yusuf2757 kullanıcısının son içeriği

1. Y

Rover 416 Sİ Otomatik

1998 model 166.000km de orjinal boya bir rover 416 Sİ otomatik araç var.22 Tl fiyat istiyorlar.Bu araçlar hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi.Şimdiden teşekkürler.
  2. Y

Cam Otomatiği Düğmesi

1998 model 166.000km de orjinal boya bir rover 416 Sİ otomatik araç var.22 Tl fiyat istiyorlar.Bu araçlar hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi.Şimdiden teşekkürler.
  3. Y

Mercedes 300SE

Merhabalar.1989 model Mercedes 300SE almayı düşünüyorum.Bir tane buldum kasası on numara ancak defransiyelinde sıkıntı var.Ötme yapıyormuş.Çıkmasının fiyatı 1.250 TL.Ancak bilyaları değişirsede oluyormuş.Buna mütakiben şanzıman da ayar istiyormuş.Toplam kaç TL masrafı olur bilgisi olan varsa...
  4. Y

Mercedes 300SE

Merhabalar.1989 model Mercedes 300SE almayı düşünüyorum.Bir tane buldum kasası on numara ancak defransiyelinde sıkıntı var.Ötme yapıyormuş.Çıkmasının fiyatı 1.250 TL.Ancak bilyaları değişirsede oluyormuş.Buna mütakiben şanzıman da ayar istiyormuş.Toplam kaç TL masrafı olur bilgisi olan varsa...
  5. Y

KARŞILAŞTIRMA

Ynt: KARŞILAŞTIRMA Bahadır abicim bu arada buick dijital gösterge ve yerden otomatik vites.
  6. Y

KARŞILAŞTIRMA

Ynt: KARŞILAŞTIRMA Bahadır abicim çevrim içi olduğunuzu gördüm.Abi Bu 1990 Buick Skylar 2.5 Custom ların parçalarını bulamama şansım var mı?Yan sanayii de olsa yok mudur ? takıldım abi bu araca veya alırken özellikle nelerine dikkat edeyim püf noktaları nelerdir?Yani aracın olmazsa olmazı...
  7. Y

KARŞILAŞTIRMA

Ynt: KARŞILAŞTIRMA Bahadır bey öncelikle ilginize teşekkürü bir borç bilirim.Amerikan merakım var ama aldığım araç beni sıkıntıya sokacak ise tabii tecrübenize de güvenerek Sen Maxima ya binmeye devam et diyor kafam.Buick Skylark özellikle 1990 modelinin kasalarına ayrı bir hayranlığım ama beni...
  8. Y

KARŞILAŞTIRMA

ARKADAŞLAR ŞU AN 1997 MODEL NİSSAN MAXİMA QX ARACIM VAR ÇOK BAKIMLI BİR ARAÇ.BENİ HİÇ ÜZMEDİ.ANCAK 1990 MODEL BUİCK SKYLARK 2.5 CUSTOM BİR ARAÇLA TAKAS ETME DURUMUM VAR BUİCK HAKKINDA ÇOK BİLGİ SAHİBİ OLMADIĞIMDAN BANA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.TAVSİYE EDER MİSİNİZ?AYRICA TÜRKİYEDE GALİBA ÇOK AZ...
  9. Y

Cam Otomatiği Düğmesi

Ynt: Cam Otomatiği Düğmesi Evet bu benim siteye yeni üye oluşum ve acemisi olduğumdan kaynaklandı.Hata benim herhalde aradaki mesajı ben sildim:)kusura bakmayın.Aslında hem lastik havası hemde cam otomatği ile ilgili sorum vardı.
  10. Y

Cam Otomatiği Düğmesi

Ynt: Cam Otomatiği Düğmesi Yaşar bey teşekkür ederim ilginize.Parça belki uyabilir ancak birebir aynısı değil.
  11. Y

Cam Otomatiği Düğmesi

Ynt: Cam Otomatiği Düğmesi Levent bey resmini koymuş olduğunuz parçaya benzer ancak birebir aynı değil.Olur mu olmaz mı bilemiyorum.
  12. Y

Cam Otomatiği Düğmesi

Ynt: Cam Otomatiği Düğmesi 1990 model Vitara aracımın sol taraftaki cam otomatiği düğmelerinden sadece şoför kapısının camını açan düğmesi çalışmıyor.diğer kapı kilit düğmesi sağ taraf camı açan düğme ve cam kilit düğmesi çalışıyor.Ancak zannedersem komple değişmesi gerekiyor.Aracım 3 kapı.Bana...
  13. Y

Cam Otomatiği Düğmesi

Ynt: Cam Otomatiği Düğmesi Verdiğiniz bilgilerden ötürü çok teşekkür ederim.Dediklerinizi uyguladığımda eminim çözüm olacaktır.Selam ve saygılarımla.
  14. Y

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Öncelikle böyle güzel bir siteyi bana tanıtan Koray kerdeşime teşekkür ederim.Aranıza katılmaktan gerçekten çok mutluyum.Tüm üyelere saygı ve selamlarımla.
  15. Y

Cam Otomatiği Düğmesi

1990 model 3 kapı Vitaramın sol taraf cam otomatiği düğmelerinden sadece şoför mahali camını açan düğme çalışmıyor.Diğer sağ taraf düğmesi cam kilit düğmesi ve kapıların kilit düğmesi çalışıyor.Sağ kapıdaki düğmedede sorun yok açıp kapıyor.Bana yol gösterebilir misiniz?Zannedersem komple...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri