uzaktr kullanıcısının son içeriği

1. uzaktr

Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) 38 Bülent Çevik .... Bu egıtımı kacırmayı kesınlıkle ıstemıyordum. Fakat annemın rahatsızlıgı nedenı ıle (Ciddi sorunlarımız var bu konuda) kursa-egitime sureklılık gosteremeyecegım ve bu konuyuda...
  2. uzaktr

Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) 1 Cenk Sarıkaya 2 Orhan Bıyıklı 3 Berk Gemicioğlu 4 Sina Ataman 5 Selahattin Doğan 6 Kazım Doğan 7 Birol Özdal 8 Ünal Çelik 9 Şenol Ablak 10 Ümit YILDIZ 11 Cenk Coşkun 12 Seyhan Karaca 13 Kürşat Ergan 14 Erkan...
  3. uzaktr

Everest Belgeseli

Ynt: Everest Belgeseli Sezon dort var mı yada cekılecek mı bılmıyorum. Bu konuda bılgı sahıbı olur olmaz buraya bılgı gececgımden emın olabılırsın.Bende dort bes altı sezonların olmasını ıstıyorum açıkcası. İyi seyirler.
  4. uzaktr

Everest Belgeseli

Ynt: Everest Belgeseli Herkese Merhaba Birinci sezonun ilk üç ** linkini buradan alarak birinci sezonun altı bolümün sizler için tamamladım. 2 ve3 sezonun ** linklerini blogum ile aynı anda siteye sizlerle paylasmak sr-ureti ile yükledim. Hala bu kayıtla ilgilenen arkadaslar...
  5. uzaktr

Everest Belgeseli

Ynt: Everest Belgeseli Herkese Merhaba Evreset Beyond the Limit belgeselinin 3 sezonu için torrent kullanıcılarına bir linik verebilirim. Suan için 18 kisi bu belgeseli paylasıyor ve büyüklüğü 1,63 MB ve 5 bölüm. Muhtemelen bir gecede belgeselin tamamını indirebelirisiniz. Bunun yanında...
  6. uzaktr

8 Mart Pazar Kartepe Yürüyüşü Duyurusu

Ynt: 8 Mart Pazar Kartepe Yürüyüşü Duyurusu Dağıtıacağız ...en azından ben dağıtacağım..İlhan dağıtmazsa ..onuda dağıtırım.. :=) .... Artı ben arabaya binmeden kahvaltıya baslamayın.. dağıtırım.. özellikle ilhanı uyarıyorum.. dağıtırım seni.. Bugünün kelimesi dağıtırım... neden öyle oldu...
  7. uzaktr

Ynt: 8 Mart Pazar Kartepe Yürüyüşü Duyurusu Turun net olarak yapılacağı haberini biraz once Hakandan aldım. İlhanın karlarda yok olusunu izleyeceksiniz arkadaslar. Biliyorum ki kesin bana bulasacak. Cesur yürek i oyanaycak sizlerin karşısında. Arabada ise car car konusacağız bilginize...
  8. uzaktr

Ynt: 8 Mart Pazar Kartepe Yürüyüşü Duyurusu Geleceğim ama kartopu mu? Zannetmiyorum... Sen beni kartopu ile ezer geçersin..Fakat hatırlatmalıyım.. Sultanpınar.. O güzel çimler... Yeşil yeşil di..yakından görmüstün ... Karda beyazdır.. Yakından görmek istersen!... Bulaşşşş bana... :D Bu tura...
  9. uzaktr

Ynt: 8 Mart Pazar Kartepe Yürüyüşü Duyurusu Nerede bu listenin devami..nerede.. ha ha ? Bekliyorum Hakaaaaan... Bağırttırma beni burada... :D Listeye ekle beni yeterli katilim sağlamaya yardimim olsun. Bende geleyim. :) İlhan'ı gormedim listede. Neden bu tur icin beni aradi da hala ismi...
  10. uzaktr

Yalova - Erikli Yaylası Doğa Yürüyüşü (23 Kasım 2008)

Ynt: Yalova - Erikli Yaylası Doğa Yürüyüşü (23 Kasım 2008) kANKİ HANİ PARAMDA YOKTU ..EĞER YÜRÜYÜSE GİTSE İDİM..AY SONUNA KADAR ...BİR ARKADASIMDANBORÇ ALIPBİR HAFTA YASAYACAKTIM..İYİDE OLDU BİR YERDE..AMA FECİ BİR HAVADA ERİKLİ GİBİ BİR PARKURDA YÜRÜMEYİ VE SELALEİN DAHA GÜR AKISINI İZLEMEYİ...
  11. uzaktr

Ynt: Yalova - Erikli Yaylası Doğa Yürüyüşü (23 Kasım 2008) KİMSE TEKLİFİM ER CEVAP YAZMAMIS..SANIRIM BU HAFTA İÇİN BU OLMAZ. NE BİLİM. BENDEN BASKA HEVESLİ KİMSELER YOKMUS GİBİ GELDİ BANA..:d..YANLIŞ OLMADIĞIMI BİLİORUM.. YAPTIĞIM DELİLİKTEN DOLAYI GURUR DUYUYORUM. HASTAYIM..FECİ...
  12. uzaktr

Ynt: Yalova - Erikli Yaylası Doğa Yürüyüşü (23 Kasım 2008) Ne ıptal mi? ...Yine mi? Ikı damla yagmur yagacak ve bıraz sert ruzgar esecek dıye. Hey benım havadan nem kapani sudan korkan ve ruzgarda ucan halkım. Çıtı pıtı kırılan kırılgan ahalim. Ne isiniz dagda bayırda o zaman? Krndımız...
  13. uzaktr

Ynt: Yalova - Erikli Yaylası Doğa Yürüyüşü (23 Kasım 2008) Bu pazar havanın soğuk ve yağmurlu olmasi nedeniyle ..süper geçecek.. hazırım..her zamankinden daha hazırım.. çok hazırım..süper hazırım..iptal olmasını istemiyorum...iptal olacakca..olmasın..gidelim..yenide gidelim.. istiyorum.. soğuk...
  14. uzaktr

Ynt: Yalova - Erikli Yaylası Doğa Yürüyüşü (23 Kasım 2008) Nasıl ya..Erdal abi varya bizden gencsin, delikanlısın ve birde bizim ile yurur, tepe bayır iner iken bir kere bire bile yoruldum dıyerek sikayet etmıedin. Yaşından oturu bize sıra bıle vermıyorsun. Haksızlık bu :D... Yasasın kotuluk...
  15. uzaktr

Ynt: Yalova - Erikli Yaylası Doğa Yürüyüşü (23 Kasım 2008) 1. İlhan Demirhan ( Demirkanilhan) Taksimden 2. Bülent Çevik (TMK87 galaksisi dry5 gezegeninden) 3. Aytaç Sönmez (TMK87 galaksisi dry5 gezegeni uydusundan) 4. Canan ( Noramio ) Kanki ayıp ediyorsun ya. her zaman birincilik senin...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR