Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 310
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,529
Ynt: Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları

Çok değerli DEFENDERI OLMAYAN DEFENDER SEVDALILARI;

Bu başlığı açarken kendim gibi DEFENDERI olmayan fakat bu aracın sevdsına kapılmış arkadaşlar ile paylaşımlarımızı yapalım düşüncesini taşıdım. Uzun zamandır tüm forumdaki paylaşımlardan bir şeyler edinerek bugünlere kadar geldik. Bu başlık atında çok değerli dostlarımız oldu ve ortak düşüncemiz de DEFENDER ımızın olmayışı idi.

Ben 25.10.2010 tarihi itibari ile artık bir DEFENDER sahibi oldum. Artık sevdamı DEFENDER ile sürdereceğim. Bundan sonra yine forumda varlığımı sürdereceğim ve bu başlık altında toplanan DEFENDERI OLMAYAN DEFENDER SEVDALILARI na elimden gelen desteği göstermeye çalışacağım.

Allah herkese bu yolda yardımcısı olsun, herkesin gönlüne göre versin, umarım en kısa sürede sizlerde bu mutluluğu bir gün yaşarsınız.

Bugüne kadar desteği olan herkese teşekkür ederim.

Saygılarımla.

30079317vls


300793175pm


30079317zeh
 

Etiketler


Ynt: Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları

sertem41' Alıntı:
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz, bu bilgiler bölgelere göre değişiklik gösterir diye düşünüyorum, zira o kadar bu motorları değiştiren arkadaşla mevcut, aslında onlara sormak lazım bu olayı.
Önceden çok kolaydı motor değişimi ama artık çok zor malesef. Ama aynı MM odası şunuda söylüyor. "Yakın bir zamanda motor yedek parça olarak değerlendirilecek" diyor.
 




Ynt: Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları

Herkese ayrı ayrı iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Aracımı malum siteden almadım, malum sitede de vardı fakat GEZENBİLİR ailesinden İzmitte bir arkadaşımdan aldım.

Ayrıca ona da buradan gösterdiği yakınlığıda teşekkür ediyorum.

88 model dizel bir araç, motor yeni yapılmış bakımlı ve temiz bir araç, kendine göre eksikleir var fakat bizi yormayacak uğraşlar olacak sanırım.

Tekrar iyi dilekler için teşekkür ederim.
 


Ynt: Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları

aracın hayırlı uğurlu olsun allah kazadan bellada korusun darısı olmayanların başına çok klasik oldu bu dualar galiba olsunnnn ;D
 





Ynt: Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları

Aracınız hayırlı olsun güzel günlerde kullanmanız dileklerimle, murat
 




Ynt: Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları

sertem41' Alıntı:
Teşekkür ederim Barış Bey, çok sağolun.

Saygılar.
[/quSelam Serhat Beyi ,sizin adınıza çok sevindim. Kendim almış gibi. Kazasız belasız,bol çamurlu kullanmalar... Hersey gönlünüz ce olsun.. ;D ;D ;D
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,461
Mesajlar
1,518,221
Kayıtlı Üye Sayımız
172,115
Kaydolan Son Üyemiz
SoundofSilence

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst