Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: (alınık) 1996 Model Veya Üstü Suzuki Samurai Alacağım
Merhabalar eğer düşünürseniz 96 helezon yaylı samurai var bende sahibinden.com ilan numarasi 165966313
Ynt: İkinci Arazi Aracım Galiba Samurai Olacak.(bilgilerinize İhtiyacım Var...)
öncelikle merhabalar.
arkadaşlar bir çok konuda gerekenleri söylemişler.
bende eski bir Niva'cı yeni bir samurai kullanıcısı olarak Niva daki "konfor"u samu da arama bende almadan önce buradan yardım almıstım bir...
Ynt: Dağ Keçisi'nden Atom Karınca'ya :))
bilgi için teşekkür ederim...
ama anlaşılan samucular niva'cılar gibi değil... ben ne öğrendiysem niva hakkında buradan öğrendim.. samu hakkında yardımcı olacak kimse yok galiba payloaşımı sevmiyoruz?
Ynt: Dağ Keçisi'nden Atom Karınca'ya :))
bilgi için teşekkürler peki ebatlar konusunda araçta herhangi bir oynama yapmadan bahsettiğim ölçülerde lastik takmam uygun olur mu !
Öncelikle tekrar merhabalar..
Ayrılmak her ne kadar zor da olsa uzun bir LADA NİVA macerasından sonra,
96 model samurai ile aranıza katıldım...
Niva'mı bu siteden öğrendim umarım samurai de de aynı şekilde olur temennisinde bulunduktan sonra;
belli başlı sorularım olacak üstadlara!
aracı alır...
Ynt: Sivas - Sızır ; Çat Ormanları..
aslında bu sadece bölgenin ufak bir kesiti daha nice güzellikte yaylalarımız var. doğa sever tüm dostlarla orada olmak daha bir güzel olacaktır. @byseyyah iletişeme geçersek seve seve rehberlik yaparım...
etemulutas@hotmail.com
05064840990
Ynt: Sivas - Sızır ; Çat Ormanları..
evet arkadaşlar geçen hafta ufak bir gezi yaptık Sızır'da doğa uyanmış sular çağlamış cennet resmen yeryüzüne inmiş...
Ynt: Lada Nivam Sorunlarım
Niva bir aşk'tır ilk sevgili gibidir.
Kim ne derse desin arkadaş VAZGEÇİLMEZDİR.
çocukluk hayalimdi aldım bir sürüde masraf yaptım toparladım ama bir gün olsun tüh ya demedim...
Şimdi satıyorum kızıl keçimi ama yine vazgeçmiycem Lada Niva dan daha iyisi yüksek...
Ynt: aksesuar yardımı acil
Alaaddin Bey'e teşekkür ediyorum. Beni büyük bir görüntü kirliliğinden kurtardı...
Konu başarıyla amacına ulaştı, bir teşekkürde Gezenbilir ailesine...
Ynt: aksesuar yardımı acil
şimdilik tek parça yeterli olur suan zaten fazla durumumda yok işin açıkcası .
ama haziranda takımın diğer parçalarınıda alırım kesin yedek dursun belli oldu bolca kıracaz. :)
Ynt: KANER OTOMOTİV LADA NİVA 4X4 MODİFİKASYON
lastikler ve özellikle şnorkel çok şık durmuş, Kaner Usta heveslendiriyorsunuz bizi ama buralarda bunu yapacak usta yok hevesimiz kursağımızda kalıyor... benim keçi çok kıskandı !