Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: VALLA KANYONUN DA MAHSUR KALANLAR
Hasan Gedikli
ANIL BAKAR ANISINA…
24.08.2012 VALLA KANYONU KURTARMA OPERASYONU
18.08.2012 tarihi akşam saatlerinde, Anıl Bakarın da aralarında olduğu İstanbul Canyoning Clup üyelerinin, Valla kanyonu’nda 6 kişilik ekiple mahsur kaldıkları bilgisini aldık...
Akut'tan sonra kanyona KAD girdi.Aynı yerde yapmış oldukları çalışmayı kaydettiler ve paylaştılar.
Linki:
http://www.izlesene.com/video/kad-valla-arama-kurtarma-calismalri/6531476/fbshare
AKUT'UN KURTARMA ÇALIŞMASI İLE İLGİLİ BAZI DETAYLAR (alıntı)
VALLA KANYONU KURTARMA OPERASYONU
Sevgili doğa severler,
AKUT Arama Kurtarma Derneği olarak 19 Ağustos da meydana gelen kaza hakkında bir açıklama yapma gereği hissetik. 21 ağustosta Kaza...
Ynt: Valla Kanyonu Geçişi ( 2011)
Akif Bey teşekkürler...
Bizde sizin gibi bir merakla başladık.
e-mail adresim ykarahasan53@yahoo.com.
Sorularınızı mail atabilirsiniz.Bildiğimiz kadarı ile cevaplandırırız.
Yakup...
Ynt: Latif Osman Çıkıgil (LOÇ) Anma Tırmanışı-ULUDAĞ ( 18 - 20 Kasım 2011)
Katılmayı düşünüyordum.Konuyu siz paylaştığınız için maile cevap verilmemesini bilmeniz açınızdan yazmıştım.
Planlarımı cevap verilmemesinden dolayı değiştirmiştim.Ama ilginize çok teşekkür ederim.
Başka bir etkinlikte...
Ynt: Latif Osman Çıkıgil (LOÇ) Anma Tırmanışı-ULUDAĞ ( 18 - 20 Kasım 2011)
Bu etkinliğe katılmayı düşünüyordum.Belirtilen mail adresine bazı sorularımı mail attım ama saolsunlar cevap bile vermediler.
Sanırım katılımcı istenmiyor.