YOL SEDAT AÇIL Mesajlar 10,409 Tepkime Puanı 535 Yer İstanbul, Acıbadem Web www.sedatacil.com Telsiz Çağrı Kodu TB2FKL 20 Ağu 2009 #1 Gezenbilir Ekibi, Caner Karaer'in sunduğu "Show TV Sabah Haberleri"ne Konuk Oldu... [youtube]http://youtu.be/j9fArihICUg[/youtube] http://youtu.be/j9fArihICUg
Gezenbilir Ekibi, Caner Karaer'in sunduğu "Show TV Sabah Haberleri"ne Konuk Oldu... [youtube]http://youtu.be/j9fArihICUg[/youtube] http://youtu.be/j9fArihICUg
C casiope Yeni Üye Mesajlar 19 Tepkime Puanı 0 11 Eyl 2009 #2 Ynt: Gezenbilir Ekibi, Show TV Sabah Haberleri'ne Konuk Oldu... bu program sayesinde sitenizi tanıdım ve üye oldum.
Ynt: Gezenbilir Ekibi, Show TV Sabah Haberleri'ne Konuk Oldu... bu program sayesinde sitenizi tanıdım ve üye oldum.
UFUKK İSTANBUL Mesajlar 1,288 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 12 Eyl 2009 #3 Ynt: Gezenbilir Ekibi, Show TV Sabah Haberleri'ne Konuk Oldu... yok,yok kardeşim ben bu zamana kadar nerdeymişim,mükemmel bir söyleşi,harika bir yorum,akıcı bir rapörtaş,sağolun arkadaşlar.
Ynt: Gezenbilir Ekibi, Show TV Sabah Haberleri'ne Konuk Oldu... yok,yok kardeşim ben bu zamana kadar nerdeymişim,mükemmel bir söyleşi,harika bir yorum,akıcı bir rapörtaş,sağolun arkadaşlar.
bilalr Welcome 4x4x4 Nirvana UNIMOG-TATRA Mesajlar 881 Tepkime Puanı 0 Yer 54.81 30 Eki 2009 #4 Ynt: Gezenbilir Ekibi, Show TV Sabah Haberleri'ne Konuk Oldu... Helal olsun ... medyatik ve karizmatik olduk Tşk...
Ynt: Gezenbilir Ekibi, Show TV Sabah Haberleri'ne Konuk Oldu... Helal olsun ... medyatik ve karizmatik olduk Tşk...
atekinsoy Çok çalış duvarda yazmaz her kural... Mesajlar 28 Tepkime Puanı 0 Yer Kayseri Web www.ahmetpasa.net 8 Kas 2009 #5 Ynt: Gezenbilir Ekibi, Show TV Sabah Haberleri'ne Konuk Oldu... çok güzel... 3 yılda baya bir yol katetmişiz..
Ynt: Gezenbilir Ekibi, Show TV Sabah Haberleri'ne Konuk Oldu... çok güzel... 3 yılda baya bir yol katetmişiz..
TA2SL Kamp I Mesajlar 160 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 16 Kas 2009 #6 Ynt: Gezenbilir Ekibi, Show TV Sabah Haberleri'ne Konuk Oldu... Arkadaşlar çok güzel bir söyleşi ve iyi bir tanıtım olmuş katkısı olan herkese teşekkürler...
Ynt: Gezenbilir Ekibi, Show TV Sabah Haberleri'ne Konuk Oldu... Arkadaşlar çok güzel bir söyleşi ve iyi bir tanıtım olmuş katkısı olan herkese teşekkürler...
Yusuf.. Zirve Mesajlar 5,901 Tepkime Puanı 36 Yer İstanbul Ümraniye Web www.gezenbilir.com 2 Ara 2009 #7 Ynt: Gezenbilir Ekibi, Show TV Sabah Haberleri'ne Konuk Oldu... Bakalım birde Fox'u deneyelim belki nazımız geçer gerçi ynetimde ve ekipte çokca değişim var eskilerden az kişi kaldı ama. Denemekte fayda var.
Ynt: Gezenbilir Ekibi, Show TV Sabah Haberleri'ne Konuk Oldu... Bakalım birde Fox'u deneyelim belki nazımız geçer gerçi ynetimde ve ekipte çokca değişim var eskilerden az kişi kaldı ama. Denemekte fayda var.
UFUKK İSTANBUL Mesajlar 1,288 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 3 Ara 2009 #8 Ynt: Gezenbilir Ekibi, Show TV Sabah Haberleri'ne Konuk Oldu... hayat sürdükçe devir daimde sürer bu bir zaman süreçidir.acı ama gerçek,
Ynt: Gezenbilir Ekibi, Show TV Sabah Haberleri'ne Konuk Oldu... hayat sürdükçe devir daimde sürer bu bir zaman süreçidir.acı ama gerçek,
gezent-i Kamp II Mesajlar 237 Tepkime Puanı 2 Yer İzmir 3 Ara 2009 #9 Ynt: Gezenbilir Ekibi, Show TV Sabah Haberleri'ne Konuk Oldu... Böylesine güçlü bir camianın içinde yer almaktan bir kez daha gurur duydum. Tüm arkadaşlara çalışmalarında başarılar diliyorum.... Sevgiler Selim
Ynt: Gezenbilir Ekibi, Show TV Sabah Haberleri'ne Konuk Oldu... Böylesine güçlü bir camianın içinde yer almaktan bir kez daha gurur duydum. Tüm arkadaşlara çalışmalarında başarılar diliyorum.... Sevgiler Selim
Driver67 Ana Kamp Mesajlar 61 Tepkime Puanı 0 Yer zonguldak/Ereğli 20 Nis 2010 #10 Ynt: Gezenbilir Ekibi, Show TV Sabah Haberleri'ne Konuk Oldu... keşke daha önceden bilseydim bu siteyi. düzce bana çok yakın festivale katılırdım. çok üzüldüm..
Ynt: Gezenbilir Ekibi, Show TV Sabah Haberleri'ne Konuk Oldu... keşke daha önceden bilseydim bu siteyi. düzce bana çok yakın festivale katılırdım. çok üzüldüm..