Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dodge 150 Lastik Ebadı Hakkında...
bende 83 model 100 lük doç var orjinal motor ve defransiyel petlas 900*16 lastik taktım arazide süper asfaltta can alıyor araçda 600 16 vardı 120 140 km sürat yapıyodum şimdi 70 zor görüyorum bilginize
Ynt: Ofsetli 16" Offroad Jantı CJ ve Suzukiler İçin
merhba bu jantlar dodge dekotaya uyarmı 5 bijon bide lastikler dışa taşsın diye ofsetli istiyorum acaba ofseti yeterli olurmu tam ofset olayından anlamıyorum
Ynt: Beyoff oyunları öncesi parkuru ziyaret edip oynasak :)
arkadaşlar gerçekten güzel bi gündü ama biz parkurdan sonra iş icabı ayrıldık incirboğazda ne oldu anlayamadım ama çok geçmiş olsun parkurla alakalı fotoları bekliyoruz
kavacıktan rivaya giderken sağda kalıyo riva tabelası seni getirecektir basit bi yer
arkadaşlar yarın görüşmek üzere
Ynt: suziki araçlara hiç yükseltme yapmadan M/T Lastik 195/80 R 15 KL 71
arkadaşlar 2005 grand vitara 5 k var mt lastik istiyorum ama bu lastikler olurmu veya hangi lastik uygundur araç standart hiçbir uygulama yok
gezenbilir ailesinde bayadır varım ama ilk gezim olacak şimdiden heyecanlıyım bide yağmur yağarsa yaşadık
« Yanıtla #27 : Dün 14:12:44 » Alıntı
--------------------------------------------------------------------------------
O zaman şöyle bir...