Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,125
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,050,708

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,930 49.4%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 519 6.5%

  • Kullanılan toplam oy
    7,952
Merhabalar. Aranıza yeni katıldım adım bahadır. 27 yaşındayım.Bilecikte ikamet etmekteyim. Siz değerli gezenbilir üyelerinden öğrenmek istediğim çok bilgi var.forumda zaman geçirdikçe öğreneceğim.
Tekrardan hepinize merhabalar.
 

Etiketler

Ben Mehmet
Doğa sevgim beni buralara getirdi, Yaşımın ve vucüdumun güçsüzlüğü yüzünden daha adam akıllı bir kamp yapmadım. Hayalim T3 alıp ormanlarda yaşamak. Forumlardaki paylaşımları okuyup kendime ders çıkartıyorum :smiley:
 





kurukart tşk ederim hoşbulduk aslında burda bulunma amacım siz degerli üyelerden fikir almak bi defender almayı düşünüyorum bi araç buldum bu araç hakkındaki düşüncelerini paylaşırsa üye arkadaşlar çok memnun olacam şimdiden tşk herkese

buldugum aracın ilan no: 298612727
 


Selamlar.
Adım Salih, Mersinliyim ve Mersinde yaşıyorum.
Yaş 49, emekliliğe 2 sene kaldı.
Karavan son zamanlarda çok ilgimi çekmeye başladı.
Emeklilik sonrasında motokaravan sahibi olmaya niyetliyim.

Önümüzdeki süreçte forum üyelerinin değerli görüşlerinden faydalanmak isterim...
 

Merhaba

3 yıldır İstanbul'da ikamet ediyorum, otomobil ile seyehat ve doğa ile iç içe tatilleri seviyorum.

Bilgileri paylaşmak ve yeni bilgi edinmek için buradayım.

Görüşmek üzere...
 

Iyi günler. Adım Sezar, 19 yıllık öğretmenim.
Ben de çoğumuz gibi doğayı, gezmeyi seven biriyim. Çocukluğum tatilleri çoğunlukla çadır da olduğu için kamp olayını çok severim. Ama eşim bu olayı sevmediğinden ailecek hiç kamp tatili yapamadık. 3. çocuğumuz dünyaya gelmesini beklerken eşim karavan olayına okey demesi ile araştırmalarıma da başladım. En zor kısmı da şimdi başladı. Araştırdıkça kafam iyice karıştı.Çekme mi moto karavan mı. Kendim mi yapsam hazır mı alsam. Bu forum da bunu netleştirip allahın izni ile karavancı bi aile oluruz.
 



Merhabalar, ben Omer Burak. Istanbul'da yaşıyorum, öğrenciyim. Karavanlara ilgi duymaya başladım, bir cekme karavan sahibi olmak üzereyim. Populer kültürün çocuğu olmaktan sıkıldım:smiley: doğayla içiçe bir yaşam sürmek istiyorum. Herkese şimdiden bu toy kardeşinize bulunacağıniz katkilardan dolayi teşekkür ederim:smiley:
 

Merhaba ben Aylin Hatay liyim.dogada kamp yapmayı cok seviyorum ve 7 yasindaki oglumla beraber bunu gerceklestirmeye calisiyorum13 yil once biraktigim motor sevdama yeniden basladim.oglumla ortak hayalimiz karavan ile uzun sureli bir tur
 

İyi Günler Forum Sakinleri ben Fatih COŞKUNÇAY Kayseri'de yaşıyorum. Kamu Personeliyim. Avcılık Balıkçılık Kamp ve Dağcılık yapıyorum kendi çapımda. Güzel paylaşımlar diliyorum.
 

Merhaba;Ben İzmir'den Gürhan tek yıldız bröveli dalgıç ım.Doğa sporları tutkunuyum.Ta ki evleninceye kadar...Nick'im verilen görevleri çok çabuk hallettiğimden iş arkadaşlarım tarafından öyle dendiği için seçtim...Eğer ki eşimi ikna edebilirsembir çekme karavan sahibi olarak sizlerden akıl danışacağım...Cümleten hoşbuldum..:smiley:
 

Merhaba, kendimihem acemi Ankara'lı hem de en acemisinden off-road meraklısı diye tanımlayayım. İsmim Talha Bayram. Offroad ve geziler için keyifli ekiplere katılmak, güzel insanlarla tanışmak üzere buradayım.

Sevgi ve saygılarımla,
 



Merhabalar Gezenbilir üyeleri. Adım Enes Gökçe. Ankarada yaşıyorum. Yaş 20. Gazi Felsefe 2. sınıf öğrencisiyim. Dün katıldım. Bayadır takip ettiğim bi siteydi ama yazacak bilgim olmadığı için üye olmamıştım. Hala yok ama bot alırken ne alsam diye baya bi arada kaldım ondan dün üye oldum. Herneyse uzatmayım hepinize iyi günler. Doğayla kalın.
Dipnot gören birileri ekipman kısmında bot için açtığım konudan yardımcı olursa cidden çok sevinirim. :tearsofjoy:
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,429
Mesajlar
1,517,880
Kayıtlı Üye Sayımız
172,076
Kaydolan Son Üyemiz
Fevzican

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst