yzglcXR kullanıcısının son içeriği

1. yzglcXR

Gezenbilir İzmir; Gaziemir - Cihanbeğendi Kanyon - Görece Doğa Yürüyüşü (06 Ocak 2013)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir - Cihanbeğendi Kanyon - Görece Doğa Yürüyüşü (06 Ocak 2013) Foto ve yitecekler için teşekkürler Murat, tatlı nefisti...:)
  2. yzglcXR

Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Zirve Doğançay Köyü Doğa Yürüyüşü (27 Kasım 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Zirve Doğançay Köyü Doğa Yürüyüşü (27 Kasım 2011) Bu cümleyi hatırladım, aslında üşengeç biri değilsin, ama bazen tembellik yapmak istiyor canın..:)
  3. yzglcXR

Gezenbilir; İzmir - Kavaklıdere - Nif Kulübe Doğa Yürüyüşü (02 Aralık 2012)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Kavaklıdere - Nif Kulübe Doğa Yürüyüşü (02 Aralık 2012) Çetin Akbulut'un aklıma getirdiği,benimde yapmak istediğim paluk partisini gerçekleştirmek üzere, yürüyüş sonrası, pazara uğradım, ha pu paluklar bana bakayıdi, ben de onlara, palukçuya uşsğım ha bunları tartasun...
  4. yzglcXR

Gezenbilir; İzmir - Kavaklıdere - Nif Kulübe Doğa Yürüyüşü (02 Aralık 2012)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Kavaklıdere - Nif Kulübe Doğa Yürüyüşü (02 Aralık 2012) Teşekkürler Murat, ellerine sağlık, beni fena yakalamışsın yerken.. :D
  5. yzglcXR

Gezenbilir; İzmir - Kavaklıdere - Nif Kulübe Doğa Yürüyüş Duyurusu (02 Aralık 2012)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Kavaklıdere - Nif Kulübe Doğa Yürüyüş Duyurusu (02 Aralık 2012) Ben ve Dizel gelmeye çalışacağız bir aksilik olmazsa Murat.. ;)
  6. yzglcXR

Gezenbilir; İzmir - Kavaklıdere - Nif Kulübe Doğa Yürüyüşü (28 Kasım 2010)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Kavaklıdere - Nif Kulübe Doğa Yürüyüşü (28 Kasım 2010) Tezzmertek bu gruptan kimse kalmadı bu yıl sanırım, Ömer de yok artık, ama yeni grup uyumlu gidiyor şimdilik, dizel dahil.. ;D
  7. yzglcXR

Gezenbilir İzmir; Balçova Termal - Behzat Zirve - Balçova Doğa Yürüyüşü (25 Kasım 2012)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Balçova Termal - Behzat Zirve - Balçova Doğa Yürüyüşü (25 Kasım 2012) fotolar için standbye teşekkürler, Başüstüne, fotoları gönderdim kendisine, o da teşekkür ediyor, Fulya Kaya Mehmet Ali abicim, başta size, rehberimize ve beni sabırla bekleyen grup arkadaşlarıma çok...
  8. yzglcXR

Gezenbilir İzmir; Balçova Termal - Behzat Zirve - Balçova Doğa Yürüyüşü (25 Kasım 2012)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Balçova Termal - Behzat Zirve - Balçova Doğa Yürüyüşü (25 Kasım 2012) Teşekkürler Murat, emeğinize sağlık..
  9. yzglcXR

Karadeniz Kaçkarlar Moto-Trekking Turu

Ynt: Karadeniz Kaçkarlar Moto-Trekking Turu Hep aklımda olan bir tur, emeğinize sağlık, bir gün kısmet olursa görmem gerek diyorum..:)
  10. yzglcXR

KLR testi

Ynt: KLR testi Merhaba Özgür hocam, sizi E.C'den de tanıyorum, Şöyle özetleyeyim o zaman, KLR650 KAWASAKI : Her yola gelebilen bir tork uzmanı, bakımlarını ihmal etmedikçe yolda bırakmaz, ortalama 5-6 lt 100 km normal sürüşle de fena sayılmaz ekonomik olarak, 2001 sonrası brezilya yapımı diye...
  11. yzglcXR

KLR testi

Ynt: KLR testi TC450 HUSQWARNA TESTİ.
  12. yzglcXR

KLR testi

Ynt: KLR testi TENERE TESTİ.
  13. yzglcXR

KLR testi

Madrabarajı kampında KLR560 Kawasakı testi..
  14. yzglcXR

Gezenbilir İzmir; 01 Ekim - 18 Aralık 2011 Arası Yürüyüş & Kamp Programı

Ynt: Gezenbilir İzmir; 01 Ekim - 18 Aralık 2011 Arası Yürüyüş & Kamp Programı Teşekkürler, Balçova parkuruna gelmek istiyordum zaten, Serhat hadi sabah Alsancak camii önünde buluşalım..
  15. yzglcXR

Gezenbilir İzmir; 01 Ekim - 18 Aralık 2011 Arası Yürüyüş & Kamp Programı

Ynt: Gezenbilir İzmir; 01 Ekim - 18 Aralık 2011 Arası Yürüyüş & Kamp Programı Selam, şimdi aynı tarihte iki farklı yürüyüş planlı gibi görünüyor, balçova mı, yoksa diğeri mi, bu pazar katılmayı düşünüyorum, balçova parkurunu görmemiştim..teşekkürler..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,971
Kayıtlı Üye Sayımız
166,725
Kaydolan Son Üyemiz
avsarehberim

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri