Ynt: KLR testi
ozyuka' Alıntı:
Hocam testler güzel ama sana güzel.Görüşlerini bizede anlatırsan belki bizede güzel olur.
Merhaba Özgür hocam, sizi E.C'den de tanıyorum,
Şöyle özetleyeyim o zaman,
KLR650 KAWASAKI :
Her yola gelebilen bir tork uzmanı, bakımlarını ihmal etmedikçe yolda bırakmaz, ortalama 5-6 lt 100 km normal sürüşle de fena sayılmaz ekonomik olarak, 2001 sonrası brezilya yapımı diye biliyorum, karbüratör beslemeli, bazı dikkat isteyen yerleri mevcut, 3.vitesle hızı düştüğü halde vites küçültmesen de kendini toplayıp torku hissettiriyor anında.
http://i37.photobucket.com/albums/e52/eaglemike1/12-5-10090-Copy-1-1.jpg (doohan yayı) zamanla kontrol edilmesi gerek. 20-40K arası.
XTZ 660 YAMAHA TENERE .:
tek silindir çift egsoz, enjeksiyon beslemeli, ergonomisi güzel, fakat yeni seri olduğundan fiyatı yüksek,(17-18 BİN TL) XT660R ile aynı motoru kullanmasına rağmen, elektronik olarak farklı, artı olarak başka bir ecu'ye sahip, kablolarının oksitleme yaptığını duydum, bakımları zamanında yapıldığında sorun olmaz, kıvrak dayanıklı bir peygamber devesi kılıklı, hoş bir motor, sele yüksekliği fazla, boy ayarı pek mümkün olmuyor, yol ve off road testi oldukça iyi, sarfiyat oldukça başarılı 100 km de hep 5 lt nın altında kalmayı başarıyor..
TC450 HUSQWARNA :
bu tam anlamıyla spesiyal bir motor, farı sinyali olmayan tork delisi bir alet, kıck start ama çok sert, up side ön amortisörleri gayet güzel, arazi testinde birçok spesiyale fark atıyor, turuncular dahil, 450cc olduğundan şüphe duydum test sonrası, bu da yüksek seleli ve inanılmaz güçlü,
tabii spesiyal olduğundan biraz pahalı bu da. yakıt konusunda cimri olmadığını duydum sadece..
Bunlar kendi görüşlerim, çok uzun ve detaylı sürüş yapmadığım için deneme sürüşlerimin özeti gibi oldu, KLR'yi uzun yolda da test ettim, en fazla 200 km sonra uyuşmalar başlıyor, sele rahatsız ediyor, fakat yeni TENERE'nin uzun yolda da rahatsız etmediğini, ergonomisinin daha güzel olduğunu anlattı kullanan arkadaşlarımız, iki kişi için kademeli sele daha ergonomik bilindiği gibi.,
sevgiler..