Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese selam
2012 model 4x4 Isuzu Dmax aldım araç hakkında pek bilgim yoktu internette okuduğum kadarıyla biraz sorunlu bir motoru varmış yağ seviyesinin yükselmesi ve kol çıkarması yatak sarması vs gibi okuduklarım biraz gözümü korkuttu başıma böyle şeyler gelmemesi için sizlerin...
yabancı sitelerde biraz araştırdım fakat çeviri pek düzgün olmadığından pek bişey anlayamadım aralarındaki fark nedir ve hangisi daha iyidir
ayrıca bu wj lerde hangi modelde selec trac var bazı yabancı videolarda iki çeker seçeneğinede sahip olan fazla seçenekli bir sistem gibi geldi o daha mı...
Ynt: grand cheroke 4.7 hakkında bilgi paylaşımı
teşekkürler hoş bulduk yaklaşık iki yıldır forumu takip ediyor ve bir çok faydalı bilgi edindim fakat jeep başlığını yeni incelemeye başladım malumunuz çok yazı ve konu var ve ne aradığını bilmeyen biri için işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor...
Ynt: grand cheroke 4.7 hakkında bilgi paylaşımı
öncelikle fxlarge aracınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
benimde bu araçlar hakkında merak attiğim bir kaç şey var
1999 4.7 ile 2000 4.7 ve 2001 4.7 arasında herhangi bir fark varmı yani çekiş sistemi vb mekanik aksam olarak
birkaç...
Ynt: 2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD almak istiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum
teşekkürler gerçekten çok yararlı bir konu olmuş açandan yazana kadar herkeze teşekkürler
Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU
vay be
söylüyecek söz yok ustaların eline emeğine sağlık
sizde bir arabaya (defender e) ne gerekiyorsa fazlasıyla yapmışsınız
kamyonet hastasıyım ve bu defender beni bile cezbetti
Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı
abi ne yaptın ya mahvettin beni
hayallerimin arabası (kamyonu arazi arabası artık siz ne diyorsanız)
güle güle kullanın allah kaza bela vermesin
Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı
hayellerimin aracı elinize emeğinize sağlık iyi günlerde bol çamurlu yollarda kullanmanızı dilerim
yeni resimler ve videolar bekliyorum
Ynt: R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ?
bilgilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler yani astcli bir l200 alıp kilit taktıra biliriz fakat ikisini birden kullanamayız astc nin yetmediği yerde astc yi devreden çıkarıp kiliti devreye sokarız aracada zarar vermemiş...
Ynt: R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ?
bende merak ettim benim bildiğim türkiyede 2009 yılının son çeyreğinde yani 2010 model instyl modelinde var astc diye biliyorum diğer modellerde ise astc yerine lsd ve diğer dif kilit sistemleri ile satılıyor
astc li modelini alıp...
Ynt: bide uzun şase yapalım dedik.
Resimleri merakla bekliyorum bende bir kamyonet alma arifesindeyim ama henüz tam karar veremedim nissan rally raid mi yoksa ford ranger mi alsam bir gün ranger diyorum yedek parça vb bakım masrafrafları yüzünden bir gün nissan rally raid diyorum siz ikisinide...