vit55 kullanıcısının son içeriği

1. V

lada ve kış nasıl yakışıyorlar...

Ynt: lada ve kış nasıl yakışıyorlar... traktör lastiği o pahalı AT lastiklerden daha gerçekçi geliyor bana. performans süper. ama gürültülü. dikkatli sürmek lazım asfalt ve buzda. araziye ve kar içinde olabildiğince rahat sürüş veriyor. arka dif kilidi ile artık sınırlarımı aşıyorum.
  2. V

Ynt: lada ve kış nasıl yakışıyorlar... atlayın gelin zevkle misafir ederim :)
  3. V

Ynt: lada ve kış nasıl yakışıyorlar... tatvan bitlis'in ilçesi. büyük manzara van tatvan arası yoldan.
  4. V

Ynt: lada ve kış nasıl yakışıyorlar... devamı...
  5. V

ladam doğasını bulunca sanki daha hevesli...bitlis/tatvandan resimler....
  6. V

Automatic locked differentials for NIVA from Russia

Ynt: Automatic locked differentials for NIVA from Russia dursun ustam 34 bv nin lant ve lastikleri nedir yükseltmişsiniz aynı zamanda değil mi çok güzel görünüyor...
  7. V

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme nemrut kalderası bir doğa harikası, bir gün iki genç yaşlarda turist bayanı çadır kurmuşlar görmüştüm konuştuğum zaman çek olduklarını gezmeye geldiklerini söylediler. aslında gecesi açısından çok tekin yer değildir 6 adet ayıdan bahsedilir kaldera içinde yaşayan. bir...
  8. V

Yemeden Dönme

Ynt: Yemeden Dönme ben tatvandayım. büryan klasik zaten. benden de farklı tavsiyeler. özlem döner tam yağlı müthiş lezzetli. hani salaşın tam tarifi esnaf lokantası. çınarda kuzu şiş, eyvanda kaşarlı kuşbaşılı pide ve kaşıbeyaz da aşiret kebabı size benim seçtiklerim.
  9. V

YBR 125 ile 22 Gün 3400 KM Tarihin Yollarında

Ynt: YBR 125 ile 22 Gün 3400 KM Tarihin Yollarında insan motorla bir resmini koyar dostum ya. tercihen başlarken ve biterken kaç kilo verdin surviverdakiler gibi :)
  10. V

Neden enduro motor?

Ynt: Neden enduro motor? "insanoğlu 2 milyon yaşında.... bunun son 100 yılını saymaz isek ciddi bir bölümünde ulaşım aracı olarak atları kullanmışlar.... evrim edinilen alışkanlığın min 20,000 yıl sürdürüldüğünde oluşan kalıcı değişim.... 20,000 yıldan çok daha uzun bir süredir at süren...
  11. V

Rize - Hemşin; Hazindak Yaylası

Ynt: Rize - Hemşin; Hazindak Yaylası ne kadar güzel fotoğraflar. muhteşem manzaralar. bu yaz en doğusundan karadenize girmek istiyorum bana kısa bir rota çizebilir misin 11 ve 2 yaşında kızlarım da yanımda olacak çadır, pansiyon her herşey olur.
  12. V

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri paylaşım için tşk
  13. V

Suzuki JLX Kasalara 2'' ve 3'' Yükseltme Kitleri

Ynt: Suzuki JLX Kasalara 2'' ve 3'' Yükseltme Kitleri BEN DE BURADAYIM
  14. V

Ynt: Suzuki JLX Kasalara 2'' ve 3'' Yükseltme Kitleri DÜMDÜZ ÇIKTIM BURAYA MANZARA DAYANILMAZ. BU DAĞDA OFF ROADÇULAR OLARAK KAMP YAPABİLİRİZ. ÇOK DA GÜZEL TIRMANMA PİSTİ OLUR. DAĞIN ETEKLERİNDE ESKİ KUM OCAĞI VAR YAW SANKİ BURASI DOĞAL OFF ROAD PİSTİ....
  15. V

Ynt: Suzuki JLX Kasalara 2'' ve 3'' Yükseltme Kitleri İŞTE BU CANAVARI YÜKSELTECEĞİM

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR