Ankara Kamp Arkadasi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan filizb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,220

Etiketler
selamlar. Ben de Ankara'dayım. önümüzdeki hafta için plan yapabiliriz isterseniz. Birkaç kişi de bize katılırsa çok zevkli olur. yedigöller revaçta ama hafta sonları bayaa kalabalık oluyormuş. Ben o yol üzerinde kamp atmak istiyorum. kamp yerleri konforlu tabi ki ama bence kamp yapmaktan uzak yerler. 7atakan@gmail.com mail adresim. bize katılmak isteyenler mail yoluyla ulaşabilirler...
Bu sene Likya yolunun başına kadar gelmiştik ama gruptakiler vaz geçti. ölüdenizin sonunda kamp yasağı olan biyer var oradan başlayıp antalyaya kadar olan kıyıda kamp yaparak geçirdik vaktimizi. çok zevkliydi.
 
Son düzenleme:

Merhaba,

Ankara'dan 26 akşamı yola çıkarak 27-28-29 Ekim tarihlerinde kamp yapmayı planlıyoruz. Sinop ince burun taraflarına gideceğiz gibi. İlgilenen olursa mesaj atabilir.
 







Çok memnun olurum gideceğiniz zaman banada haber verirseniz eğer is seyahatinde degilsem size katilabilirim. Selamlar.
Bende aynı dertten muzdaribim. İş seyahatleri benimde engel oluyor genelde.
17-18-19 kasım tarihlerinde Bilecik ili Bozcaarmut gölünde kampımız var düşünürseniz beraber gidebiliriz.
 

Bir dost bulamadım gün akşam oldu diyerek hem sizin sloganınızı tamamlamak hem de merhaba demek istedim.... Merhabalar... Ankara da yaşayan birisiyim uzun yıllardır kampçılık yaparım özellikle hafta sonları ve yakın yerler olmak üzere...Bilmem bu konuda kamp arkadaşlığı başlatabilir miyiz. Genel durumu konuşmakta yarar var isterseniz öncelikle mail yoluyla ( alinar06@yahoo.com ) ve telefonla durumu değerlendirelim...görüşmek üzere..
 












Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,435
Mesajlar
1,517,934
Kayıtlı Üye Sayımız
172,086
Kaydolan Son Üyemiz
Ertuğrul Ocaktan

SON KONULAR



Geri
Üst