Beyoff oyunları öncesi parkuru ziyaret edip oynasak :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hakan555 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 232
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,465
Ynt: Beyoff oyunları öncesi parkuru ziyaret edip oynasak :smiley:

arkadaşlar gerçekten güzel bi gündü ama biz parkurdan sonra iş icabı ayrıldık incirboğazda ne oldu anlayamadım ama çok geçmiş olsun parkurla alakalı fotoları bekliyoruz

Etiketler

whiteagle' Alıntı:
Çok güzel, eğlenceli bir okadar üzücü bir geziydi.

Sabri abinin aracına olanlara çok üzüldüm. inşallah en az hasarla sorunu kapatır.

Tüm katılımcalara tekrar teşekkürler.

Selim sarma harikaydı kimyon çok hoş tat vermiş tadı hala damağımda. :smiley: tekrar ellerinze sağlık.

Afiyet olsun İlhan Bey, eşimle beraber ellerimizle sardık ondan tatlı olmuştur ;D
Valla Sabri Abi benim de aklımda merakla haber bekliyoruz... Bendeki fotoğrafları yarın yüklemeye başlarım, 300 e yakın fotoğraf var, ayıklamam lazım biraz ;D Hakan Bey'e bu gezinin temelini attığı ve uğraşları için, katılan herkese de birlik beraberlik için teşekkürler... Ekip oldukça iyiydi. İnşallah bir dahakine ailecek bir gezi yaparız...

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Selamlar

Çok güzel bir gündü tek üzüntüm ssangyong arızası
Hepinize sonsuz teşekkürler
plakamı çıkartıym tekrarlarız :smiley:

Saygılar.

Ahmet Abi senin plaka o gölde kaldı bir dahakine çizmelerle gelirsek buluruz bence onu orada ;D

Sabri beyin üzücü arızası hepimizi çok üzdü inşallah sıkıntısız bir şekilde tamir olur.
Bunun dışında herkez her şey muhteşemdi hepinize ve beyoff ' a çok çok teşekkür ederim.
gezenbilir'e yiyenbilir'den sonra patlayanbilir bölümünü açma zamanı geldi.
Yolluk için dolma almayı unutmuşum :smiley: ellerinize saglık

08112011052.jpg

08112011032.jpg

08112011065.jpg

Valla Sabri Abi benim de aklımda merakla haber bekliyoruz... Bendeki fotoğrafları yarın yüklemeye başlarım, 300 e yakın fotoğraf var, ayıklamam lazım biraz ;D Hakan Bey'e bu gezinin temelini attığı ve uğraşları için, katılan herkese de birlik beraberlik için teşekkürler... Ekip oldukça iyiydi. İnşallah bir dahakine ailecek bir gezi yaparız...
[/quote]
Memnun kalmanıza sevindim, Beyoff dan Okan Bey' ede ayrıca çok teşekkürler. İşi olmasına rağmen bayram nedeniyle Parkurun anahtarına ulaşamadığı halde bizi orman yolundan oraya çıkardı.
Çamura girip kalan araçları aldı.

arkadaşlar herkese çok teşekkürler çok güzel birgündü bencede aile olarak katılım fikrine bende katılıyorum emeği geçen herkese beyoff okan beye ayrıca teşekkürler.

Selamlar

benim plakanın üstünden çooook araç geçti :smiley: yenisini tampona kaynak yaptırıcam ;D

Bu arada arabanın resmini gösterince hanım ve çocuklardan sıkı fırça yedim araba hala çamurlu ama beni sıkı parlattılar ;D

Bu gezileri ailece yapmak çok güzel olur. Offrad yarışlarına götürelim zaten artık bütün offroad yarışlarına girerim zaten :smiley: çıkarmıyım bilemiyorum :D

Saygılar.

08112011036.jpg

08112011043.jpg

08112011047.jpg

merhaba arkadaşlar oldukca ıslak bir gundu :smiley:
daha yeni geldim eve saat 8 gibi bizim firmanın teknik ekibıyle aracı almaya gittik yedek akuyu takip aracı atakente getirdik .... motorda bir sorun yok sadece sarj yapmıyor onuda yarın hallederim buyuk ihtimal voltaj regulatoru bozulmustur .....ciddi bir sorun yok uzun lafın kısası ....
donuş yolunda gollu koyunde kahvede cay ıctik traktorcunun numarasını aldım tekrar gerekirse :smiley: yardımlarınız icin hepinıze ayrı ayrı teşekkur ederim ....
en kısa zamanda şnorkle işini halletmek lazım .... selamlar ...

merhaba arkadaşlar oldukca ıslak bir gundu :smiley:
daha yeni geldim eve saat 8 gibi bizim firmanın teknik ekibıyle aracı almaya gittik yedek akuyu takip aracı atakente getirdik .... motorda bir sorun yok sadece sarj yapmıyor onuda yarın hallederim buyuk ihtimal voltaj regulatoru bozulmustur .....ciddi bir sorun yok uzun lafın kısası ....
donuş yolunda gollu koyunde kahvede cay ıctik traktorcunun numarasını aldım tekrar gerekirse :smiley: yardımlarınız icin hepinıze ayrı ayrı teşekkur ederim ....
en kısa zamanda şnorkle işini halletmek lazım .... selamlar ...

Selamlar

Önemli bir problem yok gibi görünüyor geçmiş olsun.

Saygılar.

birde video eklemeye çalışym

http://youtu.be/dqo8UBG3sDk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR