YUSUFKAPTAN kullanıcısının son içeriği

1. YUSUFKAPTAN

satılık 35 lik maxxis mudzilla

Ynt: satılık 35 lik maxxis mudzilla ilkay abicim hayırlı olsun, çok güzel olacagı kanısındayım ;)
  2. YUSUFKAPTAN

Motor ve Müzik

Ynt: Motor ve Müzik inşallah temennim bu yönde:D
  3. YUSUFKAPTAN

Motor ve Müzik

Ynt: Motor ve Müzik races ciler bizler ne yapacaz b izim ole bir şansımız yok :(
  4. YUSUFKAPTAN

Tekne Adabı Yaşadığınız Anılar ?

Ynt: Tekne Adabı Yaşadığınız Anılar ? cok guze bir paylaşım olmuş bende basımdan gecen bi olay anlatmak ısterım. denızde yardım kadar ınsanı huzra iten bır duygu yasamadım lakin denizde kalan bir tür çaresizlik içindedir. büyükçemkece mimamrsinan limanından 36 metre gırgırla tuzlaya...
  5. YUSUFKAPTAN

Barınaklar

Ynt: Barınaklar Meslegimle alakalı oldugu ıcın uc lımanıda, ozellıkle (marmara adasını) cok zıyaret ettim. Gercekten cıddı faydalı bilgiler. Paylaşım için teşekkürler.
  6. YUSUFKAPTAN

Teknelerin Liman Kaydı Ve Bulundurulacak Personel / Teçhizat

Ynt: Teknelerin Liman Kaydı Ve Bulundurulacak Personel / Teçhizat paylaşım için cok teşekkürler gercekten ciddi bilgiler:)
  7. YUSUFKAPTAN

Denizde Telsiz Haberleşmesi

Ynt: Denizde Telsiz Haberleşmesi :) bu adımlarım her bırınden ıkı sene once gecmıitim suan telsiz ehliyetıim de var :) paylaşım için çok teşekürler:)
  8. YUSUFKAPTAN

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Selamlar:) İsmim Yusuf, İstanbul Küçükçekmecede oturuyorum yaşım 27 mesleğim denizcilik (kaptan) tarz olarak races motorlar ilgi alanım öğrenme aşamasındayım :)
  9. YUSUFKAPTAN

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu herkese merhaba ben yusuf kucuk sıtenızı arkadas aracıyla buldum guzel sıteymıs gercekten ogrenecegım ve merak ettıgım seylerı bulabılecegım bır sıte dıye dusundum hobılerım motorsıklet serbest dalıs bırazda (arkadas sayesınde offroad)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri