vd kullanıcısının son içeriği

1. vd

3. nesil (1980-1987) nissan patrollerin motor çeşitleri ve bunların performansı

Ynt: 3. nesil (1980-1987) nissan patrollerin motor çeşitleri ve bunların performansı verdiğiniz bilgiler için hepinize çok teşekkür ederim. Hepsini değerlendirip ona göre karar vereceğim.
  2. vd

Ynt: 3. nesil (1980-1987) nissan patrollerin motor çeşitleri ve bunların performansı Sayın "07gokhanlc" göstermiş olduğunuz ilgiye çok teşekkür ederim. Ben daha çok örneğin 82 model 5 kapı bir patrole komple motor değişiminde örneğin ford transit motorunun takılıp takılmayacağını merak...
  3. vd

Bilgisi,tecrübesi olanlar bilgilerini paylaşaşırlarsa sevinirim
  4. vd

NİSSAN USTAMIZI BULDUM...

Ynt: NİSSAN USTAMIZI BULDUM... 3. nesil 1983 model 5 kapı nissan patrol hakkında bilgi bulamıyorum.özellikle teknik bilgi. bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..
  5. vd

Nissan Patrol Y60 (GQ)- (1987-1997) hakkında

Ynt: Nissan Patrol Y60 (GQ)- (1987-1997) hakkında 3. nesil 1983 model 5 kapı nissan patrol hakkında bilgi bulamıyorum.özellikle teknik bilgi. biel olup paylaşırsa sevinirim..
  6. vd

Lada SW binek aracı 4x4 yapabilirmiyiz?

Ynt: Lada SW binek aracı 4x4 yapabilirmiyiz? bu projeyi 3 ay önce 2. araba olarak bende aklımdan geçirmiştim.demek ki aklın yolu birmiş.Niye olmasın? ben bu arac en fazla ne kadar yükseltilebilir sorusunun cevabını arıyorum.istediğim yaklaşık 50. cm yükseklik..4x4 olmasa da olur..bu nedenle...
  7. vd

İzmir'i bilenler yardım lütfen

Ynt: İzmir'i bilenler yardım lütfen yalnız zeytinler köyü ile zeytineli köyü çok karıştırılır dikkat edin.birbirine yakınlar ama gidecek olursanız siz zeytineline gideceksiniz. çeşme otobanından giderseniz zeytinler gişesinden çıkıp çeşme istikametine dönüp yaklaşık 3 km sonra soldan köy yoluna...
  8. vd

İzmir'i bilenler yardım lütfen

Ynt: İzmir'i bilenler yardım lütfen urla ilçesi demircili köyü var ama ağaçlık alanı az ,netten araştırabilirsin.. urla zeytineli köyü var muhteşem sahiliyle olta için,karavan için ideal dhmi kampının hemen önü,araştır. eski foça yeni foça arasındaki koylar var ama bu mevsimde baya bir ıssız...
  9. vd

Bu araç hakkında bilgi....

Ynt: Bu araç hakkında bilgi.... ne yazık ki tavsiye edilen ve tutulan bir araç değil.niye tavsiye edilmiyor meselesine gelince en çok duyduğum sık sık arıza çıkarması durumudur. Bu aracın sayısı türkiye'de fazla değil. forumları gözden geçirim derim.yine buna benzer tutulmayan diğer araç nissan...
  10. vd

Vefat .

Ynt: Vefat . Allah rahmet eylesin..
  11. vd

Jimny seni istiyorum!

Ynt: Jimny seni istiyorum! tereddütlerinizde haklısın Suzuki Jimny yanlış tercih olur. sizin ihtiyacınız temiz bir vitara jlx 1,6 (1998-2001) her türlü işinizi görür.(arazi ve şehir) ikinci el değeri malum.. arazi kabiliyeti malum..
  12. vd

Satılık Defender Ambulans

Ynt: Satılık Defender Ambulans takip
  13. vd

Aranıyor - Devamlı 4 Çeker Olmayan Bir Araç

85-90 arası toyota hilux pikap -çift kabin işinizi görür. motor problemsiz. her şey mekanik. yakıt az. dayanıklı ve güçlü. forumdaki başlıkların tarayın ayrıntılı bilgiler var..
  14. vd

1967 Jeep Gladiator Pickup

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup kolay gelsin. çok güzel olmuş.takip...
  15. vd

Orçun Usta'dan Vitara'ya Vinç, Tampon ve Alt zırh uygulaması

Ynt: Orçun Usta'dan Vitara'ya Vinç, Tampon ve Alt zırh uygulaması takip

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh