Merhaba Karavandaşlar(en kısa zamanda inşallah

)
İlk karavanım uygun bir araç arıyorum, internetteki şu araç için yorum, fikir ve deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz acaba?
Bu aracın Volt35 ve 46lardan artı ve eksileri nedir, motor,performans, arıza vs.
Sahibinin yazdığı 3binlik masrafının dışında başka büyük masrafı yok varsayarsak eğer.
Satılık Mercedes - Benz Sprinter ticari araç fiyatları, sahibinden ve galeriden sıfır, ikinci el Mercedes - Benz minibüs ilanları en uygun fiyatlarla Türkiye' nin ilan sitesi sahibinden.com' da
www.sahibinden.com
Motor da iki üç binlik masraf olmaz

Hararet yapmıştır,conta yandı diye öyle yazmıştır.Motor sökülünce ne olduğu ortaya çıkar.Belki de blok çatlattı,komple motor istiyecek(20 000 TL)Kimse malını ucuza vermez.
Motor da iki üç binlik masraf olmaz

Hararet yapmıştır,conta yandı diye öyle yazmıştır.Motor sökülünce ne olduğu ortaya çıkar.Belki de blok çatlattı,komple motor istiyecek(20 000 TL)Kimse malını ucuza vermez.
Aynı şekilde düşünüyorum,üst olsa gene iyiydi

motorun alt tarafı demek
Blok
Pistonlar
2-3 bin TL'ye olmaz,
Ustaya gösterseniz diyecektir ki
Motoru indirmek lazım
Sadece motoru komple söküp, arızayı tespit edip takmanın işçiliği 2-3 bin tl
Demek ki bu paraya usta hiç birşey yapmadan söküp geri takacak

Tahminen yüzde 99 komple motor yapılacak,bunu hakkıyla yapan usta bulmak zor,hadi buldun, Mercedes motoru 30-40 bine çıkar
Diğer seçenek çıkma motor bulmak
Temiz çıkma sprinter motoru zor
Bulsanız bile 40 bin tl den aşağı vermezler
Bu arabayı 40-50 bin tl masrafı göze alarak alabilirsiniz
Başka araba alacaksanız,yine bu kilometlerde bakarsanız ya o da motor arızası vardır,uydurma geçici bir tamirat yapılmıştır
Ya da siz aracı aldıktan sonra 3 ay içinde bir çoğumuzun başına gelen şu acı olay gelir
Giderken birden çekişten düşer, dumanlar çıkar, pistonlardan değişik sesler gelir,motoru yediğinizi anlayınca,çekici ile ustaya doğru giderken kalp şıkışması

Usta motoru indirirken ne kadar masraf çıkar düşünceleri
Motor indirip az para alan usta ben daha duymadım

ben olsam bu arabayı almam bu arabayı yurutemezsın sen.. masrafı aldıgın parayı cok cok gecer ustelık verım alamazsın bırde bu aracı karavan yapacaksın ıcıne harcadıgın paraya yazık..dusunsene bu paraya bınılecek bır kartal taksı bıle alamazsın gerısını sen dusun..
Yorumlarınız için sağolun, gerçekten de zor, sıkıntılı bir süreç, durum, araç alabilmek,elinde kalan zorla biriktirdiğin paranı bir anda kaptırıyorsun bir yalancı, dolandırıcı satıcıya