Çanta Alacağim Tavsİyelerİnİzİ Beklİyorum

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pullıpasa29 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,147

pullıpasa29

Yeni Üye
Mesajlar
9
Tepkime Puanı
0
Arkadaşlarım abilerim ben hacim olarak 60litrenin üzerinde fiyat olarakda max 200 liralık bir çanta alacağım deneyim ve önerilerinizi benimle paylaşırmısınız
 

Etiketler
Decathlon'un 60lt sırt çantasını öneririm. Ben 50 lt aldım, hacmi biraz küçük geliyor. Kısa boy ve orta boylular için ergonomik şekilde ayarlanabiliyor. Benim boyum uzun (185) olduğu için ideal ayarlarıma getiremedim. Yine de rahat bir çanta. 10 yıl garantisi varmış.
 


ilk soru;
Nasıl bir etkinlikte kullanacaksınız, mesela içine eşyaları koyar uçak ile konaklayacağım yere gider oraları gezerim derseniz istediğiniz çantayı alabilirsiniz. Ama yok ben o eşyalarla doğada gezer, yürür, sonra çadır kurarım diyorsanız o zaman vücut yapınıza uygun, ergonomik, bir çanta seçmek zorundasınız, kumaşı, dikişleri, sağlam, bel kolonu olan bir çanta seçmek zorundasınız. Çünkü kötü veya yanlış seçilmiş çanta, doğada yürürken size hayatı sorgulatır. Hatta doğru çanta bile yanlış yerleştirilse bile sıkıntı yaşayabilirsiniz.
 

Kamp ve yürüyüşler için kullanmayı planlıyorum dediğiniz gibi bunun içinde rahat ettirmesi çok önemli sizinde aynı fiyat aralığında kullandığınız veya bildiğiniz çanta varmıdır acaba
 



piyasada 60 lt üzerinde olmasına rağmen 200 liradan ucuz pek çanta yok, olanlar da pek güvenilir olmayan ürünler genelde o yüzden zaten çok da seçim şansı yok aslında :smiley: bi decathlon mağazından forclaz 60 yada 70 i bi deneyin isterseniz
 


Ben Decathlon ürünlerini seviyorum, bir sorun olduğu zaman ürünün arkasında duruyorlar. Çantayı mutlaka deneyerek alın, özellikle Decathlon dan alırsanız önce fitness kısmından ağırlık alın sonra uyku tulumu alın 2-3 tane, ağırlıklarla birlikte uyku tulumlarını aynı anda çantaya doldurup öyle deneyin derim.
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,435
Mesajlar
1,517,934
Kayıtlı Üye Sayımız
172,086
Kaydolan Son Üyemiz
Ertuğrul Ocaktan

SON KONULAR



Geri
Üst