klorr
Ramazan Çetin
Armut diyon benim suzukinin önler de böyle onun için yaptım zaten yaEkli dosyayı görüntüle 58254Ekli dosyayı görüntüle 58255
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ramazan Çetin
Armut diyon benim suzukinin önler de böyle onun için yaptım zaten yaEkli dosyayı görüntüle 58254Ekli dosyayı görüntüle 58255
Abi biri bana yapılmaz demesinDaha bir kac ay once diff lock tartismalrindayken yol alip portal aks imaline gecmen beni sasirtti ve sevindirdi , calismalarini keyifle takip ediyorum.
Selamlar
Gecmis olsun tecrube kazanirken biseyler kaybetmek dogaldir @orgasmatron da costu portal aksi duyuncaAbi biri bana yapılmaz demesin![]()
o diff lock ta sorma arabamın ayna marutisi kırıldı bulamadım söktüm diferansiyel topladım önle gidiyom şimdi
![]()
![]()
Ramazan Çetin
Sagolasın @orgasmatron fena ya beni fişekleyenler den biride o yaGecmis olsun tecrube kazanirken biseyler kaybetmek dogaldir @orgasmatron da costu portal aksi duyunca![]()
Benim arabanın önler de böyle aynen benim takozu buna akuple etmeyi düşünüyorum ki olacaktaOlayin dami bu zaten
Aynen abi zorluklar çıkacak karşımıza kaçırılacak birşey yok soruyorum difransiyel kilidi nedir nasıl birşey neye benziyoHer yapılan işin zorlukları mutlaka var olduğu kesin ama zahmetsiz hiç bir şey yok Yemek bile çaba istiyor
Kırarak bozarak en güzeli ortaya çıkar Ramazan bey emeğine yüreğine sağlık
Diffluck konusunu kaçırdım anlaşılan ! Lütfen bana formdan bağlantı eklermisiniz
Yok yok doğru12. sahifede '' highoutput '' yazmış cevabın ise ayna mahrutiyi kırdım ! demişsin ! acaba beni yanlış anladım yada diffluck başlıklı başka bir konummu vardı senin açtığın
Takım olarak dimi 10 000 tlPortal akslarin jeeplere tanesi onbin tlye takildigini duymustum dunyadan sogudum![]()
TanesiTakım olarak dimi 10 000 tl
Ramazan Çetin
TELİF UYARISI: Forumlarda yayınlanan yazılı ve görsel materyallerin tüm hakları ve sorumluluğu yazarlarına aittir. Bu materyalleri izinsiz kopyalamak ve kullanmak 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre suçtur.
SORUMLULUK REDDİ: Forumlarda yer alan, kullanıcıların oluşturduğu tüm yazılı ve görsel içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriklerin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından Gezenbilir ve forum yönetimi hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için içeriği oluşturan üye ile irtibata geçebilir veya iletişim formumuzu kullanarak yönetime bildirebilirsiniz.