vethek kullanıcısının son içeriği

1. V

grand vitara 1,9 DDSİ herşey

Ynt: grand vitara 1,9 DDSİ herşey birkaç resim
  2. V

Ynt: grand vitara 1,9 DDSİ herşey pazar günü ilçemizin en yüksek dağı olan sis dağına çıktık. 9 araçla çıktığımız yolculuğa 5 araç tamalayabildi. zirve yapamadık ama hedefimizden daha yukarlara çıktık. facebook ertuğrul tahmaz arkadaşım video ve foto yüklemiş sayfasını ziyaret edebilirsiniz...
  3. V

Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları sayın prafa teşekkür ederim. kapıların açılması ile ilgili kumandadan bunun çözüm yolu vardır illaki ama sabırla paylaşacak arkadaşı bekliyoruz. iyi günler diliyorum
  4. V

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları ilginiz için teşekkür ederim. kendimi tam ifade edemedim. yardımlarınız için teşekkür ederim. aracımın kumandasında açma düğmesine bir kez basınca sadece benim kapım açılıyor. tekrar açma düğmesine basınca diper kapıların kilidi açılıyor. bunu...
  5. V

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları izmit çobanoğlu suzuki servisi ile telefonda görüştüm. sorunumu anlatınca usta hemen yardımcı oldu. kontak kapalı iken yol bilgisayarı yanındaki düğmeye basılı tutarak kontağı açıyoruz. ekranda km/lt işareti geliyor ve yanıp sönüyor. bir kez...
  6. V

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları giresunda yaşıyorum. izmitle görüşücem burda sizlerle paylaşırım.ilginiz için teşekkür ederim
  7. V

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları aracın ortalama yakıt sarfiyatı yol bilgisayasrında 11,2lt gerçekte 7lt. benim sıkıntım anlık ve ortalama yakıt sarfiyatının göstergede tersten işlemesi buda doğru sonucu vermiyor. 11,2 ortalama göstermesi 7lt tekebül etmiyor. bu arada aracın...
  8. V

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları Yol bilgisayarı sıfırda otuza kadar. Ama aracın yakıt sarfıyatının olmadığı durumlarda 30 lt gösteriyor. Ama gaza yüklenince bu değer kademeli olarak Düşüyor. Tamamen ters çalılıyor. Umarım anlatabildim. Yadım bekliyorum
  9. V

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları 2008 model 1,9 ddsi aracım var. yol bilgisayarı gaza basmazsam 30 gösteriyor normal yolda giderken 11-12 aralığında. gaza basınca sayılar düşmeye başlıyor. şehir içinde 2,7 felan gösteriyor. mantıklı olanı gaza basınca yol bilgisayarındaki sayısal...
  10. V

Ynt: grand vitara 1,9 DDSİ herşey merhaba. geç cevap verebildiğim için özür diliyorum.. suzuki diğer kullandığım araçlar arasında arazi kullanımı bakımından en güvendiğim araçtır tek geçerim. tabiki 100-150bin tl lik landrover ile kıyaslayamayız. genel anlamda her yönü ile tavsiye edebileceğim...
  11. V

değerli forum üyeleri. ikinci grand vitara aracımla aranızdayım. 2006 2,0 manuel gvitara kullanırken ev alacağımdan 2-3 ay kullanıp satmıştım. şimdi 2008 model 1,9 DDSİ grandvitara aldım ve heryönü ile çok memnunum. herzaman bilgi paylaşımına açığım. ben veteriner hekimim ve genelde köy...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri