Automatic locked differentials for NIVA from Russia

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dronniver Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,688
Ynt: Automatic locked differentials for NIVA from Russia

TATRA' Alıntı:
Mr.dronniver
your said that this type axis .original design for lada niva car or derived from belarus type agricultural tracktor axis ??
Bencede fotoğraftaki Portal Aks lar Belarus Traktörden alınmış gibi..
bazı modifiyelerle uydurulmuş görünüyor.
bence Unimog gibi fabrikasyon olarak dizaynı yapılmamış bu tür uygulamalar oldukça riskli.bir dönem defender için bizde olabilirliğini araştırmıştık.

Etiketler

dronniver' Alıntı:
No, not from the tractor. Homemade gear.

people in this site are interested about yor axis, we have locks in here...
pls try to show us unexpected , different modification items, parts.

Axis are not mine, but one master.

Here are photos:

126626760.jpg

126626765.jpg

126626773.jpg

126626781.jpg

126626786.jpg

126626792.jpg

127229810.jpg

dronniver' Alıntı:
No, not from the tractor. Homemade gear.
Traktörden olmadığını ve ev yapımı (sanırım el yapımı diyecekdi )dişli olduğunu söylüyor

Fotodaki akslar satılık değilmiş ama kilit difransiyel ve diğer parçalar satılıkmış

We wonder how much is that operation cost ?

Firstly we don't know where you from?
Secondly we can't believe everybody who says im Russian (i hope you understand what i mean,i hope u don't get me wrong )

The cost of porlal axus is not known.

Russia, St. Petersburg ... I understand what you mean.

What do you want to buy? I can try to sell through ebay

dronniver' Alıntı:
Axis are not mine, but one master.

Here are photos:

Its look good .. how about cost & especially off road experiences and finally results. ( if you have preferly some videos ) ?
as you write axis not for Sale,but as you see for us most interesting things these portal axis ..
thx for your answers.

Only this:
http://photofile.ru/users/fanngorn/video/u13226963cdf/view/

Aks lar portal lakin camurda fena debriyaj yakıyor vincle ordan cıktıktan sonra kesin balatayı degiştirir dişli oranlarını iyi ayrlıyamamış sanırım her aks başındaki dişli sistemide birer redüktör görevi görerek aksa ve aksama binen yükü hafifletmesi gerekir portal sistemde

dursun usta,

sanırım bu adam, muhtemelen bir parçacı, ve bize kilit satma düşüncesiyle girmiş. çünkü videolardaki niva ve aks benim değil diyor. o niva resmini cazibe yaratmak için koydu ama farkında olmadıı şey burada bu işin uzmanları var. ben de o yüzde bize kilit vs söyleme beklenmedik değişik bir şey göster de ilgilenelim dedim. şimdi aksın resimlerini koyuyor ama muhtemelen çeşitli forumlardan falan resim.

rumelian' Alıntı:
dursun usta,

sanırım bu adam, muhtemelen bir parçacı, ve bize kilit satma düşüncesiyle girmiş. çünkü videolardaki niva ve aks benim değil diyor. o niva resmini cazibe yaratmak için koydu ama farkında olmadıı şey burada bu işin uzmanları var. ben de o yüzde bize kilit vs söyleme beklenmedik değişik bir şey göster de ilgilenelim dedim. şimdi aksın resimlerini koyuyor ama muhtemelen çeşitli forumlardan falan resim.

Haklısın ben bir kac fiyat istedim adam bize avroyla fiyat yolladı burdakinin carpı iki katı muhtemelen parcacı aslında ugraşamıyorum istersen biz sana yollıyalım parcaları sen orda sat daha cok kazanırsın diyecektim ama :D :D neyse

Aynı arkadaşımız Brezilya'da da faaliyete girmiş :smiley: ilgili link aşağıda.
http://www.4x4brasil.com.br/forum/niva/77479-lada-niva-portal-axle-diff-lock.html
Tabi bunun gibi şeyler küreselleşen dünyada artık sınırların kalktığını gösteriyor. bence bu arkadaşımız burada niva üzerindeki güzel bir çalışmayı bize tanıtmış oldu ancak linkte verdiğim Brezilya sitesinde böyle bir niva ile karşılaştım ;)

019858536.jpg

019858538.jpg

019858554.jpg

019858553.jpg

019858552.jpg

dursun ustam bu klit defransiyelin fiyatları Türkiyede ne kadardırki sadece arka için 1 adet düşünüyorum 1990 10/41 defransyel...

xendasouc' Alıntı:
dursun ustam bu klit defransiyelin fiyatları Türkiyede ne kadardırki sadece arka için 1 adet düşünüyorum 1990 10/41 defransyel...

900 TL fiyatı var az sayıda kaldı

http://www.ladaworld.com/product_info.php?cPath=2&products_id=111

havalı difransiyel kilitimizde var. fiyatı hesapladımda 2000 liraya denk geliyor.

dursun ustam 34 bv nin lant ve lastikleri nedir yükseltmişsiniz aynı zamanda değil mi çok güzel görünüyor...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR