2005 Grand Cherokee 2.7 Crd Limited Vision Almak Üzereyim

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan engyzc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,322

engyzc

WJ Limited Vision 2.7 CRD...
Mesajlar
178
Tepkime Puanı
51
Yaş
45
Yer
İSTANBUL / BALIKESİR
Arkadaşlar merhaba. 2 gün içinde 2005 model GC 2.7 crd limited vision almak istiyorum üzereyim. Araç 245.000 km de. 2.sahibinden. İlk andan itibaren tamamen jeep yetkili servis bakımlı. Araç çok diri ve temiz. Koltuklarda (sürücü hariç) çatlak dahi yok denecek kadar az. Araç sahibi ile pazarlık yapamadım fazla. 500 tl gibi komik rakam indi. 58.000 tl ye anlaştık. Sahibi o kadar titiz ki aracın kontrolünü sadece jeep yetkili serviste yaptırırım diyor. Öyle utaya falan göstermem diyor. Ya da resmî expertiz de yaptırırım diyor. Bu bana çok güven verdi. Çünkü araç tamami ile yetkili servis bakımlı. Ve sadece servisi dikkate alıyor. Ben de kabul ettim. Araçta değişen olsun boya olsun güç birisi yok. Sadece arka tanpon köşeden çatlak haliyle sağ tırnaklar kırık. Bence bu araç alınır ya sizce.
Bu arada limited vision un en farkı var limited den
saygılarımla
 
Son düzenleme:

Etiketler
tertemiz bir crd o fiyatı hak eder diye düşünüyorum.
araca binin, altına yatın, inceleyin otobana çıkın şehiriçinde deneyin.
aklınıza yatmayan bir şey varsa onu sorun, akü lastik durumu ne öğrenin, zaten servis bakımlıysa yağ filtre vs. sormaya gerek yok.
yine de motor durumu için ekspertiz yaptırın, tramer sorgusunu da her ne olursa olsun unutmayın.
tampondaki ufak sorunu geçin o hallolur, önemli olan motor yürüyen.
en son araç başında 56-57'ye bağlarsınız umarım. önemli olan dost kazanmaktır.
hayırlı olsun:smiley:
 


hayırlı olsun..

öncelikle servis kayıtlarından enjektör ve turbo ile ile ilgili olarak daha önce işlem ya da değişim yapılmış mı öğrenin.
bunlarda 5. enjektör sorunludur ve değiştirmek de aşırı zordur.

o km lerde araç kısa zamanda enjektör isteyebilir, sadece parça masrafı da 3000 TL (minimum) civarı tutar, işçilik ise servisten bir sorun.
turbo da hiç değişmediyse yakın zamanda değişecekler listesinde. yağ pompasını da sorun. en çok sorun çıkaranlar bunlardır.
diğer yandan bugüne kadar radyatöre ve soğutma sistemine de dikkat.
klima sağ taraf sıcak sol soğuk üflüyor mu bunlara da bakın, yetkili servis ya da otorapor gibi yerler bunları yapmaz.

yetkili servislerde ufak ya da büyük arızalar pek belli olmaz, çok detaylı da bakmazlar. aracı iyi bir özel serviste de kontrol ettirmeden almayın.

Jeep garage mesela bu iş için çok iyidir.
 

yetkili servis kaportaya da bakmıyor ayrıca. imza atacak çünkü raporda. yine de servis kayıtlarına iyi bakmak lazım. bu km lerde bazı parçaların değişmeye başlaması laızm çünkü.

fiyat ise bu piyasa koşullarında normal gibi. ucuz araba yok. hatta araba yok temiz.
 



Dün master jeep e gidip baktırdım. Zaten servisi de orasıymış. Enjektörler değişmiş 10 bin km de bir bakıma girmiş. Hatta adam ampüllerine kadar de serviste değiştirmiş. Jantlarını bile serviste boyatmış. O derece titiz yani. Arka salıncaklar değişmiş etiketleri üzerinde. Aracı lifte aldılar. 1 gr yağ sızması nemlenme yok. Motorda. Şasede alınma yok. Zaten satan vatandaş beinsport sipikerlerinden. Yani ekrana da çıkıyor. Ben sana ne dediysem o diyor. Yoksa beni her gördüğünde küfür etme diyor. Servis görevlisi tarafsızdır. Araç bu modelde sayılı temizlerden sesi. Bir arkadaş o fiyata satabilecek misin demiş. Ben araçtan kar beklemiyorum. Hayalim olan bir araç dı. 5 bin 10 bin zarar etmişim önemli değil. Bu keyfin ve heyecanın bedeli olmamalı diye dşünüyorum


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 



hayırlı olsun, ağır bakımları yapılmış gibi duruyor.

yağ kaçakları olmayışı iyi ama satış öncesi yıkatmış da olabilirler. bunu anlamanın yolu servis bakımlarında özellikle şanzıman keçe değişimi var mı yok mu diye bakmak olur.

fiyat da eğer anlatıldığı kadar temiz ise normal. piyasada nerede bakıldığı belli olmayan kağıt üstünde 180k denilen araçlara 45-50 den aşağı istemiyorlar. kaldı ki o araçlarda bile en az 5-10 masraf vardır...
 

siz yine kenarda 5bin tl oldu olacak parası ayırın, en basitinden iç aksamda hoşunuza gitmeyen çizik yerler olur değiştirirsiniz.
hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
hoşgeldiniz :smiley:
 



Araç alındı hayırlısı ile. Eskisini satmak üzücü oldu tabi. Ama beklentilerimi karşılayan bir araç. Resimleri en kısa zamanda paylaşırım.
 


Bulduğun zaman almak lazın hayaller parayla ölçülmüyor. Hayırlı uğurlu olsun inşallah

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,464
Mesajlar
1,518,265
Kayıtlı Üye Sayımız
172,117
Kaydolan Son Üyemiz
fmt35

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON MESAJLAR

SON KONULAR



Geri
Üst