yakara kullanıcısının son içeriği

1. yakara

Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Ynt: Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) Çok güzel bir kamp olmuş belli. Paylaşım için çok teşekkürler.
  2. yakara

Gezenbilir; Bursa Uludağ Zirvesinde (06 - 07 Ekim 2012)

Ynt: Gezenbilir; Bursa Uludağ Zirvesinde (06 - 07 Ekim 2012) Güzel etkinlik olmuş. Tebrikler.Paylaşımlar için de teşekkürler..
  3. yakara

VALLA KANYONUN DA MAHSUR KALANLAR

Ynt: VALLA KANYONUN DA MAHSUR KALANLAR Hasan Gedikli ANIL BAKAR ANISINA… 24.08.2012 VALLA KANYONU KURTARMA OPERASYONU 18.08.2012 tarihi akşam saatlerinde, Anıl Bakarın da aralarında olduğu İstanbul Canyoning Clup üyelerinin, Valla kanyonu’nda 6 kişilik ekiple mahsur kaldıkları bilgisini aldık...
  4. yakara

Ynt: VALLA KANYONUN DA MAHSUR KALANLAR Akut'tan sonra kanyona KAD girdi.Aynı yerde yapmış oldukları çalışmayı kaydettiler ve paylaştılar. Linki: http://www.izlesene.com/video/kad-valla-arama-kurtarma-calismalri/6531476/fbshare
  5. yakara

Ynt: VALLA KANYONUN DA MAHSUR KALANLAR AKUT'UN KURTARMA ÇALIŞMASI İLE İLGİLİ BAZI DETAYLAR (alıntı) VALLA KANYONU KURTARMA OPERASYONU Sevgili doğa severler, AKUT Arama Kurtarma Derneği olarak 19 Ağustos da meydana gelen kaza hakkında bir açıklama yapma gereği hissetik. 21 ağustosta Kaza...
  6. yakara

Merhaba ve ilk kanyon

Ynt: Merhaba ve ilk kanyon Tebrikler. Daha çok resim paylaşmanızı isteyeceğim.
  7. yakara

Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Rize / Derepazarı. İkamet: İstanbul / Alibeyköy. Herkese selam...
  8. yakara

Horma 2011 Geçişi / Istanbul Canyoning Club

Ynt: Horma 2011 Geçişi / Istanbul Canyoning Club Tebrikler.Kanyonu tanıtıcı fotoğraflardan varsa eklemenizi rica edeceğim.
  9. yakara

Valla Kanyonu Geçişi ( 2011)

Ynt: Valla Kanyonu Geçişi ( 2011) Akif Bey teşekkürler... Bizde sizin gibi bir merakla başladık. e-mail adresim ykarahasan53@yahoo.com. Sorularınızı mail atabilirsiniz.Bildiğimiz kadarı ile cevaplandırırız. Yakup...
  10. yakara

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı -Ön- Duyurusu

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı -Ön- Duyurusu Oh be nihayet... Şimdiki dileğim bu sene kar olması...
  11. yakara

Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011) Bizlerde sabırsızlıkla bekliyoruz kış kampını.
  12. yakara

Valla Kanyonu Geçişi 2011 Video

Ynt: Valla Kanyonu Geçişi 2011 Video Video izlenebiliyor sayın haksoy22.Bir yanlışınız olmasın?
  13. yakara

Gezenbilir, Latif Osman Çıkıgil Anma Tırmanışında ( LOÇ - 2011 Bursa)

Ynt: Gezenbilir, Latif Osman Çıkıgil Anma Tırmanışında ( LOÇ - 2011 Bursa) Bu güzel paylaşım için çok teşekkürler.
  14. yakara

Latif Osman Çıkıgil (LOÇ) Anma Tırmanışı-ULUDAĞ ( 18 - 20 Kasım 2011)

Ynt: Latif Osman Çıkıgil (LOÇ) Anma Tırmanışı-ULUDAĞ ( 18 - 20 Kasım 2011) Katılmayı düşünüyordum.Konuyu siz paylaştığınız için maile cevap verilmemesini bilmeniz açınızdan yazmıştım. Planlarımı cevap verilmemesinden dolayı değiştirmiştim.Ama ilginize çok teşekkür ederim. Başka bir etkinlikte...
  15. yakara

Latif Osman Çıkıgil (LOÇ) Anma Tırmanışı-ULUDAĞ ( 18 - 20 Kasım 2011)

Ynt: Latif Osman Çıkıgil (LOÇ) Anma Tırmanışı-ULUDAĞ ( 18 - 20 Kasım 2011) Bu etkinliğe katılmayı düşünüyordum.Belirtilen mail adresine bazı sorularımı mail attım ama saolsunlar cevap bile vermediler. Sanırım katılımcı istenmiyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri