Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: ACİL YARDIMMMMMM
ozaman şöyle diyim beyfendi.frenle alakalıysa eğer diskleri ve fren balatalarını değiştirdim.ondan sonra çıktı sorun zatn.ama dediğiniz gibi bilgisayara sokmak lazım.
Ynt: ACİL YARDIMMMMMM
kardeş o dediğini biraz daha açarmısın fren sistemi felan kafam karıştı.motor soğukken yapmıyor.aracın gaz yemesi sorunlu hemen almıyor birden hızlı bi şekilde alıyor gazı.
arkadaşlar aracım grand cherokee 5.2 97 kasadır.aracımda stop etme problemi var.motor biraz ısınınca aracın rolanti devri sapıtıyor.arabanın devri sürekli yükselip alçalıyor ve durmaya yakınken daha doğrusu tam durduğumda devir çok düşüyor ve stop ediyor.bunu benzinde ve gazdada yapıyor.sizce...
Ynt: 1997 Model - Grand Cherokee
teşekkür ederim levent bey.evet zamanında çok üzdü ama 1 senedir problem çıkarmıyor çok şükür.parayı harcadınmı bu araçlara onlarda size keyfini sürdürüyor:D:D
birincisi levent bey adım mehmet.ben daha öğrenciyim.araziyle hiç ilgilenmedim.çıkmadımda.ama ne yazıkkı aracı bilmeden aldığım için bize baya bi masraf çıkardı.aldığımda ön takım bitikti.seslerin amortisörden geldiğini sanıp aldık.malum cherokee ön takımı.babam...
foto için haklısınız fırsat olup bi türlü çekemiorum.ama fiyatı ben kendi malım için belirledim.çünkü gerçekten harcadığım paranın haddi hesabı yok.bunun gibi gerçekten sorunsuz cherokee zor bulunuo.bende açılışı 25 ten yapmak istedim.ve üstündeki 2000 liralık...
97 model grand cherokee limited.180.000 de.motor saat gibi çalışmakta.fiyatı 25.000tl.araçta double xetec dtm 7000 teyp mevcuttur fiyatları 1500 2000 tl civarıdır.pioneer champions serisi bass kolon mevcuttur.kısaca ses sistemi vardır.lpglidir.sadece 6000 tl yürüyen aksama para harcanmıştır.ön...