonun altı bolümün sizler için tamamladım. 2 ve3 sezonun ** linklerini blogum ile aynı anda siteye sizlerle paylasmak sr-ureti ile yükledim. Hala bu kayıtla ilgilenen arkadaslar...
Herkese Merhaba
Evreset Beyond the Limit belgeselinin 3 sezonu için torrent kullanıcılarına bir linik verebilirim. Suan için 18 kisi bu belgeseli paylasıyor ve büyüklüğü 1,63 MB ve 5 bölüm. Muhtemelen bir gecede belgeselin tamamını indirebelirisiniz. Bunun yanında...
Ynt: 8 Mart Pazar Kartepe Yürüyüşü Duyurusu
Dağıtıacağız ...en azından ben dağıtacağım..İlhan dağıtmazsa ..onuda dağıtırım.. :=)
....
Artı ben arabaya binmeden kahvaltıya baslamayın.. dağıtırım.. özellikle ilhanı uyarıyorum.. dağıtırım seni..
Bugünün kelimesi dağıtırım... neden öyle oldu...
Turun net olarak yapılacağı haberini biraz once Hakandan aldım. İlhanın karlarda yok olusunu izleyeceksiniz arkadaslar. Biliyorum ki kesin bana bulasacak. Cesur yürek i oyanaycak sizlerin karşısında. Arabada ise car car konusacağız bilginize...
Geleceğim ama kartopu mu? Zannetmiyorum... Sen beni kartopu ile ezer geçersin..Fakat hatırlatmalıyım.. Sultanpınar.. O güzel çimler... Yeşil yeşil di..yakından görmüstün ... Karda beyazdır.. Yakından görmek istersen!... Bulaşşşş bana... :D
Bu tura...
Nerede bu listenin devami..nerede.. ha ha ?
Bekliyorum Hakaaaaan... Bağırttırma beni burada... :D
Listeye ekle beni yeterli katilim sağlamaya yardimim olsun. Bende geleyim. :)
İlhan'ı gormedim listede. Neden bu tur icin beni aradi da hala ismi...
Ynt: Yalova - Erikli Yaylası Doğa Yürüyüşü (23 Kasım 2008)
kANKİ HANİ PARAMDA YOKTU ..EĞER YÜRÜYÜSE GİTSE İDİM..AY SONUNA KADAR ...BİR ARKADASIMDANBORÇ ALIPBİR HAFTA YASAYACAKTIM..İYİDE OLDU BİR YERDE..AMA FECİ BİR HAVADA ERİKLİ GİBİ BİR PARKURDA YÜRÜMEYİ VE SELALEİN DAHA GÜR AKISINI İZLEMEYİ...
KİMSE TEKLİFİM ER CEVAP YAZMAMIS..SANIRIM BU HAFTA İÇİN BU OLMAZ. NE BİLİM. BENDEN BASKA HEVESLİ KİMSELER YOKMUS GİBİ GELDİ BANA..:d..YANLIŞ OLMADIĞIMI BİLİORUM.. YAPTIĞIM DELİLİKTEN DOLAYI GURUR DUYUYORUM.
HASTAYIM..FECİ...
Bu pazar havanın soğuk ve yağmurlu olmasi nedeniyle ..süper geçecek.. hazırım..her zamankinden daha hazırım.. çok hazırım..süper hazırım..iptal olmasını istemiyorum...iptal olacakca..olmasın..gidelim..yenide gidelim.. istiyorum.. soğuk...
Nasıl ya..Erdal abi varya bizden gencsin, delikanlısın ve birde bizim ile yurur, tepe bayır iner iken bir kere bire bile yoruldum dıyerek sikayet etmıedin. Yaşından oturu bize sıra bıle vermıyorsun. Haksızlık bu :D... Yasasın kotuluk...