Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bıçağınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Smith Wesson markasına ait bir kaç bıçağım var. (küçük çaplı bıçak koleksiyoncusuyum) Bu bıçaklar oldukça kullanışlı bıçaklardır. Tek sorun olarak teflon kaplı olan bıçakların boya vermesini gösterebilirim. Ayrıca piyasada bu ürünlerin oldukça fazla...
Ynt: Garmin Gps map 60 CSx 480 TL
Garmin GPS map 60 CSx modeli 25-02-2010 tarihi itibari ile 1016 tl ye satılıyor. Bu fiyat KDV dahil fiyatıdır. 560 $ + KDV = 660 dolar yapıyor. Güncel dolar kuru 1.54 .... BEN 480TL ye satıyorum. SORUNSUZ ALET... YARI FIYATINDAN UCUZ.
Ynt: 360 Derece Fotoğraf Çekebilmek için Gerekli Ekipman ve Tekniği
3D yada kendi içerisinde devam eden panoramik resimler için ipix diye bir program kullanıyordum. Bu program dışarıya özel bir format olarak resimleri veriyor ve herhangi ek bir programa gerek kalmadan resim içerisinde hareketi...
Ynt: Makine Tercihi Yaparken
Büyükbabmın teşviki ile fotoğrafçılıkla tanıştım. Kendi makinesi zenith ile başladım. Canon ile deva mettim. Nikon D40 ve daha sonra D90 aldım. Yeni başlayanlara giriş seviyesi dijital slr lerden öneririm. Eğer elinizde imkanınız varsa Yurt dışından almanız daha...
Ynt: Garmin Gps map 60 CSx 480 TL
Alette herhangi bir sorun yoktur, çiziksizdir. Tek dezavantajı ingilizce olmasıdır. Bakırkoy ve çevresinde oturanlara elden teslim ederken aleti deneyebiliriz.... :)
Ynt: Media Markt
iyi niyet gostergesi olarak uyari mesaji cektikten sonra firmayi dava edebilirsiniz. Aldiginiz urunun fiyati ne kadar bilemiyorum ama Tuketici mahkemeleri dusuk fiyatli davalara bakiyorlar. Yanlis hatirlamiyorsam 2.000 Tl ye kadar. Firmalar 30 is gununu gecen urunlerde para...
Ynt: HP Bilgisayar Yetkili Servisi de Bunu Yaparsa!
Servislerde urununuzu teslim ederken zabıt tutturmanız gereklidir. Bu zabitta aletin hangi noktalarinda neler oldu, kod numarasi, cesitli ozellikleri ve sizin rahatsizlik duydugunuz hatalara benzer durumlar v.b. yazilir. Urunu alirken...
Koordinatlari tespit etmek icin amerikadan aldigim Garmin GPS map 60CSx i askere gidecegim icin satiyorum. Urunun kutusu durmaktadir. 4 yada 5 kez kullanildi. Amerika base map vardir. TURKIYE haritasi YOKTUR. BAYTEKIN de yuklemesi yapilmaktadir. 480 TL ye satacagim. Bakirkoy ve cevresinde...