Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: defender
tüm cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim bilgilerinizi ve fikirlerinizi paylaştığınız için. anladığım iyi bir ustaya göstermek şartı ile ve eli ayağı düzgün çok fazla masraf açmayacak bir araç almalıyım. hayırlısı diyelim . herkese saygılar.
selam üstadlar defender seviyorum almakda istiyorum fakat konu hakkında açıkcası çok fazla bilgim yok ne yapmalıyım hazırmı yoksa alıp toplatmakmı kararsızım bilgilerinizden faydalanmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Ynt: temiz 5 kapı vitara arıyorum
balkan bey bu ilanıda inceledim ancak sıkıntım maddi o kadar çıkartamıyorum maksimum 14.5 çaıkartabişliyorum o da zar zor borç harç ilginiz için çok teşekkür ederim
Ynt: Vitara 1993 Kısa
üstadım öncelikle ilgilen diğiniz için çok sağolun ancak 5 kapı düşünüyorum siz daha iyi bilirsiniz biraz bilgi verirmisiniz hangi modeli alınır tüplü tüpsüz yakıta aşşağı yukarı ne olur ispanyolu japonu felan varmış tavsiyeniz ne olur teşekkür ederim ayrıca aracınızı...
arkadaş lar 90-2000 arası vitara 5 kapı arıyorum bildiğiniz araç varsa yardımcı olurmusun manuel olması tercihim dir bu araçlarla igili nelere dikkat edilmeli avantajları ve dezavantajları nelerdir yakıt durumu hakkıında bilgi verirseniz çok sevinirim teşekkür ederim
Ynt: Toyota yada Land Rover arazi taşıtı arıyorum..
evet abi haklısın bu yazışmalardan sonra karar verdim biraz para biriktirip 5 kapı bir suziki alıcam manu el vites ancak japonnu varmış çini varmış beni yolda bırakmicak 90 lı modellerde olabilir bi araç alıp binicem napim o kadar ekmek bu...
abiler arkadaşlar herkese selamlar bir yere yanlış bir yazı yazmam dan dolayı bayağı gerilmişiz öncelikle öyle yada böyle herkesin bir fikri var ve hepsi de çok önemli hepside değerli çünki bunlar aslında baktığın zaman çok kolay işler değil...
Ynt: Efsane FJ40-Bu Kadar Temizi Zor Bulunur
abi valla arkadaşlada mail leştik valla birazdaha para biriktrip birazdaha araştırma yapmaya karar verdim özellikle sizin arabanızı çok beğendim ama dediğiniz gibi arada çok fark var o yüzden bekleyip daha sağlıklı kara vermem gerek galiba imkanlar...
abi pardon ya burda hem işle güçle uğraşıyorum hemde aklıma takıla bişey on soruyorum çok pardon tmm dır abi bu son mesajım dı zaten herşey için çok teşekkür ederim sizide meşgul ettik kolay gelsin
rehabey bu aracın motoru nedir acaba bi arkadaş bu arabalardaki motorun farklı olduğunu söyledi ve çok gürültülü olduğunu söyledi doğrumu acaba içindeki gürültü çokmu birde ankaradan arkadaş mail atmış sahibinden com a ancak açıkcası o araç masraflı...
burak abey valla ben fj çok seviyorum görüntü itibariyle hiç kullanmadım bilmiyorum ancak mutlaka keyiflidir de çok para abi o kadar param yok dedim ya şartları zorladım o kadar çıkıştı top sende
levent abey valla tmm bu işe gireceksek paramızın olması lazım yoksa bir samurai ayağımızı yerden keser diyosunuz tmm dır teşekkür ederim abey bilgiler için kolay gelsin
üstadım ibrahim beyi üzmüşüz baya inşallah bi önemli değil felan çaylaklıkda olur böyle şeyler felan derde mahcubiyetimiz ortadan kalkar ya ayıp ettik neyse inş bi şekilde döner tekrar iyi akşamlar