1986 Hilux Ln 65 Lastik

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hunterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,440

hunterkan

Yeni Üye
Mesajlar
6
Tepkime Puanı
0
Değerli Hilux uzmanları,
bu aracı yeni aldım ve lastik ihtiyacım var. Avcılık günlerinde kullanacağım bu araçla off-road vs. yapmayacağım, çamurda, karda yetebilecek bir lastik bana yeterli olur. Piyasada 205/80R16 104S RF A/T
uygun fiyatlı lastik buldum, bunlar olur mu?
Alaşım jant alırsam ne tavsiye edersiniz.
Bu aracın bijon aralıkları nedir, hemen bakıma soktuğumdan henüz kaç bijon var ona bile bakamadım. Sizce bu araca en uygun lastik hangisidir. Sitede 245 70 R16 BF Goodrich AT ilanı var, bunlar uygun mudur?
Şimdiden bilgi verecek arkadaşlara teşekkürler. Slm.
 

Etiketler
Ynt: 1986 Hilux Ln 65 Lastik

bijon aralıkları 6x 139 7 dir tavsiyem lastık tavsiyem bf goodrich at her yola her mevsim icin ideal asfaltta ses yapmaz 50 cm karda kullandım banamısın demedi

040220121790
 

Ynt: 1986 Hilux Ln 65 Lastik

Ömer bey,
bilgi için teşekkürler, bu arada yeni alaşım jant bulmakta da zorluk çekiyorum, flanş vs gerektirmeden takılabilecek jant marka ve modeli tavsiyeniz var mı? Slm.
 

Ynt: 1986 Hilux Ln 65 Lastik

ben flans kullanmadım ama daha ofsetli takmak istedim ama yoktu belki ofsetli olursa isteyebilir
 

Ynt: 1986 Hilux Ln 65 Lastik

İlginize teşekkürler, bir arkadaştan Hilux'ten çıkma alaşım jant buldum ve Roadstone 235x75x15 M/T lastiklerle güzel oldu.
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,464
Mesajlar
1,518,265
Kayıtlı Üye Sayımız
172,117
Kaydolan Son Üyemiz
fmt35

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON MESAJLAR

SON KONULAR



Geri
Üst